Inlägg av Fajri*

Inlägg som Fajri* har skrivit i forumet

Skrivet av Ellakk:

Bf4 exklusivt till iphone.

Eller PC-portning från iPhone, fast å andra sidan lär ju COD vara först med det

Tyckte jag läste: Hardcore, Call of Duty och Xbox i samma mening, nog dags att gå och lägga sig

Oh, trevlig nyhet. Rome är min favorit i Total War-serien. Hoppas de gör det bra.

Gillar små kartor, för att det är mycket action och man får arbeta lite med stressen som uppkommer. Dock hade jag hoppas att dessa kartor skulle fungera i esport, men tvivlar stark.

Är inget fan av fordon och extremt stora kartor, men jag ser ändå fram alla de kommande expansionerna för det. Variation är härligt och förlänger livslängden på spel. Samt att hjärndött dödande är kul i små doser. Ska man spela längre behöver man mer taktiska utmaningar och samarbeten med andra spelare.

CoD4 exp5?

Tyckte MW vad guld, köpte World at War och Modern Warfare 2 i tron om att de skulle vara bra, men icke. Gav upp serien efter det, men fick Black Ops av tjejen, så spelade och tyckte visserligen att det var bättre än än World at War och MW2, men fortfarande inte lika bra som MW. Tackade för spelet, men sa att jag föredrar en presentcheck i fortsättningen så jag kan välja själv

Såvida det inte blir ett radikalt uppsving i CoD-serien så är den död för mig.

Det är de små kartorna som kommer göra det möjligt för BF3 att bli ett populärt esport-spel. Därmed inte sagt att det är det enda eller rätta sättet att spela spelet på och det tycker jag är kanon att DICE ger oss möjligheten att själva välja hur vi vill spela BF3. Stora kartor för de som gillar det och små för de som vill lira snabb clanaction.

Kan vara dåligt informerad, men har det kommit någon information än om någon form av verktyg för att underlätta att sända matcher?

2:an försökte sig ju på någon form av rekord för att fortast möjligt hamna i reahyllan. Tog bara några månader innan PC-version kostade 49kronor hos Elgiganten Megastore. Köpte det för att det var billigt och jag var lite nyfiken för så många pratade gott om det, men det var inget spel för mig. Dålig grafik, segt och värdelös ingame-känsla. Sen kanske jag inte direkt har tålamod för långsamma spel där man måste gå och leta efter saker och följa berättelser, men ändå

Förövrigt förstår jag inte riktigt varför man har genomsnittsbetyg om man inte tillåter folk att tycka illa om spel. Även om de har snöat in väldigt mycket på gay-grejen så är det ändå en åsikt. Varför är den mindre värd än dom som gillar spelet?

Grumbledock"
"Senast det testades gnällde PC spelarna på att de blev dominerade och krävde att få samma "fördelar" som konsolspelarna, de krävde att de också skulle få aim assist och liknande för att få "rättvisa" matcher. Detta trots deras givna överlägsenhet och fantastiska hårdvara :P"

Såvida du inte kan visa någon källa så kan du ju gå och lägga dig och fortsätta drömma där istället.
http://www.rahulsood.com/2010/07/console-gamers-get-killed-ag...

via

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20100723/rykte-microsoft-pl...

Skrivet av Pr1ntscreen:
Skrivet av Fajri*:

Tekniken i all ära, men eftersom förra versionen av Mamba inte gick att använda för annat än vanligt kontorsarbete så skulle man ju gärna vilja att en recension på en spelsida faktiskt skrev någon eller några meningar om hur den nya versionen fungerar i spel. Den gamla klarade inte av snabba rörelser överhuvudtaget, vilket givetvis innebar att det inte gick att spela FPS-spel med den. Går det med den nya? Jag ställer mig väldigt tveksam, då Razer hittills inte har någon mus (som jag testat) med deras lasersensor som klarar av det. Deras optiska versioner däremot fungerar väldigt bra.

Kan du vidareutveckla det där lite? Jag lirar SC2 och lite Counterstrike med mina "gamla" mamba (tillsammans med BlackWidow ultimate, mums) och har inga problem, gick från Mx518

Prova att göra en snabb rörelse, tex om du märker har du har en motståndare bakom dig. Då kommer ditt sikte att hamna högst upp i något av hörnen, beroende på vilket håll du vänder dig åt. Lite beroende på sensitivity kommer du även se att siktet hackar fram när du rör musen. Imperator och Mamba, som har samma sensor lider båda av problemet. Så även de äldre mössen Lachesis och Copperhead. Razer optiska möss, såsom Deathadder, Boomslang 2007, Diamondback osv har inte problem med det.

De flesta möss med lasersensor har problem i FPS-spel, så ska man prompt ha en mus med hög dpi, dvs lasersensor så kan man istället titta på SteelSeries Xai, den klarar av spel mycket bättre, men är inte heller felfri. Det är få möss som är om ens någon.

Tekniken i all ära, men eftersom förra versionen av Mamba inte gick att använda för annat än vanligt kontorsarbete så skulle man ju gärna vilja att en recension på en spelsida faktiskt skrev någon eller några meningar om hur den nya versionen fungerar i spel. Den gamla klarade inte av snabba rörelser överhuvudtaget, vilket givetvis innebar att det inte gick att spela FPS-spel med den. Går det med den nya? Jag ställer mig väldigt tveksam, då Razer hittills inte har någon mus (som jag testat) med deras lasersensor som klarar av det. Deras optiska versioner däremot fungerar väldigt bra.

Visste om att 2:an inte skulle vara speciellt bra eller kul, men såg det på rea-hyllorna hos Elgiganten Megastore 3-4 månader efter det kom och tänkte vafan, 49 kronor kan det ju vara värt. Hade dock fel. Det var ruskigt tråkigt.

Om de har så stor vinstmarginal känns det ju som om de kunde kosta på sig att släppa en värdig uppföljare till FPS-spelet nr1 CS. Börjar bli rejält till åren och Battlefield och Call of Duty håller långt i från måttet som eSportspel. Behövs en ny vettig version.

Har aldrig testat Sims och lär aldrig göra det heller, men kan ändå tycka att det är kul att de förnyar konceptet lite. Alltid bra att ta något steg åt sidan ibland för att folk inte ska tröttna, så länge man hittar tillbaka senare så man inte tappar pöbeln.

Min bättre hälft brukar gilla Sims så hon lär inte vara sen att införskaffa det här när det släpps. Så länge det släpps på PC/Mac dvs.

CoD 4 var det sista spelet som jag uppskattat fullt ut i CoD-serien. Alla dessa kill streaks osv gör mig bara förbannad. Black Ops var dock bra mycket bättre än MW2, men inte bra nog.

Har testat ett gäng av spelen på den här topp 20-listan, inte gillat många av dom. Starcraft II var guld, men de flesta andra tröttnade man på illa kvickt. Saknar Black Ops, visst, inte lika bra som CoD4, men att straffas för det är fel. Klart bättre än typ alla annat på den här listan. Till och med skitspelet Bad Company 2 är ju med, trots att hela serien är hitboxdeluxe. Till och med Medal of Honor var ju bättre än BC2.

Var lite tragiskt när man tittade på steam vad Black Ops kostade, 59 euro. Butikspris hos MediaMarkt är 299 kronor. Viss skillnad. Borde vara tvärtom kan man tycka.

Kostade bara 299:- på Mediamarkt, så blev ett köp iaf.

Tråkigt att ni aldrig testar FPS-spel på PC. Ett sånt här test ger ju nada. Fina bilder, men det är allt... Helt värdelöst att lira FPS på konsoler. Som att påstå att man testkört en bil, men bara lagt i backen och åkt ur garaget. Visst, du har suttit bakom ratt och åkt några meter, men har du verkligen testat ordentligt. Knappast.

Säkerligen helt värdelöst spel online, precis som alla andra Battlefield-spel.