Inlägg av Faulisto

Inlägg som Faulisto har skrivit i forumet

Går det att anpassa kroppsform alls? Dvs om man vill skapa en fetare karaktär el hur man nu vill anpassa.

Hade inte skadat om det inte varit strikt begränsat till enbart online

Låter extremt BRA, fokus på densitet istället för onödig yta med begränsad nytta.
Fordon sägs ha hyfsat stor betydelse dock, men kartan lär nog ändå vara tillräcklig för att det ska vara lönt att ta bilen.

Ser fram emot att lägga 1000h+ på detta.

3/5 är ändå ett bra spel, man kan ju lätt tro att det ska vara max ca 2/5 utifrån texten. Men dålig humor och enformigt känns inte som någon höjdare. Visst kanske det är lätt att ge högre betyg med tanke på att utvecklaren är aktiv på forumet, är väl ytterst få som är det.

Tvåsiffrigt antal speltimmar låter enormt kort, Witcher 3 tar uppskattningsvis 400-800h, för mig tog det ca 600 och nog hade man kunnat ta det lugnare. Visst går det ju att forcera kampanj på lättaste och klara under 100 om man vill. Jag körde då GOTY-versionen med allt DLC mm.

Men ska man verkligen gå in i spelet, låta det ta sin tid det tar, inte fokusera på att göra bort spelet så att säga och snabbt vidare på nästa som är så vanligt för att säga att man har klarat det.

Men fokuserar man på att maxa upplevelsen, verkligen gå in i det, ta det lugnt och köra på hög svårighet så tar det enormt mycket längre. Det är nog ett problem just för sk professionella recensenter överlag, de tvingas köra spelet när det är helt opatchat utan DLC osv och har begränsad tid på sig.

Oklart om det är seriöst menat el någon slags satir, det är ju inte ovanligt att folk trollar så att säga, mycket vanligt förekommande. Den där artikeln känns nästan som någon slags satir, men oklart som sagt.

Spelar mindre roll om det är någon känd skådespelare el inte, det viktiga är att de gör ett bra jobb, sen vem det är spelar mindre roll. Men självklart fungerar ett stort namn som ett dragplåster som drar till sig uppmärksamhet, Keanu Reeves är enormt känd och väldigt inne i dagsläget, inte helt fel att använda sig av en så känd person i marknadsföringen.

En okänd person skulle ev kunna göra ett lika bra jobb, men det skulle inte skapa lite mycket uppmärksamhet till spelet.

Emil 25 sekunder

Visst ser det grymt ut med den där typen av trailer, men knappast representativt för hur spelet är i verkligheten.

Säg vad du gillar, men du har alltså inte lirat på ca 13-15 år då. Finns mycket intressant att gå igenom. Rekommenderar att du börjar med spel från ca 05 och arbetar dig gradvist framåt.

Skrivet av Exxo:

Och jag som tyckte att jag hade för mycket fritid. xD

Märklig attityd på en spelsida, det rör sig om en professionell spelare som lever på sitt spelande. Eller är alla som inte har vad som lämpligtvis kan kallas för ett "vanligt" jobb personer med för mycket fritid? Tex artister, konstnärer, författare för att nämna några saker.

Jag brukar ligga runt ett år efter ungefär, kör spelen när de har fått mogna en del, blivit patchade mm, fått DLC.

Skrivet av Joel OS:

Det var svårt att slita sig från spelet för att skriva recensionen, vilket borde säga något om hur bra det är. Och efter 35 timmar med Manchester United känner jag för att börja om från noll med en helt ny save. Någon som har tips på en bra klubb att träna?

Parkalompolo IK

Skrämmande många faktiskt, det är ju en sak att prova fusk i SP, om det finns tillgängligt.

Men det är en del av hur samhället ser ut, det handlar om att verka bra istället för att vara det, liknande som instagram där folk lever ett liv de inte lever i verkligheten. Folk vill verka bättre än vad de är.

Bara bra om spelet ger någon slags känslomässig respons el vad man nu ska säga, är få spel som klarar av det.

Skrivet av Alchem:

Det är lite som tänket med medborgarlön, många tror bara för att valet att inte behöva göra så kommer man inte göra nåt. Det säger mer om personen bakom uttalandet att vi måste ha en slavisk-likt struktur på en arbetsplats där trummorna slår så arbetar man och sen får du din lön. Spelmakeri är som allt annat kreativt arbete där det blir bättre destu mindre det står någon bakom din axel med en piska och förväntar sig resultat nu och inte sen. Jag tycker att Valve verkar ha en helt reko arbetsmiljö, lite nytänkande skadar aldrig

Jo, men de verkar ju inte skapa speciellt mycket kreativt direkt? De håller igång Steam ja, men gör väl inga direkta spel längre? Är ju inget direkt fel med den metoden som de har dock, de har ju resurser som sagt. Skulle helt klart föredra den typen av arbetsplats, dvs göra det som man har intresse av. Sen att det i slutändan inte blir mycket gjort kanske inte heller är helt optimalt, eller enbart mindre projekt, inga direkta fullskaliga spel. Även fast det nog är skönt och avslappnad stämning då man inte har någon som står bakom axeln med piska som du uttrycker det.

Det jag menade tidigare som ev inte kom fram tydligt är att det är ju fullt möjligt att man inte alltid är inspirerad då du även nämner om det med kreativt arbete. Det är ju inget krav av vad det verkar att uträtta mycket exakt varje dag eller ens någon dag. Sen kan man ju som person vara mer el mindre inspirerad. Kan ju vara mer produktiv en dag för att nästa inte vara lika. De får ju ändå lön så det är väl självklart att de ändå arbetar.

Kommer antagligen spela Ass Creed Origins men inte på Fredag direkt. Låter det mogna med patchar och DLC först som ju lär komma i kombination med att priserna sänks över tiden.

Skrivet av Ouroboros:

Så, man har alltså skickat ut kolonisatörer till en helt ny galax. Och där hittar man förstås samtliga raser och arter från förra galaxen, samt en megastructure som är i princip identisk med Citadel. Har dom svårt med kreativiteten hos BioWare?

Det är en lite irriterande sak, att man tydligen ska komma dit senare än många andra. Vilket innebär att de redan hunnit etablera kolonier el vad de kallas för när man kommer dit.

Man kommer alltså inte vara den som kommer först till Andromeda så att säga, det är bekräftat.

Skrivet av zhapp:
Skrivet av Faulisto:

Man jobbar på det man vill sägs det. Vad innebär det i praktiken? Att om man vill så behöver man inte göra något direkt?

Jag skulle tro att personer som tänker så inte har någon chans att få anställning där

Ta tänkande som exempel, dvs fundera i princip.

Man jobbar på det man vill sägs det. Vad innebär det i praktiken? Att om man vill så behöver man inte göra något direkt?