Inlägg av pinky

Inlägg som pinky har skrivit i forumet

Skrivet av mobmoben:

Ojoj vi har fått kritik? Dags att ta ut "Vi har fått dödshot" kortet

Eller så har de faktiskt fått dödshot? Vad man än tycker om spelet eller utvecklarna är det inte okej.

Personligen tycker jag spelet är najs, särskilt för att vara Early Access. Synd att det funkar lite kasst på steam deck. Ska se om det går att öka view distance utan att fpsen kollapsar, najs att ha det på vägen så att säga.

Skrivet av Ribcage:

Sitter han 12 timmar om dygnet?

Nej, han sitter 3-5 timmar om dagen.

Källa: https://youtu.be/GuJ5UuknsHU?t=793

Riktigt mysigt spel det där. Musiken är riktigt bra och hela spelet osar melankoli blandat med hopp om att hitta nästa ledtråd innan allting börjar om. Inte klarat det men spelar lite till och från, helt klart ett unikt spel som alla borde testa.

Skrivet av PapaBear:

Skulle det funka att spela tillsammans med en 4-åring och en 6-åring eller är det för svårt?
De spelat något annat än mariokart tidigare.

Spelar med en 4,5 åring och det funkar helt okej. En del moment är lite för svåra för honom men spelar man fler än en, får spelarna en chans att återupplivas när de "dör". Man kan spara in lite extraliv så sätt och springer "ledaren" för långt fram följer de andra efter automatiskt till slut.

Man kan spara två power ups också vilket behövs ibland. De karaktärer som inte tar skada kan inte heller förvandlas och det är en deal breaker för min medspelare.

Lite ojämn svårighetsgrad på banorna emellanåt men riktigt kul spel. Banorna är graderade med stjärnor som visar hur svåra de är och det verkar mest handla om platformsmoment.

Riktigt gött att Noclip fick tag i så mycket material i råform som de nu förevigar genom att digitalisera och släppa för allmän beskådning.

Löning idag, får skicka iväg en hundring till dem som tack.

Hur går det för Redfall nu för tiden? Har de fixat något av det eller är det glömt och samma trasiga spel som vid release?

Skrivet av ELF:

Grattis till Guild Wars 2 musmattan ;p

Haha tack! Den mattan har gjort sitt sedan länge men fin var den

Vann en Lightning figur och guide om FFXIII en gång i tiden också, de finns kvar och är inte lika använda!

Vilka priser, bra jobbat FZ! Grattis till vinnarna

Skrivet av PontusT:

Jag antar att det inte bara var jag som hajade till på att man använt den gamla "Max Payne" killens utseende och även han som gör rösten till Max Payne..
Så frågan är.. ska de baka in Max Payne som karaktär i Alan Wake 2?
Ska bli kul o se
Rockstar äger väl iförsig varumärket. Men när de har både ansikte och röst så börjar man undra

Inte helt omöjligt för alla Remedys spel ska utspela sig i samma universum, har jag för mig de sagt någon gång. Tror det var i samband med Alan Wake-DLCt till Control de nämnde det.

Så jag hoppas på en cameo av Max Payne i AW2, sedan ett nytt Max Payne på det så länge Remedy äger rättigheterna

Skrivet av Johan Lorentzon:

Någon får rätta mig här om jag är fel. Men tickets ger en extra uppgradering på ett maxat valfritt vapen tror jag. De går att köpa av köpmanen redan innan uppdateringen, men för kristaller.

Vad jag förstår det som kan du använda en ticket för att låsa upp den exklusiva boosten oavsett uppgraderingar (level) på vapnet. Det kan vara x1.5 i power som är själva boosten för de som undrar. Jag har inte testat själv för jag ville inte lägga 30 kristaller på el bilette.

Har du ett fullt uppgraderat vapen kan du låsa upp boosten med pesetas precis som du gör med alla andra uppgraderingar. Detta har jag däremot gjort och man får valet mellan pesetas eller biljett.

Mitt GeCube Radeon 9600XT med 128Mb DDR och ViVo var ganska fräckt när det begav sig. Gav mig en bra boost i Prince of Persia: Warrior Within, Medal of Honor Pacific Assault och Half life 2 vill jag minnas. Var en del problem med Shader versioner på den tiden också, kunde inte ens starta något Splinter Cell spel (Pandora Tomorrow?) med tidigare grafikkortet pga. för kasst. Idag kan man oftast starta skiten och spela bildspel.
Dessutom kunde jag koppla in mitt Gamecube i Video-In porten och spela via någon capture applikation. Najs när jag inte hade egen TV på rummet.

Annars vet jag inte vilket mer modernt kort som gett mig mest. Kanske Gainward GeFroce GTX 470 som jag beställde 6 år senare? För någonstans där blev jag dum i huvudet på riktigt. Köpte ett till 470 året därpå och körde SLI och med tanke på hur varma de asen blev så fick jag nog fler grader i chassit än frames i spelet. Det var när jag märkte frame drops i 360 varianten av Mafia 2 som jag på riktigt köpte mig en speldator och då blev det 470.

Korten därefter har varit 670, 980Ti, 2080Ti och nu 3080Ti. Gött med mer prestanda och lite RT men den där stora skillnaden och dopaminkicken uteblir. Det är nästan mer upphetsande att leka med tanken att lägga alldeles för många tusenlappar på ett grafikkort än spelupplevelsen jag får. Som sagt, sjukt beteende hos en sjuk person men sånt är livet just nu.

6 september?

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Artikel uppdaterad med Resident Evil Village

Gällande följande stycke: " Eller att ladda hagelbrakaren. Ett. Skott. I. Fucking. Taget. Realistiskt men bökigt."

Vill bara förtydliga att det räcker med att ta upp en patron från väskan, sedan hålla kvar handen och vrida den när fyller på din boomstick. Lite smidigare än att plocka upp en efter en som jag gjorde i början. Upptäckte det av misstag när jag övade mina John Wick skills på skjutbanan.

Skrivet av hoppalängdhopp:

Tänk om en hade lika långa helger som du!

Han har en tidvändare, till skillnad mot oss Mugglare

Körde i nästan två timmar. Pricksäkerheten i shooting range är mycket bättre än i vanliga spelet, inte helt oväntat kanske. Var lite snopen att ingenting synkades mellan den vanliga sparfilen, får börja om på noll igen. Inte hela världen men hade sett fram mot iaf en infinite ammo puffra för att mota skräcken. Tog mig till första sparpunkten och det var tur att jag redan spelat igenom det en gång. Hade inte varit kul att gå runt och inte veta vad som händer när allting är så nära. Blastade en lycan med hagelbössan och det kändes riktigt gött

Har bara ett problem, vissa textrutor när jag plockar upp saker i världen "synkas" inte, dvs bilderna i linserna ligger över varandra. Har provat justera fram och tillbaka, skruva på hjulet men fick inte till det. Får prova köra inställningarna igen.

Lagom taggad på Resident evil village i psvr2! Kommer vara "jätteläskigt" att bli jagad av en gigantisk Dimitrescu 🥵

Däremot dockhuset... 🫠

Komplett hade samma pris på bundle som fristående ett par dagar, blev en sån bokning för min del. Har bara spelat på min OG Vive hemma så kommer bli en fin uppgradering med 6-7 år nyare VR-hårdvara.

Hoppas på någon form av stöd för PC i framtiden men det är mest önsketänkande.

Varför vill jag se serien Last of Us? Ja du. Den är baserad på ett spel och jag vill se hur kass (eller bra) den står sig i jämförelse. Ärligt talat kan jag streama på HBO men vore gött med en ursäkt att dra en roadtrip till huvudstaden tillsammans med en kollega mitt i arbetsveckan.

Om chefen frågar så är det leverantörsmöte på huvudkontoret.

Skrivet av Lith:

Lyckades få tag på Director´s Cut versionen och har spelat i ca 1 timme (Kändes lite som en Tutorial) och har just besökt ett Krematororium (Ni som spelat ni vet). Detta är mina tankar om spelet so far

Spelet är oerhört vackert grafikmässigt, storyn är uppskruvad till 11 men det är likt förbannat något trollbindande över allt jag varit med om hittils. Allt är oerhört välputsat och visst har det sagts att det är Världens bästa Walking Simulator. Jag håller med till fullo men när det väl kommer till kritan så är det inte så jävla bara att Gå som det verkar.

Jag är hooked. Det följde med någon Art Book med Director's Cut versionen jag hann roffa åt mig som jag lär tanka hem (Jag faller ofta för mycket för saker när jag väl faller) och jag undrar vad skillnaden är mellan Director's Cut och den vanliga versionen, är det något jag missar ?

Är skillnaden den samma som det var för "Blade Runner" (Filmen, inte spelet) så vet i tusan hur jag ska tya med. Jag lär dra på mig overallen och försöka ta mig väck från besöket på Krematoriet, hur ska denna story utvecklas ? Kan det vara så jävla roligt med att röra på sig i en sådan karg miljö som i Death Stranding? Förhoppningsvis, det är då mindre snö än i verkligheten så det är ett plus.

Kul att du börjar fastna för det! Ett otroligt spel och troligtvis den bästa upplevelsen jag någonsin haft i ett spel.

DC innehåller lite mer material, lite mer story och uppdrag. Nya saker att bygga, customisation, QoL osv. Jag har kört igenom basspelet och är helnöjd så man behöver inte ha DC för att få en fantastisk upplevelse. Har även testat DC delarna och jag upplevde det som lite mer av det goda.

Keep on keeping on *Like*

När/hur/var upptäckte du GTA-serien?
Första spelet på en bland-demoskiva som följde med någon random PC-tidning hos en kompis. Såg att det fanns en pistol på "omslaget" så det såg intressant ut. Vilken resa det blev.

Vilket är det bästa spelet i serien?
Fyran, främst pga fysiken och storyn. Köpte spelet när Media Markt hade nattöppet också så det var ett gött minne.

Hur ser din relation ut till serien idag?
Spelade igenom femman, testade online, väntar på nya.

Handen på hjärtat: hur många gånger har du köpt GTA V?
Två, PS3 och PC

Beskriv dina förväntningar på GTA VI.
Har inga mer än att jag tror det kommer vara bättre än V. När det kommer till Rockstars spel är det bara vänta och se.