Inlägg av svebbe

Inlägg som svebbe har skrivit i forumet

Skrivet av Jozo:
Skrivet av svebbe:

Ipad2 är just nu fetast som bärbar konsol. Kalasstor bild, ubermassa spel, och jag den har 10H batteritid.

Men hur många "roliga" spel finns det? Och med roliga spel så menar jag spel som man inte tröttnar på efter 10 minuters spelande...

Finns lätt fler Topp spel till ipad än vad det finns totalt till vita + 3ds....

Kommer köpa både ett 3DS och ett Vita, väntar på gen2 av dem båda. Men ska man bara ha en bärbar konsol kommer man så mycket längre med en Ipad2

Ipad2 är just nu fetast som bärbar konsol. Kalasstor bild, ubermassa spel, och jag den har 10H batteritid.

Ush å suck.

Tragiskt är att denna typ av nyhet inte är en nyhet. Tror jag måste bli spelutvecklare för att få se om det ska vara så omöjligt att släppa ett komplett spel på releasedagen.

Tåls att påpekas till problemen löses, batteritid å pris, sen kommer jag inhandla dendär 3DS (för zeldas skull ofc)

Mycket bra att dylika frågor tas upp. Men intressant, vart går gränsen då? Det är ju bara teknat eller fiktiva verk, räcker det att i instruktionsmanualen och i profilerna för karaktärerna skriva att de är 18 år sen vips är det ok? Men helt klart är det inte dåligt att sånnahär frågor tas upp, har varit i japan och sprungit i massor av barnaffärer (leksaksaffärer, inte affärer där de sålde barn ) för att köpa nördleksaker, jag blev Ofta förvånad över hur otroligt mycket pornografiskt innehåll som fanns väldigt synligt för de japanska barnen. Framförallt stötande actionfigurer ifrån hentai och ecchi. Men alla läder är olika och det måste väll vara upp till ländernas folk att välja hur det skall leva, vi ska inte bli nått USA som rättar alla andra utom oss själv.

Bra crackers, hoppas ni gör detta för att påpeka fel och inte sno mitt kreditkortsnummer, skämmes sony, att ni inte har bättre säkerhets tänk är skandal. Sen får sony skylla sig själv när de leker med elden.. (refererar till stämningar på crackers, och avstänging av linuxstöd på ps3or)

3DS måste väll räknas som en "hemkonsol" när man måste sitta bänkad vid ett strömuttag. Mutter mutter.

Min personliga bojkott emot 3DS blir bara jobbigare att upprätthålla desto mer jag ser av detta perfekta lir.

3 timmar batteritid och sen sånnahär buggar. Jag har varit Nintando fanboy sen jag vet inte när. Det tar på mig mycket hårt att det inte känns som samma kvalitetsmärke jag är vad vid.

Jag som konsument kommer fortsätta betala 400-500kr för 3DS spel även fast jag köper "små"spel för struntsummor till en av dagens smartphones. Men jag kommer ett sluta om de stora projekten inte ger mig vad jag betalar för. Vilket jag gissar alla konsumenter lär göra. Helt enkelt, vi förväntar oss att få de vi betalar för. Det vill säga, så länge Nintendo mfl levererar de dom tar betalt för, borde inte Reggie vara rädd för att industrin skulle dö eller ta stryk.

Genialiskt koncept. jag ser mysfaktorn ifrån little big planet, litet slick i örat av kula world och därefter rundar vi av med minecraft eller kanske solomons key.. tror minsann jag måste investera i detta

trist med att just regionslåsa en portabel konsol. när jag va i japan va det ju oerhört roligt att plocka upp spel till sin DS och PSP.. för man hade de liks gick å bar runt på dom och kunde kasta in liret på en gång "länge leve Simple DS Series Vol. 44"

Alltid samma tjat mellan PC spelare och Konsol lirare.. Klart det finns hardcore spelare som spelar konsol.
Jag är en av dom. Har spelat mycket PC men slutat för jag inte orkar med datorn när jag är hemma (jobbar med it)
Som bevis vill jag se vilken facebook spelade casual fjant som lirar igenom mega man 10 eller demons souls. Två enkla exempel, men det finns många spel med krav på en no-lifer. En mer tragisk är om man kollar high-scores på vissa xbla spel, exempel Joust.
Eller för dom som vet vem Angry video game nerd är, är han inte hardcore så vet jag inte vad.

Wosh en knapp för att förvandla den till en helikopter, awesome ^^

men urs vad äckligt. jag vill hellre se en comback på arkaden.. men utöver det konsol ftw. folk som spelar dator är flottiga *_*

Skrivet av Proximately:

Den stora skillnaden här är väl att Piratebay inte tjänar något. Moralen säger väl också att det är fel att tjäna pengar på andras missär. Men med den logiken så bör ju vissa, hela länders befolkning stämma vapenindustin till följd av krig.. Beror helt på hur man ser på det.

Jag har inga problem med att ett gäng som aktivt tjänat pengar på att sprida sånt här skit får betala för det. Men är det juridiskt korrekt? Vad är liksom. Med rättengången i USA är det nog omöjligt att säga.. Men personligen hoppas jag att dem åker dit på det. Även om jag inte spelar Starcraft 2.

Tror du alla banners som får hänga på The Pirate Bay får göra det gratis?

.... om det är dendär musiken istället för The Offsprings kommer det ganska snabbt bli en Mute. om det nu ens är lagligt att byta ut the offsprings, måste finnas där någonstans mellan raderna på stenplattorna att Du skall icket skapa ett crazy taxi utan the offsprings.

får mig att bli sugen på att spara ihop till en 3D tv... inte bra.

Privata fängelser har ju asstor pengako i staterna för alla dem de lyckas bura in för att de röker gräs. Kanske det är dags att investera i privat fängelse för att kunna bura in 80% svenska folket för fildelning snart. Tydligen tjänar man ju inte pengar på brott, men det hindrar ju inte en att tjäna pengar på brottslingar, och det är nog det de svenska corperat fatcatsen satsar på gissar jag. För övrigt totalt emot att dessa omtalade grabbarna åker dit för något de inte gjort sig skyldig, lägg ner å gå ut å jaga nå våldtäcksmän istället.