Inlägg av Hangman

Inlägg som Hangman har skrivit i forumet

Om jag köper ett 400 kronors Xbox Live kort (eller vad det nu heter) och lägger in de pengarna på mitt konto för att köpa t ex BF4 Premium från USA eller UK, då behöver jag väl inte hålla på med billing adress i andra länder och dylikt? Pengarna till varan finns på mitt konto. Eller är det något jag missar?

För referens:

http://www.webhallen.com/se-sv/spel/xbox_360/187211-xbox_live...

Kanske rentav köper en Xbox One i September. Detta välkomnas!

Herregud...det är multiplatform och PC. Filmen är ifrån Playstation bloggen, varför skulle de då nämna PC och Xbox?

Vad känsliga alla är.

Jag hade också sålt min själ för två miljarder dollar utan att blinka.

Skrivet av Dizzz:
Skrivet av Hagman:

Så om någon av er hade ägt COD, hade inte ni pumpat ut ett varje år med tanke på hur de säljer? Jag kan gott och väl erkänna att det hade jag gjort utan problem och med ett stort flin, för jag hade inte brytt mig, massorna köper.

Hade köpte en ny Lamborghini varje November, mer eller mindre, och varit riktigt nöjd.

Nu är det ju en stor skillnad mellan att pumpa ut samma skräp gång på gång på gång och faktiskt köpa en Lamborghini som är sprillans ny. Ingen hade gnällt om Call Activision faktiskt släppte ett nytt spel varje gång och inte bara samma spel med ett par nya kartor, samma tråkiga spelmotor, samma grafik och ett par nya vapen. Men det gör inte man inte eftersom de på Activision vet att det finns efterblivna idioter som köper deras spel. Ghost är ju bara ett exempel på detta.. Allt är så konsolifierat så det är skrämmande och banorna är ju patetiskt dåliga.

Dessutom... Du menar att du köper spel bara för att andra gör det? Hjärndöd Zombie någon?

Skrivet av Dvärgen:
Skrivet av Hipshot:

Call of Duty 2014 låter lite som Fifa 2014

det är ju för dom inte har något annat namn ännu för det, facepalm

Du måste ju få något pris för den kommentaren..

Snacka om att sikta och missa grovt.

Nej, jag köper det inte. Det senaste jag köpte var MW2, sen dess har jag lånat kopior av vänner. Men, hade jag ägt COD hade jag pumpat ut spel för man tjänar ju pengar på det. Massorna köper.

Så om någon av er hade ägt COD, hade inte ni pumpat ut ett varje år med tanke på hur de säljer? Jag kan gott och väl erkänna att det hade jag gjort utan problem och med ett stort flin, för jag hade inte brytt mig, massorna köper.

Hade köpte en ny Lamborghini varje November, mer eller mindre, och varit riktigt nöjd.

Så, vad betalar man om man bokade den när den kostade 3989kr? Bokade min den 1 oktober hos Webhallen och kan hämta ut den nu.

Givetvis skall PC-spelare visa sin överlägsenhet som vanligt. Inget nytt på västfronten.

En bra lista över alla lögner de har sagt.

http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-S...

Här är launch trailern. Ser coolt ut, men tycker dock att ME2 launch trailern är bättre.

http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8

Det lite trista är ju dock att han inte skriver mycket av musiken själv längre, han gör några musik-stycken och resten av projektet gör hans protogéer av varierande kvalitet. Bara att titta på Pirates 4 som kändes som copy-paste från de andra filmerna plus lite ny musik som inte kändes lika inspirerande som t ex Pirates 3 eller 2.

Det är co-op, inget annat enligt Casey Hudson.

https://twitter.com/#!/CaseyDHudson/status/123465882281320449

Skrivet av Lioras:
Skrivet av KlosterKatten:

Visste inte att man hade typ 30 missiler på ett jetplan

Man kan ju anta att det är easy eller nåt de spelar, därav obegränsat med missiler. I högre nivåer kan det ju kanske vara ett begränsat antal eller liknande...

Som en annan skrev så avfyrade han 10 robotar, en F/A-18 Super Hornet kan bära uppemot 12 Sidewinder-robotar (bland annat). Men som den förre skrev om hur många robotar de bär på planet, beror helt och hållet på uppdragstyp, så det är inte låst på sex stycken. Sen så bär de i iaf inte i verkligheten 12 Sidewinder enbart...men, detta är ju ett spel

Dessa artiklar är intressanta, passar in på de flesta som börjar slåss i olika trådar på forum.

"You may think you're defending your favorite platform because it's just that good. But, according to a recently published study out of the University of Illinois, you may instead be defending yourself because you view criticisms of your favorite brand as a threat to your self image"

http://arstechnica.com/science/news/2011/08/users-treat-criti...

http://www.zdnet.com/blog/igeneration/fanboy-science-how-bran...

Folk borde tagga ned lite egentligen...

In-game browser på konsol, men inte på PC (?)

Vill poängtera att jag spelar på 360, så det rör mig inte, men det låter lite skadat att man skall använda Battlelog för att hitta servrar för enligt kommentarer skall man trycka in alt-tab för att sedan då utnyttja Battlelog. Och alla vet ju hur stabilt det är för ett spel (om det nu stämmer).

Men en från DICE skriver på twitter följande, så det logiska borde ju att vara alt-tab för att komma åt Battlelog i en webbläsare:

"Battlelog IS the PC main menu. You go straight from Battlelog to playing. No splash screens, no menus. Just straight to the playing." - Senior gameplay designer Alan Kertz

Är det så det görs i Alpha som testas? Kanske bara det lilla jag har kvar i mig som PC-spelare som tycker det låter lite konstigt att göra på detta sätt.

https://twitter.com/#!/Demize99/status/104449637829705728

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/715589/battlefield-3-wi...

Har de inte olika studios, bioware? Det är väl A-laget som gör ME, medan B-laget gör DA om jag inte minns fel. Man får väl anta att de började på trean när de närmade sig slutet på 2an, så de kan ju ha arbetat sen 2009 på 3an. Undrar om man vågar läsa den artikeln när den väl dyker upp. Visste för mycket om tvåan p g a alla artiklar och trailers de dumpade ut.

Det blir ett köp, men kan de inte göra en F-15E Strike Eagle eller F/A-18 Super Hornet. Mums

Skrivet av bladefinor:

Jag har ingen större förutsättningar på att MoH kommer sälja över 3 miljoner exemplar. Hela BF-communityn har näst intill tänkt boycotta MoH enligt de flesta på EA UK's Battlefield forum. Ja, förr eller senare är det väl uppe i 3mil i alla fall.

Ha! Vi vet ju alla hur det gick för alla de på steam som skulle bojkotta MW2 förra året...eller hur?

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av showerguy:

Battlefield 3 tack?

Oh ja... mycket hellre detta.

Men då ska det vara allt det bästa från ALLA tidigare Battlefield spel inkluderat. Inkl. stödet till moddnings communityn som mer eller mindre försvunnit sen BF2.

BF3 Beta följer med MoH: LE

http://xbox360.ign.com/articles/110/1109659p1.html

Du är skyldig dem pengar, samma sak har hänt mig, ring support och ha ditt Visa redo så bör det fixas rätt snabbt så fort de får sina pengar bör du vara igång. Det gick smärtfritt för mig och efter någon kvart var jag igång igen.