Inlägg av Galiviel

Inlägg som Galiviel har skrivit i forumet

1

Det beror helt på vad det är för achievement, är det något utmanande som du faktiskt kan ses som en skillad sak man gjort så älskar jag det. Exempelvis besegra X utan att bli träffad medan du inte har något gear på dig etc.
Men är det att leta rätt på saker som antingen bara är tidskrävande eller bara är att följa en tutorial ogillar jag, speciellt i singleplayerspel. Samlingsobjekt skall bara vara en kul grej som förgyller spelet lite extra och är kul när man väl råkar stöta på dem eller bestämmer sig för att ta en ordentlig omväg och sedan överraskas av en trofé.
Gillade t.ex. inte att man behövde leta rätt på alla eastereggs i Wolverine-spelet eller troféer i Batman för att få achivements (om jag kommer ihåg, var ~10 år sedan jag spelade igenom dem)

Yeah, bitch! Ser ju onekligen spännande ut och kommer defenitivt kollas in.

Damn det var inga fula priser, skulle inte vara helt fel att bära runt på dom inte. GL HF.

Kom till Kanin där jag fick 14/15 på första, får se när man testar igen för att klara spelet

NIce, själv gissade man på black ops 2 ^^

Clock tower pusslet var det bästa med halloween eventet. Har inte vart inne i spelet än men det är synd om de inte har något sådant igen eller om guitar hero är för lätt.

Härligt härligt, tack för chansen till ett efterlängtat spel.

Wohoo, tack så mycket för inc. filmer och spel )

Knappast någon uppföljare till cs, sjukt mycket olikt och knappt någon rekyl vad det ser ut som och vad har de gjort med köpmenyn? Nah det krävs nog en hel del justeringar om det skall slå igenom något.

Säkert Sims men med mer exakta ritningar över husen man bygger och ett livligare folk, eller?

1