Bloober Team jobbar för fullt med Silent Hill 2-remaken och säger själva att de är säkra på att det blir väntan värd. De har dock även andra järn i elden, och ett av dessa har visat sig vara ett samarbete med Skybound Entertainment.

Skybound är ett underhållningsföretag som främst är kända för serietidningen The Walking Dead. Enligt ett pressmeddelande (polska) från Bloober har de ingått ett licens- och utgivningsavtal med Skybound om att skapa ett spel med kodnamnet Project R, som ska baseras på ett varumärke som ägs av Skybound. The Walking Dead och Invincible nämns i pressmeddelandet som två varumärken Skybound är kända för, men utan att bekräfta att det rör sig om ett av dem.

Invincible är en hyfsat ordinär superhjälteberättelse, och med tanke på Bloobers fallenhet för skräck känns det troligare att de jobbar med The Walking Dead. Sett till skräck har Skybound även gett ut Witch Doctor, så vi får vänta och se vad det handlar om. Sedan går det så klart inte att utesluta att det inte rör sig om ett skräckspel – Bloober har trots allt sagt att de vill sluta med psykologisk skräck.