Inlägg av generalfil

Inlägg som generalfil har skrivit i forumet

På ett sätt, sure det är ju typ omöjligt att behålla vissa delar. Men samtidigt är det ju dom delarna som gör witcher 1 magiskt i mina ögon, det är sån fruktansvärd eurojank som blir supercharmigt när man väl kommer in i det. Det viktigaste iaf är att de inte tar bort de större looparna för jag tycker oironiskt witcher 1 är det bästa "witcher" spelet, med hur man behöver lära sig om monster, samla ingridienser för att göra potions och oils för att faktiskt commita till tex ett contract.

Helt oväntat, med tanke på supergiants "never doing sequels" jag har suttit i år och väntat på mer content till hades och blev helt chockad när det faktiskt var hades 2. Så värt det att paja sovschemat för det lol

Ah ni, den här var rätt oväntad, men cameron måste väl få hypen igång för sina 15 sequels hehe

Svagt optimitisk, hade 0 förväntningar, trailern i sig var ju inte imponerande direkt.
Dock det finns intressanta mekaniker påväg, känns som de kollat mycket på planetside.
Jag är dock väldigt rädd att klass/ hero shooter systemt kan va den riktiga gamesellern eller gamebreakern, meta game kommer bli heal character med AR rakt igenom känns det ju som.
Får bli testa beta etc innan köp

Skrivet av theBoosing:

MM verkar ha fått in en batch PS5 med extra kontroller om någon är sugen.

https://www.mediamarkt.se/sv/product/_sony-playstation-5-extr...

Jävlar vilken röta att jag kollar tråden 2 min efter du postat, lyckades få mitt ex!

Det är extremt tråkigt med tanke på den diamanten till multiplayer de hade, men föreståligt. Spelar fortfarande från och till, PC communityt är fortfarande starkt, rekommenderas

Skrivet av Joakim Bennet:

Mycket intressant. Någon insatt som vet om det handlar om begränsade verktyg i stil med de som fanns till W3, eller ett "helt" Red Kit? Hade undersökt själv, men tvungen att skriva klart en recension!

Vad jag fattade som på tråden på R/games så är det "Mod tools support" och inte "Mod support with tools" aka så får moddarna göra egna verktyg för att kunna modda spelet.

3 Pilar och grön/röd banner bör väl vara Scoia'tel ?

Nice video, synd att de inte grävde djupare, tyckte dock teknologin att npcer reagear på hur spelaren bryter konvos är riktigt imponerande, kommer verkligen bli intressant hur det ser ut ingame!
Blir väl att vänta på anniversary för att få lite mer godbitar om sq42

Xbox zero to hero PagChomp

Gott! Fleet week var riktigt trevlig och fick med ett par polare, hade riktigt skoj att köra bounty hunting med fler pers än en själv. 3.10 ser riktigt trevligt ut men jag hoppas verkligen de kan få till sq42 snart TM, ohyggligt taggad på det!

Mitt upp i min första trilogy run på många år med mycket texturmoddar, tycker det ser riktigt crisp ut. Men en remaster hade ju inte suttit fel, ge mig ME3 multiplayer med framerate över 60 fps and im good, hade vart gött att få ettan med samma detaljnivå som 3an också.

@ELF: Tickrate är låg för servern är överladdad just nu. Det är därför SSOCS (server-side object container streaming) är så viktigt för att forsätta. Just nu laddar servern allt, och simulerar allt, det är därför A. Lite spelare B.Tickrate är låg C. det finns ganska lite på varje planet.

När ssocs kommer in i bilden kan stegen tas som gjorde förra året fast servermässigt. Jag menar för ett år sen var framerates över 40-50 typ omöjigt att få. I dagsläget får jag lätt över 60-80, tom 120 på vissa ställen.

TLDR för folk vad ssocs är, det är att servern bara simulerar det som är runt spelare typ, vilket också är grundstenen i deras server meshing vilket kommer transformera SC till ett faktiskt mmo (en server där alla spelare är med, där det finns "underservrar" som ansvarar för olika "containers")

Ja freeflyn (och ett inslag av lite äventyr i en 890 jump) har övertygat några av mina skeptiker kompisar till att förstå varför detta spelet är värt att följa. Jag själv fortsätter bli överraskad, Tony z's ekonomi presentation och Jumppoints på citcon var verkligen över förväntan. Och nu när deras paneler från Secondstage släpps är jag riktigt taggad på fängelse gameplay med!

3.8 kan gärna komma snart också, microtechs terräng såg helt magisk ut!

Vilken citcon! Varit sjukt taggad i månader och försökte hålla nere mina förväntningar but they done did it. SSOCS till 3.8, planet v4, Jump points och Tony "THE GOD" Z ekonomi-simulering

@Maysay: som gör vadå, förutom att pinga, det verkade ju som att den slowade eller ? tar den damage ? är det som en arcstar ? fattar inte bara varför de inte kunde säga det rakt ut.

Hur sitter dom i 15 min och snackar om wattson och säger inte ens vad henne Q attack gör, jesus..

Det är synd att folk är så sjukt negatvia till SC. Fattar verkligen inte varför. En quote från artikeln säger "7 years is not normal for a video game", och ja, men poängen är ju att star citizen siktar bokstavligen på stjärnorna. SC är inte gjort för att vara ett projekt som pumpas ut varje år.

I helgen satt jag och en kompis och cruisade över Arccorp och fick sådana corusant vibbar så det var sjukt. Sure misstro spelet ni. Men jag ser mycket väl hur spelet utvecklats och potentialen för varje patch som kommer. Jag har lätt fått ut min medelinvestering ur detta spelet och det blir bara bättre! Den dagen andra spel kan ha en stad på en simulerad planet likt SC och ge samma vibbar som jag får idag, then we are in for some good games

Skrivet av Dizzz:

Bannerlord liknar mer och mer ett vaporware.

Mjae, Teorin är ju att erdogan håller taleworlds gisslan för att destabilisera världen

Alltså bannerlords subreddit senaste veckorna har gått och blivit totalt insane, denna nyheten med closed beta hjälpte inte direkt haha