Inlägg av Fajri*

Inlägg som Fajri* har skrivit i forumet

Blir helt klart ett köp, men först när det har börjat komma ner i pris. PS3-spels överpriser är hutlösa. PC-spelen är mycket vettigare prissatte. Tex Medal of Honor går att få tag på för typ tre hundra spänn. PS3-spelen kostar ofta dubbla pengen.

Skrivet av Zyreth:

Varför ska allt CoDifieras för?
Battlefield ska vara mer verkligt, man ska inte träffa varje skott...

Nej, självklart ska inte varje skott träffa, men de som borde träffa ska träffa också. Som det är nu registreras ju typ var 10:e träff som en träff. Fast å andra sidan har alla Battlefield-spel varje lika dåliga. Ett spel för dåliga spelare som behöver tid på sig för hinna få in siktet på en motståndare.

Men vad vet jag, du kanske tycker att det är "verkligt" att man ska tåla ett magasin eller två innan man dör.

Väntar och väntar säkerligen förgäves på ett CoD utan perks och helikoptrar/flyganfall osv. Bara ren och skär action, utan utomstående sätt att dö av än det motståndarna kan göra med vapen, knivar och granater/minor.

Spelar man någon dagens olika cod-versioner ett tag och man dör ett tjugotal gånger, inte ofta man har blivit skjuten mer än 5-6 gångar av dessa. Så fruktansvärt tråkigt. Fuskare är en fröjd i jämförelse med alla andra saker som förstör spelen.

Lär ha sålt galet dåligt om de kastar in handduken efter mindre än tre månader.

Har aldrig gillat någon av titlarna från Dice. Avsaknaden av känsla i MP är bara tråkigt. Stora kartor, springer runt och väntar på lite action. När man väl ser någon så är servrarna så dåliga och hitboxen så brutal att man får använda ett par magasin för att fälla några motståndare. En burst i bröstkorgen/huvudet ska räcka mer än väl, men inte hos Dice.

Gillar trots detta Action och kommer säkert köpa detta spel, men då för SP som man spelar igenom på en dag eller så. Ser mer fram emot Black Ops, även om alla perks och helikoptrar, flyganfall osv förstör gameplayet fullständigt. I CoD dödar man i alla fall det man siktar på, som sig bör i ett FPS.

Har dom inte hört talas om Steam?

Ser ruskigt tråkigt ut, tjejerna kommer säkert tycka att det är kul.

Stämmer uppgifter så blir det första gången som jag inte köper ett nytt CoD-spel. Spelen har haft olika kvalité genom åren, men alltid varit ett nöje ett tag att spela. Men zombiespel, det kan de köra upp någonstans!

Skrivet av bf07:

"kravet på att vara ständigt uppkopplad mot en verifieringsserver (också vid singleplayer-spelande) slopas"

Säg mig, vad är det Steam gör nu igen...

Det finns offline-läge på Steam, det passar ju bra till SP-spel.

Source är ju skit, att ens kalla det för Counter-Strike är bara idioti. Skriv hela namnet, Counter-Strike Source eller CSS.

CS, Counter-Strike är originalet, inget annat.

Spelet i sig är okey, men allt innan man väl är inne på servern är ruskigt dåligt.

Varför kan man inte vara välja att man inte vill se servrar med högre ping än typ 50 och varför ska allt ta så galet lång tid. Känns som man hinner gå i pension innan man hittar en server som faktiskt går att ansluta till.

Pallar inte med spel som bara är grafik. Var ju värdelös känsla i första versionen. Gav förra versionen en chans, det var helt bortkastade pengar.

Skrivet av Aeschylus:

Blev så brutalt besviken på Empire att det antagligen inte blir några fler köp av spel från Creative Assembly, och detta från någon som köpt alla tidigare spel i serien.

Har också köpt alla tidigare TW-spel, men går i samma tankar, men så vet jag ju att när nästa TW kommer ut så kommer jag att bli att sugen igen.

Det är väl bara bra om de använder idéer från andra, det gagnar ju bara köparna, dvs oss. Förövrigt är det ju så i alla branscher. Det leder till ökat utveckling, vilket är bra.

Hur kul tror ni spel skulle vara om alla stirrade blint på sitt eget spel och vägrade ta in influenser från alla. Då skulle alla spel vara skit. Det spel som lyckas ta in alla bra delar från andra spel och sätta ihop till en bra blandning är det spel som vi i slutändan väljer. Oavsett vad det heter. Ja, inte alla, det finns ju alltid bakåtsträvare.

Tycker trots bristerna att MW2 är ett bra spel. Visst, det laggar bäver ibland, men sånt man får ta. Man träffar det man skjuter på. Inte några galet dåliga hitboxar som i BF-serien.

Hoppas de tar tag i detta snart och fixar stöd för dedikerade servrar. De behöver ju inte ta bort onlinelösningen dom har nu, bara lägga till ett alternativ för de mer intresserade spelarna.

Kanske har missat information, men kommer Fz att testa spelet inom en snar framtid?

Skrivet av zlax:

Kul läsning. Dock lite underligt. En rysk lärare som jag hade på en kurs om speldesign på Umeå Universitet berättade att det var hans klass/arbetskompis på universitetet i Ryssland som utvecklade Tetris och att han gjorde det ursprungligen för en intern datorspelstävling som anordnades på universitetet.

Tetris blev för övrigt trea i tävlingen och ingen har hört talas om de spelen som blev etta och tvåa.

Antingen kommer du ihåg fel eller så var det inte riktigt sant. Såg nämligen en dokumentär om det här för inte så länge sen där de intervjuade skaparen själv och det handlade enligt honom enbart om ett eget hobbyprojekt. Som så småningom britter och amerikaner stal och sålde.

IceMan, 400kr? Osis, Siba tog bara 325:- för det samma dag som det släpptes. Oavsett vilket så är det väldigt dyrt för inte ens en timmes spel. Avinstallera och försök lura på någon annan att köpa ditt exemplar. Vad vet ja, någon på PC Gamer kanske är sugen, de verkar ju vara lättroade.

Aldrig ångrat ett köp av spel så mycket som detta. Har inte rört skitspelet sedan första dagen. Jo, förresten. Jag avinstallerade skiten igår.

Fz steg flera nivåer när de gick emot strömmen och gav spelet ett vettigt betyg. Bra jobbat!

Skrivet av DonGrif:
Skrivet av SWEDISH_-_M@SSACRE:

Är denna recention ärlig eller är den påhittad för att få tillgång till gratis hårdvara, var en snubbe på sweclockers som delade ut just denna mus i gengäld för bra recentioner (toppbetyg)

man bara undrar

/SM

Kan ärligt säga att recensionen är genomförd helt enligt normala former. Att någon snubbe skulle ge ut gratis möss till folk som ger dem toppbetyg låter skumt och är inget som vi på FZ accepterar.
Våra recensioner är ärliga, se bara på vår recension av Far Cry 2.

Visst, men inte direkt första gången som Fz ger bra betyg till en mus som fått väldigt mycket kritik från gamers och proffsen ratar den. Ni kanske ska testa möss i lite snabbare spel och kolla om den verkligen pallar med. Den här är känd för att inte göra det...