Nysläppta Flatout 4 var för dåligt för att dämpa vår längtan efter en anständig bonnläppsracer. Hoppet står fortfarande till originalutvecklaren Bugbear, vars early access-projekt Wreckfest (tidigare känt som Next Car Game) är den mest lovande folkrace-simmmen att se fram emot.

Arbetet går långsamt framåt, men häromdagen släppte man en innehållsuppdatering som förser spelet med en helt ny muskelbil, en ny dirt oval-bana, och banan Mixed 4 har justerats. Bugbear redovisar samtidigt resultatet av en kundundersökning från slutet av förra året, där man frågar spelarna om hur de vill se Wreckfest utvecklas. Du hittar resultatet här.

Wreckfest har varit under utveckling sedan 2012, och en early acccess-version släpptes i slutet av året. Det är fortfarande en bit ifrån färdigt för release i skarp version, och det är såvitt känt inte klart när Bugbear siktar på att vara färdiga. Men även om det är ofärdigt, är det markant roligare än de två senaste Flatout-spelen (som Bugbear inte haft något att göra med).