Inlägg av Takashimaya

Inlägg som Takashimaya har skrivit i forumet

Skrivet av MyInsanity:

Ja, då jag spelat alla spelen på Ps3, Ps4, Ps5, PC .. så vet jag ju och sagt det i alla forum, köp inte PC .. Bandai måste vara värdelösa på att lägga in speciell personal med kunskaper att kunna få PC att funka. Eller bara pengar..

Det är alltid problem med PC. Jag är 100% PC under normala förhållanden, men förutom när det gäller spel från Japan.
De kan inte prestera i detta. -(

Jag skulle lägga skulden på Bandai då from inte är ett PC safe ditto.

De har haft många spel ihop och PC funkar aldrig i början.
Som DS2 då all eq tog dubbel skada från 30 till 60 FPS på PC.. hahaha.

Att alla streamers klagar på att de spelar på PC är bara en fröjd för ögat. Så lite de pluggat på . Jag njuter.
Själv får man spela på ps4 versionen idag då det inte finns ps5 ..
Hoppas alla på Ps4 och Xbox har kul i helgen. Kram

Bandai har inte utvecklat spelet, varför skulle de vara ansvariga?

4/5

Jag hade lite svårt att komma in i spelet först, tyckte vapen gick sönder för fort, men man får ju nya bättre hela tiden samt att staminan tog slut fort, men det är ju en del av att bättra på sin karaktär så eg. en pluspoäng nu. En klar 4 för min del, jag har superkul. Saknar visserligen skjutvapnen från ettan men får klara mig med pilbågen.

Jag spelade klart main story igår. Det räckte med att spela det som en action-shooter, jag upgraderade några vapen och lade ut perks. Installerade aldrig några cyberware. Var lite meh utav det hela. Vart tog alla gängfraktioner vägen?

Åääähhh neeej jag orkar inte. Det första var riktigt bra men så ångestframkallande. Orkar inte spela, men måste ju, för det var sååå bra.

@Fezk: Precis.. mästerverk - not so much. Förstår inte varför den fick så mycket uppmärksamhet. Trevligt spel, men inte så mycket mer.

Blir väl några halvdana spel som vanligt...

@Govein: Njae... spelet är faktiskt inte särskilt roligt. Musiken top notch. Märkligt spel men mekaniken finns inte riktigt där. Grafiskt mer åt PS3-hållet än PS4.

I beg to disagree. Det är inte DS men det är ett riktigt bra spel.

Skrivet av Devan:

Spela om valfritt dark souls spel igen i stället, the surge är inte värt att investera tid i.

Jag håller inte riktigt med om inventory-extra-vaganzan. Jag gillar att hitta nya vapen och ersätta dem. Sedan säljer jag de gamla för att kunna köpa annat. Allt du hittar i världen som ja, fyller på inventory används ju i fighter, för att uppgradera dina Higglies eller för att laga till en måltid... eller till att tillverka vapen eller... ja det finns ju flera andra sätt som sakerna behövs till, men man behöver inte ha stenkoll på exakt vad man har i inventory.

I övrigt bra recension. Thx!

@Pjotor: Jag tröttnade också på ettan, även av grindingen. Hittills har jag inte grindat något alls. ganska enkla strider so far, men inte kommit så långt. Jag har fock undvikit överlevlade monster. Går att halvsmyga förbi.

Jag har spelat 6 timmar hittills och det är så mycket bättre än ettan. Har inte än fått lära mig allt man ska kunna göra i spelet än. Att striderna är real time gör det så mycket roligare. Magiskt!

Neeej, inte svårare, det var precis lagom svårt. 😀

Yeay! Jag gillade The Surge skarpt. Mycket bättre än Lords of the Fallen!

Yeay ett dlc. Det kommer jag köpa. Bra spel - The Surge och jag gillade science fiction-inramningen som kontrast till Dark Souls.

Skrivet av Pawbeltolaf:

@karbon: skojar du? Skillnaden är kanske inte stor men i HD versionen syns det tydligt att byggnader och gubbar samt resurser m.m är skarpare medans i den äldre det lite pixligare. Så som sagt inte stor skillnad men man ser att det är skillnad

Precis som han skrev alltså.

Skrivet av karbon:

Om jag ska vara ärlig så ser inte jag någon större skillnad.

Agree. Besvikelse!

@anon_98854: Ja det finns en möjlig koppling, dock inte till Manchester eller terrorism på det sättet.

@Carl Johansson-Sundelius:

Tack för feed-back.

Jag trycker på pratbubblan som ej inloggad. Jag använder olika devices så loggar inte in så ofta (längre). Att trycka på trådrubriken, då måste jag väl scrolla ner till kommentarerna? I-lands-problem... men jag vill läser en del forumtrådar för att få en bild om vad folk tycker om olika spel etc. (jobbar i branschen så det är användbart för jobbet).

Men nu orkar jag snart inte läsa forumtrådarna på nya FZ. Man börjar längst ner, dvs nyaste inlägget, men jag vill egentligen börja från det äldsta, för att kunna följa kommentarerna. Men om jag nu måste läsa längst ner och sedan och ska växla sida bakåt, då hamnar jag högst upp vid den äldsta/första kommenteraren. Hur i hela heliga Birgitta är det tänkt?!

Otroligt trist. Så trist att jag tog mig tid att skriva det. 😜