Inlägg av sripakdee

Inlägg som sripakdee har skrivit i forumet

Skulle också säga att 1080ti var en av de bättre köpen, höll väldigt länge, men var ganska dyrt i inköp (med dåtiden mått mätt). De kortet ersattes förra året, så höll länge. Mest prisvärda alla kategorier för mig var garanterat mitt gamla HD6970, levde sjukt länge i min burk och sen i minst 4 år till i farsans burk, och byttes i den för ett par år sen efter 10 års trogen tjänstgöring.

Skrivet av Force:

Bluetooth är väl generellt ganska kasst för gaming? Är inte delayen väldigt påtaglig?

Jag brukar ganska ofta köra med ett par sennheiser pxc550 och tidigare även med ett par sony wh1000xm3 via bluetooth i gaming. Tycker faktiskt det funkat riktigt bra. Har aldrig kört dom med voice då det aldrig riktigt fungerat för mig, och har jag bättre lurar jag använder då.

Det finns för mig ingen märkbar delay på ljudet, men kör man mp på högsta nivå kanske det påverkar, men när jag kör solo i mmo och i sp spel så är det inga problem alls.

Skrivet av EXPLICIT:

Vad betyder "bäst-sämsta" ?

Det är nog den beskrivningen man måste använda, för lets face it. Vi kan inte påstå att det finns någon film baserad på ett spel som skulle kunna kategoriseras som ett mästerverk. Och för att vara ärlig så tycker jag att det inte direkt finns någon film baserad på ett spel som är bra, det finns en och annan som inte är dålig och det finns filmer som är värda att titta på, men som sagt inga mästerverk. Därav bästa sämsta

Skulle nog hålla med om att Halo: Forward Unto Dawn ligger där uppe med bättre spelfilmer. Men av någon anledning fungerar Halo som film. Warcraft filmen var helt ok.
Men som några säger, valfri Uwe Boll film kan tävla om sämsta spelfilm. Men sämsta spelfilmerna är nog DnD filmerna eller Assassins creed, den senare var skrämmande dålig.

Det skulle vara fint om dom fixade en del skapligt irriterade buggar i Pc versionen om de skulle vara i farten.
AC rouge när man har två skärmar är bara pain

fick Shadowrun Hong Kong, lär nog hamna i den där kategorin, äger men kommer aldrig spela

Att våltäkter och dyl beror på tex GTA som Maria Dufva skriver anser jag är lite naivt, men att diskussionen i kommentarsfältet har spårat fullständigt från Carl utgångspunkt tycker jag är anmärkningsvärt.

Jag vill inte riktigt gå in på argumentationen om att massinvandring och ensamkommande barn är den enda anledningen till att våldtäkter och sexuellt ofredande ökar. I synnerhet inte på FZ men känner att jag ändå måste kommentera. Jag tycker ett sånt synsätt är dumt. Vissa i kommentarsfältet verkar anse att det är att blunda för problemet, jag tycker att det är ta den enkla vägen ut och skylla på en enskild grupp, för att det är enklast. Visst, jag kan köpa att det är en DEL av problemet, men likförbannat är det inte HELA problemet, som det verkar som att många i detta kommentarsfält verkar anse.

Precis som Carl anser jag att detta är en väldigt komplex fråga, vissa orsaker kan bidra till problemet mer än andra, men som jag sa förut, inget bidrar till hela problemet.

Jag anser att Carl har helt sätt i det han tycker om att spel inte är orsaken utan att det är andra orsaker som är problemet, däremot är jag inte säker på att jag håller med om att det inte kan vara en bidragade orsak till ett fåtal fall. Alla fall om våld i stort har dock egna orsaker och allt kan inte generaliseras.

Om vi uttrycker det såhär. Spel har åldersrekommendationer av en anledning, och att denna respekteras är i min mening faktiskt föräldrarnas ansvar. Någon skrev att hans barn använde GTA som en glorifierad lastbilssim, men det visar att denna person är medveten om vad barnet gör i spelet. Hur många föräldrar på denna planet skulle kunna säga detta? jag tror att antalet som kan vs. de som inte kan är grymt överrepresenterad i den senare kategorin.

För övrigt tycker jag att debatten som blossat upp i kommentarsfältet borde handla om vad folk tycker om artikelns innehåll sett till det spelperspektiv som finns, och inte denna jävla debatt som kommit om invandrarpolitik som kommit. Den hör hemma på andra forum i min mening

Lite off topic men jag gillar FZ rubriken. Fortplantningssajt var en intressant beskrivning av en P-sida

Matterfall är Super Stardust-skaparnas nya actionrökare

Ser väl OK ut, men jag får vibbar av pixels filmen och det känns inte helt hundra

Fan första humble bundeln på länge som faktiskt är värd och köpa. Synd för dem (och mig) att jag redan har alla spelen från steam rean för gud vet hur länge sen, punga förmodligen ut bra mycket mer för dem

Vad man än tycker om partierna så måste det sägas att det är ett roligt initiativ. Ett 'politiskt' evenemang med glimten i ögat. personligen tycker jag fler evenemang av detta slag behövs. Politiker kommer och gör något för att det är kul

egentligen spelar det dock ingen roll vad andra tycker. Det viktiga är trots allt vad som fungerar för slutanvänderen. Det stämmer nog att billga möss kan vara lika bra som gamingmöss, å andra sidan är detta inte en universell sanning. För dig är den där 200 kr musen den bästa. För andra, kanske inte. Att en mus är lika ergonomisk som en annan behöver inte heller vara universellt, vissa är ergonomiska och kostar mer, andra är minst lika ergonomiska och kostar mindre. Men på samma gång viss det vissa möss som är billigare och betydligt sämre rent ergonomiskt, och svindyra möss som också är ergonomisk dålig.

Andra kanske föredrar att ha fler knappar på musen i sig självt, medan andra inte gör det. Jag personligen föredrar att ha fler knappar på min mus, då det underlättar mitt spelande. Men bara för att JAG föredrar detta, räknar jag kallt med att det finns många som inte delar min personliga preferens.

Kort sagt. visst kan det spela det roll om du använder en vanlig icke gaming mus om du spelar casual. För många gör det inte det. för andra gör de det. Det är en fråga om tycke och smak.

But, i digress. Som svar till trådskaparen. Om du verkligen gillade g9an. titta på G9x, om du vill ha en annan mus har jag hört att razer imperator ska vara bra också (om vi ska ta möss i samma storleksklass)

måste självklart finnas en chans att spöa dem, annars e det ju inge kul

Jag håller med, det är en uto

Skrivet av Harpa:

Alltså vilken rolig idé, borde göras av fler. Men i olika former. Jag skulle vilja se bossar i Diablo III direktstyrda av Jay Wilson, specialevent där exempelvis 100 olika spelare samarbetar medans han äter upp folk på löpande band.

Jag skulle vilja se ArenaNet-cheferna styra en arme av drakar i Guild Wars 2, och de som hjälper till och dödar får något handskrivet av männen bakom drakarna de kämpade mot.

Jag skulle vilja se engångsuppdrag i CoD/BF där ena sidan styrs av utvecklarna, vinnarna får några coola skins och dylikt.

Jag skulle vilja se fler sådana saker. Vore så jäkla kul att få världarna mer levande.

Jag håller med, det är en utomordentligt rolig idé, borde anammas av fler.

Skulle inte ha något emot ett world event i swtor där vi fick gå lös på utvecklingsteamet ^^.

vi hade ett projekt där vi analyserade Sonys säkerhet kring de förra angreppet. en del av vår slutsats sa att de faktiskt tagit tag i detta och försökt åtgärda felen de hade i sin säkerhet. den tesen sprack just...

det är inte första april så inget aprilskämt, så FY FAN VAD NICE. det spelet är gudomligt

han sa att det är det värsta en adoptivförälder kunde få höra, stackars sate... han måste vara jävligt osäker på sig själv som förälder. Det är ju ta mig fan en fråga som förmodligen alla adoptivbarn frågat sig själv åtminstone en gång i sitt liv. Jag vet att jag har det iaf. så jag som adoptivbarn är inte så förolämpad. är nog mer föroläömpad av föräldern

dax att fixa ett dx11 kort verkar de som

du har en viss poäng i det. Men det släpps faktiskt en hel del bra spel under EAs banner.Och eftersom Bioware tillhör EA så måste man räkna de spelen också . Däremot tror jag faktiskt inte så mycket på SW TOR. jag kommer köpa det för att jag gillar serien men att göra det till en MMO tror jag är ett misstag. Är trots allt en ganska stor skillnad på mmorpg och rpg. och Bioware har noll erfarenhet av MMORPG

Ett nytt bevis på att när det gäller pengar är ALLT tillåtet. det finns liksom en gräns för vad konsumenten accepterar när det gäller spelutgivarnas girighet, Ubisoft klev över den tidigare iår med deras DRM. Jag tror blizzard närmar sig den gränsen lite för snabbt nu