Läckta Playstation-troféer har redan skvallrat om att något vid namn "Tombs of the Fallen" är på väg till Assassin's Creed Valhalla, och nu har det officiellt bekräftats. I ett Twitter-inlägg listar Ubisoft fyra kommande uppdateringar till spelet i år, varav två släpps redan imorgon.

Den enda är helt enkelt uppdatering 1.4.0 till spelet, och den andra är ovan nämnda Tombs of the Fallen, som betitlas "gratis spelaktivitet". Det handlar givetvis om en uppsättning gravkammare som vi förmodligen ska leta reda på och sedan utforska, och av de läckta troféerna att döma finns det minst tre av dem. Vad vi kommer att hitta i dem vet vi inte, men lite mysigt loot får vi nog anta att det blir.

Mellan 11 november och 2 december kommer sedermera Oskoreia-festivalen att anordnas. Denna händelsen vet vi inte heller mycket om, men vi får anta att den baseras på den gamla nordiska folktro som i Sverige kallades för Odens jakt och i Norge för just Oskoreien. I grova drag gick det ut på att övernaturliga väsen drog runt nattetid i jakt på något.

Året avrundas sedan med uppdatering 1.4.1 i december. Mer DLC ska sedan släppas under 2022, och ett av dem ryktas vara en expansion vid namn Dawn of Ragnarök.