Inlägg av SteelStrike66

Inlägg som SteelStrike66 har skrivit i forumet

Call of duty - free to play - online.

Finn tre fel i en och samma mening...

Samtliga begår återkommande brott mot spelmännskligheten

Håller helt med fisk (ovan).
Jag spelade EVE från Februari i år fram till Juni väldigt oavbrutet, gjorde mycket reaserch och testade de flesta yrken och raser.

Jag bestämde mig för att satsa på pvp, factional warfare och lite exploration. PvP var helt obalanserad med gammla spelare som hade miljoner skillpints snipade dig vid jump gates på enorma avstånd med tech2 vapen och pulveriserade dig på en salva. Likadant i pvp dueller i FW och low sec, även om bägge hade frigatter så hade de tech2 i allt och höga skillpoints, vilken gjorde att även med skicklighet så var alltid siffrorna emot en. Speciellt tråkigt eftersom dom systematiskt jagade nya spelare också. Sen var det sjukt tråkigt att man inte kan styra sina skepp själv alls, bara warp to gate-warp to 0-warp to planet hela tiden. Även extremt mycket misstroende mot nya spelare och svårt att komma in i bra coperations, oftast blev man lurad och utnytjad också. Tråkigast var nog att det kunde ta en timma att forma en fleet, och sen ta ytterliggare 1 timme att hoppa fram till krigzonen. Sjukt tidskrävande spel.

Jag stödjer absolut Sanbox upplägget och grafiken samt djupet i spelet är fantastiskt. Men hela upplägget är till för att främja gamla spelare på bekostnad av nya och speldesignen är sjukt underutvecklad och tråkig i längden. Testa absolut på, vissa gillar det, men bli inte ledsen om du inte passar in i EVE, de flesta av oss gör det inte.

Där var spelhösten räddad! Tack ArenaNet

Har fortfarande inte fått BF3 att funka på min dator, trots intensiv felsökning och patchar. Totalt bortkastade hundralappar. Men det gör inget Arma3 kommer snart, och det är det spel jag verkligen ser fram emot

Det bästa MMO:et jag har spelat. Otroligt djup, fantastisk grafik, en marknad som styrs av spelare, bra och moget community och roliga rymdskepp. Tar några månader att komma in i det, men sen har man ett spel som håller i år.
EVE kräver tålamod och intresse, men är otroligt belönande.
Och som en riktig sandbox kan du göra precis vad du vill i spelet, kan varmt rekomenderas.

Aron Slade
Faction Warfare Pilot
Planetary Industrialist/Colonist

Spelade Arma 2 i en militär simulator klan som bestod till hälften av brittiska marin soldater och falskärmsjägare.
Det gav mig en ny förståelse om taktik i spelsammanhang. Som exempel tog det 4 veckor av intensiv träning innan man blev insläppt i klanen, sedan var det forsatt träning 2 dagar i veckan (radio, strid i bebyggelse patrull, nav, fordon, Halo hopp osv) + operationer på helgerna.

Underbara minnen, I vilket fall så stödjer jag spel utveckling i denna riktning. Kul att se.

Jag var aktiv på Swtor.com redan 2008 och tillsamans många andra fans försökte styra bort BW från ett linjärt theme park MMO. Men BW ville prompt ha denna design och nu står de med konsekvenserna. Jag hoppas bara de nått break even för annars gillar jag BW i grunden.

Det positiva ur det här är att det skickar en stark signal till övriga utvecklare i världen, WoW-klon modellen är på nedgång, folk vill ha valfrihet, mer öppna världar och en förmåga att tänka och handla själva. Förhoppningvis får vi ser mer av det nu i framtiden.

Har inget emot att som end game ägna mig åt pvp och crafting.
Mina craftade items kan jag sälja på actions huset för riktiga pengar och med lite tur kan jag dra in 500-1000 kr /mån.
Dom pengarna ska få finansiera en ny speldator om ett år, tack Blizzard!

Vore kanon om detta spel blev lite mindre linjärt än the Witcher 2, annars är jag helt klart nyfiken.:)

Jag är försiktigt avaktande till det här spelet. Kan varken döma ut det eller hypa upp mig förrän ja har sett mer ingame videos och fått mer information. Ett Elder Scrolls MMO har alltid varit en dröm, om detta spel är den drömmen återstår att se.

Star Wars: Old Republic-anställd: vi är inte nere för räkning

Handlar inte så mycket om ekonomiska tider istället skulle dom ha lyssnat på vad spelarna ville ha redan 2009. Det är lite sent att dom lyssnar nu, och det sa vi till BW redan då!
I alla fall jag hoppas don når break even och att dom lärt sig sin läxa om dom tänker göra ett nytt MMO i framtiden, vilket jag hoppas BW gör.

Tråkigt att höra. Ingen tvivel om att SWTOR var skapt med passion och hårt arbete. Men dom valde fel grund design från början och lyssnade inte på deras fans, jag har följt spelet på SWTOR forum sen 2008. Spelet blev för linjärt och styrt.

Efter att ha spelet EVE online i några månader och insett djupet och friheten i det spelet, så har jag kommit till insikten att jag troligtvis aldrig kommer spela något annat MMO, EVE innehåller allt jag vill ha och jag har aldrig varit frustrerad, utråkad eller behövt göra repetiva saker. Det har varit kul hela resan och fortfarande är, Inferno är grymt bw

"Ghost Recon: Future Soldier är inte vad Ghost Recon varit, och framför allt inte Windows-versionerna. Det är en covershooter med högt, metodiskt tempo och lägre svårighetgrad. Borta är snåla energimätare och manövrering av soldaterna i gruppen. Liv återställls automatiskt "

*Konstaterar att hela industrin är på väg åt det hållet*

*Stoppar 20 kr i sparbössan till Arma3*

*Loggar ut*

Jag är ledsen FZ men jag klarar inte fler mainstream FPS titlar som matas ner i min hals. Jag är burned out på uppföljare och tvångstyrd underhållning. Ge mig Arma 3 eller nån ting där jag kan få tänka själv! *Återvänder till EVE*

The Elder Scrolls Online kan BARA lyckas om det är ett true Sandbox. För det är så hela singelplayer läget är i dagsläget, du kan resa var du vill och göra precis vad du vill.
Om dom gör detta spel till korridor/theme park som Swtor så kan det bara stavas:

EPIC FAIL

Har alltid tyckt EVE-online spelare är är de lite konstigare släktet, men det här spelet är ju grymt har jag upptäckt!

I EVE spelar jag explorer, jag utforskar fritt de tusentals sjärnsystem, maskhål och kosmiska kluster som finns med mina sonder och scannings system.
Sen kan jag hacka mig in i radar stationer och gamla skepp, utvinna gaser, döda fiender, eller utvinna unika metaller. Jag kan även spela som bounty hunter, trader, miner, planet colonist, stealh bomber, commander och massor mer! Detta spelet är en riktigt sandlåda där du kan hitta på precis vad du vill, tex kan du specialicera dig på att bara köpa delar och bygga stjärnskepp och rymdstationer. Hela ekonomin drivs av spelarna och allt är pvp, och det är bedåranda vackert! Tog en vecka att komma in i det, men nu är det riktigt kul. Med Inferno expansionen kommer hela galaxen att bryta ut i krig!

Japp det blir Diablo3 efter det släppts självklart, kommer co-op spela det på helgerna med några polare, ser grymt mycket fram emot det.

Men det kommer också bli mycket EVE under detta år, garanterat!

Arma2 väcker underbara gaming minnen med mil sim klanen 16AA jag var med i.
Underbara kordinerade operationer med 30 spelare där alla kunde sina uppgifter, allt från klan strider, till luftlandsättningar, mörkerstider och ökenoperationer.
Kanske dax att damma av uniformen till sommaren igen?

WW2 med Frostbite2 vore härligt
Bara spelmotorn är optimerad då, kan fortfarande inte spela mitt BF3 (dock funkar alla andra AAA-titlar på datorn) så MW3 har varit bra plåster på såren denna vinter, grymt spel!

Tack FZ för heads up! Reggad och klar!

Är ju stor TOR fan och spelare, men klart man måste testa GW2 liret

Det är detta jag sagt till alla tvivlare här på forumet hela tiden, Bioware är ett seriöst företag som älskar sitt MMO, och som ni kan se har dom planerat alla uppdateringar ett år framåt och dom förplanerar hela tiden
Det kommer släppas nya flashpoints och operations, pvp kommer också få uppdateringar och säkert nya banor med tiden. Lägg till mer grafiska uppdateringar och åtgärdspatchar på det + expansioner som givitvis kommer att tillkomma!

Jag måsta också tillägga att jag alltid varit en strikt PvE spelare i MMO världen, men PvP i SWTOR är grymt kul!
Visst finns det saker att förbättra på en del områden, men matcherna är oftast grymt underhållande och teamworken kanon. Pröva om ni inte gjort det hittils