Inlägg av kallenalle

Inlägg som kallenalle har skrivit i forumet

Ser också framemot det här, dock brukar problemet blir att spelarbasen inte blir så stor och spelet dör ut snabbt... Men jag håller tummarna!

Hade varit kul om man kunde spela pokemon spelen från DS/3DS. Detta är ju vad alla hoppades Wii U skulle ha blivit.

5/5 från min sida iallafall! Skaffade den ganska direkt när den kom ut och har spelat mängder på den! Kan inte sluta älska den! Favoriterna som har lirat är ju så klart TLOU och Destiny. Det man ser framemot är ju bloodborne och något Ratchet Clank eller Crash Bandicoot!

Blev faktiskt väldigt hypad av trailern och ser framemot mer information om spelet !

Tjena jag lyckades undvika extra programmen! Att göra en Iso från skivan gick inte försökte med det istället för on the fly rekommenderas inte av imgburn själv. Istället för att göra iso direkt så ville imgburn att jag skulle göra en build. Jag håller på med det nu och ska ser om det funkar !Återkommer !

Jag provade klipp o klistra så att säga, funkade ej.

Bränna med två enheter

Hallå Fz läsare!
Ska fatta mig kort och så enkelt som möjligt. Jag har en skiva med material på (film) som jag har fått från Audio Video (ett företag) Jag vill bränna det här tänkte ge till släkten. Nu är det så att jag kan inte bränna från skivan till datorn och sen till en ny skiva. Utan jag måste bränna från Skiva till Skiva, alltså via två enheter (läsare) vilket jag nu har skaffat. Behöver jag något speciellt program eller är det ''klippa klistra'' som gäller ?

Tack på förhand, ursäkta mitt snabb skrivande !

Gå det så dåligt för microsoft att dem redan måste sänka priset ? Själv har jag det jäv** svårt här, då Ps4 verka betydligt bättre som konsol medans Xbox ones exklusiva titlar lockar betydligt mer. Ack ack..

Hoppas på crash bandicoot !

Älskart!

Ändå skönt att veta att microsoft ska släppa en uppdatering till ''SDK'' Om det gör någon skillnad, få vi ju se

Vet inte vad det var med trailern men blev helt jävla paff ! Ska genast förhandsbokas !

Bara till o gratulera ! Rockstar leverera som vanligt och dem förtjänar att ligga på första plats ! Ser framemot det på x-bone!

Kan vi inte bara vara glada att det har gått bra för båda konsolerna?

Skrivet av KaptenKanel:
Skrivet av kallenalle:
Skrivet av KaptenKanel:

ifall någon är orolig för garanti på importerade xbones så kan jag lugna er. min har strulat lite och jag har nu bokat en service på den. Fungerar precis som vanligt.
Min garanti upphör feb, 2016. rätt bra garanti tid tycker jag

Vart beställde du ifrån och vet du om man beställer från en annan än microsoftstore... så kan man fortfarande ringa microsoft o be dem laga den? Dvs garantin gäller alltid hos Microsoft vart man än köper lådan? Tack på förhand:)!

Japp så är det. Jag beställde från amazon.co.uk

Tackar så mycket ska genast beställa!

Skrivet av KaptenKanel:

ifall någon är orolig för garanti på importerade xbones så kan jag lugna er. min har strulat lite och jag har nu bokat en service på den. Fungerar precis som vanligt.
Min garanti upphör feb, 2016. rätt bra garanti tid tycker jag

Vart beställde du ifrån och vet du om man beställer från en annan än microsoftstore... så kan man fortfarande ringa microsoft o be dem laga den? Dvs garantin gäller alltid hos Microsoft vart man än köper lådan? Tack på förhand:)!

Ska senare bort till en kompis där det väntar, middag med vänner samt snaps öl och fyrverkeri! Önska er alla ett gott nytt år !

Tack så mycket för hjälpen bli o importera en krysslåda lik förba**** då :)!

Har varit väldigt kluven, har alltid varit ett xbox fan, men efter all skit vi här i norden har fått börjar mitt tålamod tagit slut. Men som sagt ett xbox fan som man är har jag lite frågor, OM jag nu skulle vilja importera ett xbox one från ex. Microsoft.de hur blir det med språket då när det väl släpps i Sverige, kommer jag kunna ändra till svenskt språk både på kinect och själva lådan. Tycker det är sånt här microsoft ska gå ut med direkt speciellt till oss som kanske inte har xbone lanserad där man bor än, så det underlättar om man vill importera. Ursäkta samt min sär/slarv skrivning. Mvh

Hjälp med klockning !

Som rubriken säger behöver jag hjälp med min klockning! Jag har ett gigabyte moderkort och en Amd 1055t x6 som processor den börjar bli gammal och har lite svårt och hänga med så ska snart bli ny. Därför tänkte jag att det skulle bli roligt att prova överklockning! Jag har suttit på många forum och videos för att försöka får ett ''hum'' om hur jag ska göra. Jag gör det via bios såklart men varje gång så få jag ett fel meddelande av gigabyte att det var boot failures tack vare överklockning och att jag borde gå över till bios igen och ändra ELLER klicka på val fri knapp för att fortsätta så kanske är det något som alltid kommer upp. Bilden jag har laddat upp är mina ändringar för att får en överklockning, ser dem rimliga ut ? Eller är jag helt ute och cyklar ? Jag har en H60i Corsair att kyla med. Är det något jag ska ändra eller göra om helt och hållet skrev bara ''specc'' så ska jag prova ! Tack så mycket i förhand och ursäkta min snabb skriva svenska !