5: Project Scorpio är Microsofts nya, kraftiga Xbox – släpps 2017
Många var ni som ville veta mer om Microsofts fläskiga Xbox One-variant med kraftigt förbättrad hårdvara. Nästa år hittar maskinen ut på marknaden med sina 6 TFLOPS.

4: Battlefield 1 – första gameplay-trailern är här!
#Battlefield 1 är den stora E3-vinnaren här på FZ, och på en respektabel fjärdeplats hittar vi den allra första glimten av spelets gameplay.

3: Istället för Elder Scrolls VISkyrim Special Edition till pc, PS4 och Xbox One
Elder Scrolls dyker upp på listan igen och kniper bronspengen med en specialutgåva av #The Elder Scrolls V: Skyrim. Kanske inte den efterlängtade utannonsering de flesta av oss hoppats på, men många ser nu säkert en anledning att återvända till det utmärkta rollspelet med drakar och brölande nords.

2: Premiär! Se 60 minuter med multiplayer från Battlefield 1
Varken malplacerade kändisar eller gapiga youtubers kunde hålla er borta från långköraren efter #EA:s presentation. Hela 60 minuter gameplay med 64 spelare på slagfältet bjöds det på – vilket räcker hela vägen till silvermedaljen.

1: Calle har testat Battlefield 1 – här är hans dom
Populärast av alla var dock vår alldeles egna Calle Johansson-Sundelius, vår man på plats i Los Angeles som berättade mer om sitt spelpass med Battlefield 1. Den mest lästa nyheten under hela mässan!