Inlägg av Stilfullast

Inlägg som Stilfullast har skrivit i forumet

Trailern från 2013 är fortfarande episk
https://www.youtube.com/watch?v=iAcAd1fUiy8

Allt hänger på att motivera folk att gå ut i kylan när hösten och vintern kommer på allvar. Är det varma länder så kanske Gen2 hålla det vid liv men det är en utmaning för att behålla Skandinavisterna..

Det låter som kriminella; det är samhällets fel, inte deras eget. lol

Spelade mer än halva spelet i min Rift med Virtual Desktop. Kunde inte sluta. Nu behöver jag en paus bara så ska jag hitta alla secrets och det alternativa slutet.

Skrivet av pewwww:
Skrivet av Shimo:

Generellt har jag inga problem med Fi, men detta var pinsamt oinformerat.

Läs deras partiprogram.

Lite halvt offtopic men vi kör från vår favoritblatte:

Finns redan ett gäng med plattformsspel till VR och de fungerar grymt bra.

Jag är PEPP! Önskade sååå att det skulle bli VR stöd, skulle lätt falla in i den världen. Får nöja mig med det fina som kommer.

Det enda jag tyckte var "nerdummat" var stilen på karaktärerna. Men det kan man väl överse när man väl torterar en hel civilisation som ser ut som ett clown.

Istället för No Man's Sky - spela Norman's Sky!

Ush

Verkar kul.

Ganska säker på att det inte blir så mycket porr på en PS4

Viva la Vive och Rifterelerift!

Skrivet av SWEBarb:

Nä VR skitet får gärna gå ner i pris så länge, som det är nu kostar det fan mer än vad jag köpte min dator för 1 år sen...

Då får du vänta på CV2 och det kommer ungefär om 2 år och då kommer nog priset sjunka på CV1. Och under hela den här tiden så kommer jag att skaffa mig 3000 virutella "flickvänner".

Citat:

rumssårning

Vill du spela Elite:Dangerous så går det säkert på lägsta inställningarna, men det kommer inte vara speciellt snyggt i och med de rekommenderar ett 980 som gpu. Det kommer att komma fler spel som kräver 980ti i framtiden så det är bara att spara veckopengen och vänta på ett av de nya generationerna gpu från Geforce och AMD.

Det är en vortagon som pratar, inte G-man.

Fan också, trodde det skulle vara ett MMORpG, inte ett nytt Dayz eller Rust..

Riften kostar $599 och €699 vilket kan betyda att det kostar hela €1100 för Vive + frakt och annat smått och gott. Så 12000 SEK?

Betalade precis över 7300 kr, kan inte bli nöjdare. Funderade på att köpa en 144hz, 1440p, 27tummare för samma pris men valde detta istället för jag kommer att uppskatta detta 3x mer.