Inlägg av Cakefirst

Inlägg som Cakefirst har skrivit i forumet

“We have to create culture, don't watch TV, don't read magazines, don't even listen to NPR. Create your own roadshow. The nexus of space and time where you are now is the most immediate sector of your universe, and if you're worrying about Michael Jackson or Bill Clinton or somebody else, then you are disempowered, you're giving it all away to icons, icons which are maintained by an electronic media so that you want to dress like X or have lips like Y. This is shit-brained, this kind of thinking. That is all cultural diversion, and what is real is you and your friends and your associations, your highs, your orgasms, your hopes, your plans, your fears. And we are told 'no', we're unimportant, we're peripheral. 'Get a degree, get a job, get a this, get a that.' And then you're a player, you don't want to even play in that game. You want to reclaim your mind and get it out of the hands of the cultural engineers who want to turn you into a half-baked moron consuming all this trash that's being manufactured out of the bones of a dying world.” ~ Terence Mckenna

Nog bland de sämre spelen jag spelat. Downscaling gjorde ju inte saken bättre, att folk bara accepterar pga av utvecklaren är trist enligt mig. Nu var det dock inte relaterat till varför jag tyckte spelet var tråkigt, men fortfarande viktigt att poängtera.

Gayben

Skrivet av Ugly_Bob:

Tråkigt att de verkar satsa på att folk som endast sett serien ska känna igen sig, hellre än att basera karaktärerna på böckerna som ligger till grund. Jag som själv bara läst böckerna vill minnas att Tyrion beskrivs ha vitt hår av längre modell i bok ett medan han här tycks vara en ren kopia av Peter D som spelar i TV-serien. En småsak att gnälla på kanske, förhoppningsvis blir spelet i övrigt fenomenalt

Han har ett par icke matchande ögon och ser för övrigt ganska grotesk ut, jag har både läst boken och sett tv-serien, jag föredrar faktiskt Dinklage versionen. Tycker det är helt okej att använda tv-seriens utseende då sagans popularitet har ökat tack vare tv-serien. Man har ju nu efter dessa år lärt känna dessa ansikten och det hade blivit underligt tycker jag att se något helt annat, även om boken fortfarande är orginal.

Hold my beer, I got this...

Det är inte bara LoL som är obalanserat, minns mycket väl hur WoW var i början och fortfarande är...

Som likt WoW så kommer nerfs/buffs till champs i LoL som det gjorde med klasser i WoW.

Det finns en meta där en viss antal pool är bra med nuvarande champs/patchar som finns, visserligen precis som i WoW kan det vara något "pro" som står ut i mängden med vad som anses vara en dålig champion/klass. Sen kommer nerfs/buffs och allt kan ändras.

Med det sagt menar jag att det finns gott om spel som är obalanserade på detta sätt och detta är så jag sett det.

Skrivet av Gen:
Skrivet av Ahris:

Jag är mer nyfiken på hur de kan ha tusentals hälsopoäng.

Undrar jag också. Han hade ju över 4600 HP runt 16:00.

16:06 - Det är ett bugg där man klämmer sig i dörren för att stacka HP, vet inte exakt vad det är som orsaker det men har sett andra speedrunners göra samma sak på samma ställe.

Detta har nu mest tittare på twitch i skrivande stund haha

Regnbågs blod

Rymdstrider i star wars galaxies expansion var ju grymt kul. Möjligheten att ha ett stort skepp som krävde ett crew där nån flyger, en ger extra kraft till olika system sköldar vapen m.m. och ett par stycken sitter i turrets och står för all firepower. Fanns horder av fienden som krävde detta samarbete. Även för att ta sig in till ett instance.

Crafting tillförde en stor del till det roliga här. Folk som strävade efter att göra bättre och bättre components till skeppen och säljare som tävlade om detta. Fick swtors rymd del att se ut som ett billigt indie spel. Tror knapppast att detta expansion kommer kunna leva upp till det heller.

Skrivet av m0rfar:

Enligt info är klienten är rätt så gammal build, även texturer och ljud är gissningsvis nerskalat för att få ner storleken på installationen. Betan är främst för att få till rejäl last på servrar och övrig infrastruktur och se vad som behöver tweakas, enligt uttalande från DICE som jag inte orkar leta upp.

Okej, jag och min bror misstänkte det. Antar att det är ju bra att dom får testa sina servers... Men det skapar ju en fel bild av deras spel, dom vill ju säkert att folk ska bli imponerad av den tiden dom lagt ner på sitt spel. Så jag hade gärnat testat en nyare build, men får väl bli vid släpp då

Tyckte inte det var någon höjdare direkt, det enda positiva jag har att säga är att det kändes fräckare att sitta i armored vehicle/tank med lite nya ljud. Får se på fullsläpp ifall dom fixat lite buggar från betan på 1 månad och hur alla andra banor är.

sci-fi horror av Fricitonal Games? Pirrar redan till i magen

Skrivet av WardonE:
Skrivet av scirocco:

GTA IV kommer bara på konsoll, så det är bara halva marknaden som får spela det, ganska dåligt.

1. Det är GTA V, inte IV.
2. Det kommer till pc. Rockstar har gjort så här med VARJE gta sen Gta 3. Inte ett skit sägs om någon pc version men drygt 6 månader efter så släpps det alltid till pc. Bara massa idioter här. Som en av toppkommentarerna

"Även om jag ivrigt väntar på GTA V så skulle jag aldrig kunna tänka mig att spela det på konsol. Kommer ju se hur dåligt ut som helst....

Hur dum får man vara så att man hatar på konsoler så mycket så att man vägrar spela ett av sina efterlängtade spel? Man spelar inte GTA för grafiken... Nötter

Men grafiken har ju blivit en viktig del av dagens spel, no? Vad är det för mening att fortsätta utveckla spel om man inte strävar efter att få något nytt och bättre varje gång, man vill ju alltid toppa det förra och göra något mer storslaget varje gång. Varför ska inte grafiken ingå i detta? Det är ju ett faktum att konsolen håller tillbaka utvecklingen rejält gällande grafik i spel. Så hat till konsoler till följd av detta är ju förståeligt. Nu när spelet antagligen kommer vara snyggare på PC/Nya konsolerna så är väl hatet kanske dock riktat fel eftersom de nya konsolerna antar jag tar full nytta av spelet. Men om ett par år börjar den här onda cirklen igen där PC kommer ta stryk i ett par år bara för att man ska göra spel till åldrande konsoler (Gäller inte alla spel). Grafiken har blivit viktigare och det blev det i samband med att man gjort det mer avancerat ju längre fram man kommit. Ville man att folk inte skulle kräva bättre skulle man stannat på gammal teknik i oändlig tid.

Påbörjat:

Knights of the Old Republic 2

Antagligen är det en fortsättning men hoppas ju i sådana fall att man ändå möter Clem halvvägs genom spelet kanske eller så

Skrivet av Alexraptor:

Bara synd att det är helt fögäves då Runescape är döende efter att dom förstört det med Evolution of Combat som har förvandlat striderna till vilket som helst MMO som WoW, Everquest, osv.

Action bars with button mashing and ability spam.

Precis vad som hände med Star Wars Galaxies!

Djävla flopp ifall dom inte släpper det till PC så småningom... och ifall det släpps hoppas jag att det finns en likadan editor som från fyran (vilket var en sjukt nice överraskning) samt lättare möjligheter för multiplayer. Var sjukt jobbigt att bara komma igång och spela MP delen, inte minst tack vare Windows Live. Först ska det bugga, sen ska du in i mobilen osv vafaaan.

Visserligen har andra haft bättre tur med W-live men i över ett halv år har live sagt att min internet anslutning inte fungerar. Läste runt och kom till ett riktigt långsökt svar, skulle vara skrattretande ifall det funkade tänkte jag.

Tricket var nämligen bara att skapa ett nytt konto och välja ett annat land ifrån var du kommer, tog Indien som killen föreslog och vips, visst fan funkade det. Nej usch, windows live gå och dö.

Okej, spelet var inte bäst i världen men gick att spela tack vare Jon St. John.

Sedan att japanerna klagar på att "du får inga ledtrådar på att ta dig vidare" Okej, hur dum får man vara? Minns att jag själv klarade spelet på ett x antal timmar, ganska kort det vill säga. Antar att japanerna likt många andra vant sig vid modernas spel konstanta uppdateringar om var du ska gå?

Ett roligt exempel är ju det nya Walking Dead spelet av activision. Du får en fet kompass som visar var du ska gå, men vissa delar så är det extremt linjärt typ en stig som du inte kan avvika ifrån som i början. Men nej, du kanske går vilse...

Vill se japanerna spela Half-Life 2, kanske med nåt eventuellt mod som lägger in status uppdateringar och en fet kompass som tillbehör så dom inte tappar bort sig?

Kan tänka mig att deras hjärna exploderar av för mycket tankekraft när dom ska lösa det lätta pusslet påväg mot kanalerna. Då syftar jag på träd plankan som du staplar massor av betongblock på för att lyfta upp den, lol säger jag bara...

Dharma initative i Half-Life EP2 tycker jag var ganska fränt. Gillade serien också, kanske därför.