Sverige och Norge har som bekant sedan länge haft en hatkärlek till varandra. Rivalitet som också reflekteras i landskamper i olika sporter. Nu sprids detta även över till esporten då våra nordiska länder ska göra upp i VALORANT.

Det fina här är att alla är fria att ställa upp och försvara sitt land - Även du och jag. I VALORANT finns det ju som bekant en svensk agent vid namn Breach och en norsk som heter Deadlock. Det är bara skriva in sig på deras Discord och sen välja vilken agent och land du vill slåss för. Även spelare från andra länder kan vara med, men de måste också välja en sida.

Kampen kommer starta den 3:e augusti och pågå till den 5:e där spelarna från de olika länderna kommer mötas i 5v5-matcher. De två första dagarna kommer köras på Discord men följs sedan av ett live event i Oslo och sedan ett i Stockholm. Allt kommer streamas via Twitch på respektive lagkaptens kanaler. För Norge har vi Ailincia som ledare medan Peak kommer leda svenskarna. Det kommer även dyka upp kända gäster under sändningen.

Har vi några VALORANT-spelare här på FZ som vill försvara vår heder?