Nyckelord: Darksiders

52 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
56

Betala vad du vill för THQ-spel

THQ gör en Humble Bundle och låter dig sätta priset på Darksiders, Metro 2033, Red Faction och Company of Heroes.

35

Darksiders II

Han är här nu, Döden alltså. Han är arg. Han sprider kaos. Och Döden spelar huvudrollen i ett spel, en värld och en historia värd att dö för.

18

Darksiders II

Stora förändringar väntar i uppföljaren till Darksiders, men antagligen också stora förbättringar. FZ kliver ner i underjorden och tar de första kliven i en resa som kan bli lika storslagen som Döden är rapp i käften.

19

Darksiders II

I uppföljaren till undergångsäventyret antar du rollen som döden själv i en värld som existerar mellan himmel och helvete. Vi kikar närmare på en tvåa som kan bli storslagen – på fler än ett sätt.

2

Följ med bakom kulisserna på Darksiders 2

Första spelet utspelade sig på jorden, uppföljaren utgår från utvecklarnas fantasier. Lär känna miljöerna och karaktärerna i nya utvecklardagboken.

19

Darksiders 2 ute till sommaren

När solen steker kan du styra Döden mot allsköns otyg. THQ bekräftar släpp och en ny teaser-trailer har dykt upp.

16

Prova Space Marine inom kort

Nästa vecka är det dags att ruska om rymdslasket i och med att Relics actionröjare blir demoifierad. Om du förbokat kan du till och med prova på nu, till pc.

21

Warhammer 40k-MMO spelbart på nästa E3

"Vi tävlar med två av de största varumärkena i världen; World of Warcraft och Star Wars", säger THQ-chefen Danny Bilson.

26

Warhammer 40K: Dark Millennium Online-film

Första spelbara rasen avtäcks i kvällens trailer, kan du gissa vilken?

44

Darksiders

Tycker du att Ganon har för lite tänder och att dörrarna i Zelda borde blöda lite oftare? Då ska du spana in Darksiders, där en grön vekling bytts mot testosteronstinn krigsidkare. Vi avgör om det är lika kul som ett äventyr i Hyrule.

123