Inlägg av Ph3noM

Inlägg som Ph3noM har skrivit i forumet

Riktigt bra nerfs, och underhållande att läsa alla trådar om folk som gråter om railgun.
Om railgun+shield var enda anledningen till att de klarade 7+ svårigheter så kanske de borde bli bättre på spelet.

Kör med LAS-5 Scythe + arc thrower och har inga problem att klara helldive med polarna.
De flesta andra i gruppen kör numera autocannon alternativt SPEAR, eller laser-kanonen som heavy. Fungerar riktigt bra.

(I den mån det går såklart, varje uppdrag är inte garanterat en lyckad återkomst, men det tycker jag man ska förvänta på svåraste)

Dåligt att de tjänade pengar på det absolut, men helvete vad detta kommer vara en katastrof för hela emulator-scenen.

Finns många spel som räddats pga emulation och som inte går att få tag på annars, väldigt många sådana nintendo-spel då nintendo vägrar göra något som är kompatibelt med deras äldre generationer av spel. Så vi kan se fram emot en framtid där vi inte kommer kunna spela gamla spel alls, hurra!

Skrivet av Megagurra:

Folk är så salty nu för tiden att dom nästan har en negativ review redo innan launch. Att klaga på krasher på release känns helt meningslöst, man kan inte förvänta sig att allt ska funka problemfritt på release längre.

Tycker helt tvärtom. Man ska absolut förvänta sig att en produkt fungerar när man köper den.
Sen är verkligheten att så är inte fallet, men förväntan och kraven mot utvecklarna ska inte vara annat än att det fungerar vid släpp.

Och lägger folk inte sina reviews och lyfter problem som är vid ett släpp så tappar vi det helt. Det har heltklart blivit värre med åren, men om man bara förväntar sig att det ska vara trasigt, vad stoppar spelbolagen från att bara halka ännu längre ned i early access träsket?

Välkomna nyheter, ska bli kul att testa detta lite tidigare än tänkt!

Hon är väl inte lika hemsk som goblinen Bobby Kotick, men hon hjälpte till att tysta ner en skandal om Adderall-missbruk inom CoDs e-sport scen.

Blir spännande när hon styr wow som CoD där man kan köpa sina bästa anime waifu skins i shoppen, ett par tracers med lite häftiga effekter till dina spells, why not liksom, whatever brings in the big bucks, blir nog jättebra!

Otippat när det här var spelboxen:

Tror det verkligen kommer respektera folks tid, då ingen kommer köpa det och således inte lägga tid på det, så blir nog mycket bra det här!

Så trött på Troy baker, snubben har två röster, Joel och Troy.

Makalöst att de inte kan hitta en enda annan person som får köra huvudrollen i ett spel.

Gameplay var ju kul tycker jag, men håller med om uppdragen ändå, storyn var intressant också, gillar ju DC så det väger ju upp en hel del bara det.

Lite tråkigt att spelet ska ha ett BAT-lepass, vilket alltid är så jävla vrickat i spel som kostar 700-800kr eller vad det landar på.

Många som jämför detta på något vis till arkham-spelen, men den studion rocksteady var när de spelen gjordes är inte samma studio med samma folk de är idag väl?

kommer det till gamepass?

Skrivet av Albax11:

Såg helt okej ut. Om dom inte tar ockerpriser för det blir det kanske ett köp.

Lär ju bli standardpris för billigaste versionen på typ 800kr, om inte priset stigit mer tills dess och spel kostar typ 900kr hah.

Varför skulle de släppa det på pc samtidigt?

Folk köpte gta v 3 gånger om, så släpp på ps5 & xbox, följt av släpp på pc, och sedan nästa konsol som kommer.

Många med pc har säkert konsol och köper det på ps5/xbox, och sedan på pc när det kommer, och de med konsol köper det på det som finns nu, och sedan till nya som kommer.

Bonus med all MTX de kommer dra in på vardera platform från folk

AI röst som pratar över trailern?
Låter sus som fan.

Helt övertygad om att detta är en scam än alltså. De visar mycketm en allting känns sjukt segmenterat som att de bara cherry pickat roliga saker från andra succéer men det finns inget som binder det samman till ett spel. Har gärna fel, men röda flaggor för detta finns det på tok för mycket av. Men i vanlig ordning kommer det väl bli en toppsäljare på steam. Allt för att folk sedan ska whina på att de blivit lurade ännu en gång

https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/season-of-blood-start-...

Säker på det? Hehe, inte ens ett andra försök på en launch kan de lyckas med.

Problemet är ju att folk tror att blizzard idag är vad blizzard var förr.

Folk förväntar sig att de kan det här med ARPG, för de har ju gjort, Diablo, Diablo 2, 3, Diablo 2 Remastered osv.
Känns mer troligt att detta är det första ARPG som de som jobbar på Diablo 4 gör. I alla fall i denna storlek.

Om man ser det på så sätt, så kan jag förstå varför spelet saknar all QoL som blizzard hade byggt upp i t.ex Diablo 3. Sen är det inte en ursäkt, kvalitén på Diablo 4 på launch är katastrofalt dålig. Blir extra bra nu när de nerfar armour, men resistances fungerar inte som det ska och det kommer de inte lösa förens säsong 2 och framåt. Man kan ju undra vem som tyckte det var en smart idé.

Är helt såld på spelet, men har alltid haft lite av en grej för Capcoms lite mer grind-spel där man kör missions. (Nu är monster hunter som jag kört mest väldigt olikt, men ändå har lite samma charm att farma samma monster om och om igen).

Tycker variationen blir kanon när man väl kommit in mot slutet av storyn (Ej klarat den än, är på typ 50e matchen snart). Men sällan som uppdraget innan är samma typ av uppdrag, det som är en röd tråd är såklart att man dödar dinosaurier, och spelare.

Klasserna som finns har de gjort något otroligt satisfying, där man bidrar på olika sätt, om det så är att flyga i luften och heala sitt team och slöa ner dinosaurier, eller att stå med en sköld á Reinhardt från OW och trycka emot en kommande vågen med raptorer, eller stoppa en rusande triceratops så känns det fantastiskt.

Har blivit som så att när jag väl börjat tröttna lite på något av det man gör så byter jag klass lite så känns allt fräsch igen.
Spelet är nog verkligen inte för alla, men jävlar vad kul man kan ha i det! Ser fram emot exosuit varianterna som komma skall i augusti med.

Hade garanterat fått samma gåshud om jag vann här som när man hör att man står i en Goblin rift i diablo 3 där man vet att looten kommer börja flyga till höger och vänster.

Skrivet av Gen:

Med tanke på hur bra det gick på Server Slam samt förra öppna betan har jag svårt att tro att det skulle vara några större problem. Känns ju som att Blizzard är rätt så självsäkra på server stabiliteten varför de ens har denna tävling.

Tror det är väldigt naivt att tro att deras 'server slam' hade i närheten av lika stort tryck som release kommer ha. Om de inte släppt någon information om server slam med antalet spelare och så känns det som att det lär ha varit färre än vid första öppna betan som var där de hade en hel del problem med lagg/disconnects osv.

Av alla jag känner som är riktigt taggade på d4, mig själv inräknad så var det ingen som spelade vid server slam.

Misstänker att detta spel lär ligga "overwhelmingly negative" på steam direkt på release och userscore lika lågt på metacritic om performance är som det snackas om efter patchen imorgon.

Tråkigt att se så många recensioner bara ge bra betyg trots det för de försöker bortse från problemen ett spel har vid släpp, och istället gör en recension av vad spelet skulle vara om det fungerade som det ska. Fan att folk inte vågar ge dåliga betyg.

Inte specifikt menat mot FZ, utan mer at nästan alla ger detta 9/10 samtidigt som man nämner att det är nästinstill ospelbart på PC och inte värt att köpa där. Solklar 0/10 om spelet inte är spelbart på en hel platform utöver den 0.5% av spelare som sitter på en PC för 40k.

Garanterat updates bara för att pusha fler battle pass och säsonger på det viset så detta spel för 700kr+ kommer kosta ännu mer, hurra!

Nya storylines knutna till battlepass man måste köpa typ? Nejdå, jag är inte skeptisk.