Vore du intresserad av att skänka pengar till ett old school-rollspel i klassiskt isometriskt top down-perspektiv? Det hoppas i alla fall ärrade branschveteranen Brian Fargo, som vill släppa en uppföljare till 1988 års postapokalyptiska rollspelsäventyr #Wasteland.

Fallout-serien – som du möjligen är mer välbekant med – utvecklades ursprungligen som en spirituell uppföljare eftersom utvecklarna saknade Wasteland-licensen. Brian Fargo är också samma man som grundade just #Interplay Studios och släppte spel som #Fallout och #Fallout 2 för länge, länge sedan.

Målsättningen är att samla ihop minst en miljon dollar via Kickstarter och pengainsamlandet ska påbörjas om drygt en månad. Aktuellt format är pc, men Ios och "andra plattformar" kan också bli aktuellt.

– Jag vill att fansen ska veta att ett nytt Wasteland skulle ha old school-vibbar och göras med input från gamers. Gjort på spelarnas sätt, säger Brian Fargo på twitter.

Han tillägger också att "gamers äger, som vanligt", så nu måste du ju nästan slanta upp så han inte blir besviken på dig.

Är du gammal nog att ha spelat det ursprungliga Wasteland, eller är blotta tanken på ett nytt 2D-rollspel av klassiskt snitt tillräckligt för att göra dig upphetsad?