Inlägg av sripakdee

Inlägg som sripakdee har skrivit i forumet

12

Ett nytt bevis på att när det gäller pengar är ALLT tillåtet. det finns liksom en gräns för vad konsumenten accepterar när det gäller spelutgivarnas girighet, Ubisoft klev över den tidigare iår med deras DRM. Jag tror blizzard närmar sig den gränsen lite för snabbt nu

JAG VILL HA!! Japanska feodala samhället och dess kultur är enligt mig jävligt intressant och frukansvärt fängslande. Ett nytt spel om det i denna skala is a dream come true

detta är armerikanarnas sätt att ge komplimanger, blir storföretagen inte stämd av NÅGON har dom gjort något fel xD

obsidian gör ganska bra spel, när de väl lägger ner den tiden som behövs till de. Neverwinter nights 2 var utomordentligt när buggarna blev fixade.
att kotor 2 blev så kortat var inte deras fel. Och alpha protocol är hyfsat.
Däremot är de lite synd om dem, att de bara får uppföjlare att göra. Kanske är deras nich

Nyversion av FFVII skulle ta väldigt lång tid

kör hårt va fan, man behöver inte sikta på FFXIII grafik, FFXII duger fint ^^

I for one håller inte med dig, förvisso har du rätt i din text, men att säga att dom inte är giriga är fel. Dessa företag mjölkar sina skapelser på pengar och detta ÄR girigt, det behöver nödvändigtvis inte vara fel, och det behöver inte heller alltid vara rätt. För att det är som du säger, detta är business och det går inte att komma undan. Däremot måste dessa företag också tänka på att inte vara FÖR giriga, för det finns en gräns för hur mycket konsumenterna är villiga att gå, och går företagen över denna gräns är dom körda.

för övrigt är den korrekta översättningen på "sorcerer" besvärjare

men pcversionen av det där spelet är faktiskt mycket bättre än 360:n, finns ju mer att leka med i hårdvaruväg så småproblemen som fanns i konsollversionen är typ lösta i pc-versionen. tycker faktiskt FZ borde pröva om spelet till pc:n!

Datum för Aion: Tower of Eternity

väntar redan, betan är sjukt rolig fan

det är fortfarande ett epic fail, herre gud, är det där det bästa dom kan komma på??

12