Inlägg av Rixxy

Inlägg som Rixxy har skrivit i forumet

Half Life Alyx imponerade med råge.
Även HL2 och första spelen av Mafia & Crysis
Cyberpunk photorealism mod lurade mig helt i början.
Även BF, COD & PUBG.

Skrivet av Djavulen:

Detta kommer säkert låta löjligt. Det är underbart att dom fixar spelet, även underbart ifall spelet är mycket bättre nu, och roligare. Men jag kommer inte röra det om det inte kommer inställningar som tillåter mig att ändra färgen på allt som har med menyer och HUD att göra. Klarar inte av den äckliga turkosgröna färgen eller vad det är. Får mig att vilja spy, haha. Battlefield 1 och V hade ju riktigt snyggt och cleant utseende, synd att det försvann.

Säger faktiskt tvärtom. Jag älskar spelet för bland annat sin "turkosgröna" HUD. Trött på de tråkiga gråa! Men visst. En inställning för färg är ju inget dumt alternativ för publiken 😊

Ska sägas att spelet va faktiskt ännu billigare för några veckor sen än nu.

Sjukt bra addon

@Eldano: sparade den direkt efter att ha testat. Bra jobbat och mycket välkommet tillägg! 👍

Nae, nu får du tagga ner lite Carl Johansson. Jedi och Sith är grundpelare i Star Wars och det är inte första gången du gnäller på detta. Vad det gäller Battlefront lär det säkert återigen finnas möjlighet att köra servrar med och utan dina så kallade träsvärd, precis som de lär finnas spellägen med bara Jedis och Sith. Alla blir då nöjda, glada och du slipper gnälla mer på dessa bagateller.

Som stort fan av BF serien & Star Wars. Ska det verkligen bli kul och få uppleva Battlefront 3. Skiter faktiskt i om den blir mer en mod av battlefield. Men ett eget spel baserat på frostbites motor vore ju awesome, men trots sina brister så är Frostbite en fantastisk motor!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Samtidigt som det är ballt med jedis hoppas jag nästan att sådana karaktärer inte finns med. Jag vill inte se Darth Vader flänga omkring kring någon kontrollpunkt och vara "out of character".

Nej, håller verkligen inte med. Möjlighet och välja en server där båda alternativen fanns var utmärkt i Battlefront 2. Jedi är ändå faktiskt grundpelaren i Star Wars.
Övertygad om att det kommer och bli ett roligt spel.

Många av er gamers är en ren besvikelse. Ni gör fan inget annat än å klaga på allt ni kan hitta som är dåligt även om det bara är bagateller! Se de positiva i spelen eller håll flabben istället. inget kul å läsa era tråkiga kommentarer precis hela tiden. Ni blir då fan aldrig nöjda.
Personligen tycker jag om spelet och är väldigt nöjd! Grafiken är godkänd även om de kan kännas lite COD i grunden.
Men spelkänslan är underbar vilket gör Titanfall är så mycket bättre.

Skrivet av Dvärgen:
Skrivet av Döbringer:

Det är ju såklart för att förhindra piratkopiering. 48GB är mycket att tanka hem (och tanka upp f ö). Alla sitter inte på 100Mbit-lina.

Tricket har använts förr.

Med tanke hur billigt 100mbit är nu så tror jag det sitter fler på det än vad du anar, på landet må så vara, då sitter man antingen på 2 mbit eller 10. Men bor man i en stad eller ett mindre samhälle så är inte 100 mbit något ovanligt alls,

Vaa... Finns det fortfarande under 100Mbit? samtliga grannar använder 100 lina och t.o.m min stackars mobil ligger å smuttar på 70-80Mbit ibland. ^^ Nee nu börja jag sukta efter 1000 lina. 100 är lite begränsat eller så blir man lite för bekväm med 100.
//Killen på landet

Jag är drygt 24 och jag tycker de va lite roligt att du la ner så mycket energi på att jaga källor.
Men de verkar som du tappade min poäng ganska fort. Jag ville slippa se detta mög på google för jag tycker inte G2PLAY förtjänar det. Finns trådar så de räcker och blir över. Men de behöver inte ligga överst på google.
Klart steam är tjuriga. Dom tjänar ju inte sina stora pengar.
Köper man sitt spel där så har man redan accepterat att det kanske inte är vad steam säger vara legit.
Behöver inte skapa ett sånt rabalder för de.
Trams!
Köp era spel hos Game eller ICA så slipper ni era små problem.

Skrivet av Stag:

Jag har handlat där tre gånger och fått problem en gång. Jag är ingen småunge. Och det är heller inte många andra.

G2Play är välkända för att orsaka problem, och det har även varit diskussion om att de pysslat med halvlegalt arbete med sina nycklar. Låt de som vill ta del av informationen.

Som du sa. Det har varit DISKUSSIONER om G2PLAY. Inte fakta av alla de forum jag har sett. Sen att det uppstår problem. de gör de även på MediaMarkt som också är en butik. Men att skiten ska ligga högst upp på google är sjukt irreterande. som jag sa. handlat där under många år och de har även många av mina vänner som spelar.

Legalt eller inte vem bryr sig? folk betalar gladligen så droppa denna sketna tråd.

btw hur gammal e du?

Slå igen den här sketna tråden. Pallar inte se den varje gång jag googlar g2play. Små ungar som säkert har ställt till det för sig. Har handlat där i många år och aldrig varit några problem å har de varit strul så har g2play löst det. Varningens finger för småungar som inte klarar ut en nätbutik.

Fy fan DICE! Har alltid varit ett fan av er. Nu ger ni oss något vi absolut inte vill ha! Så besviken på er! Skrota era idéer och kör ww2/furture. Kanske EA som ligger bakom och säger att dom ska mjölka med COD stylen DICE R.I.P

Trailer kommer troligen i slutet av denna månaden!

http://www.youtube.com/watch?v=B2ZKq74AGj4&list=UUvxWtffH5PBF...

Jag röstade me på ww2. Men är faktiskt rätt less på ww2 stilen. Finns för mycket av det. Jag saknar ändå ett kul framtidsspel som 2142. Så jag ångrar min röst.

Origin = skräp kopia av steam! VI VILL INTE HA!
Battlelog = sämsta iden ever!!
BF3 = SKIT SPEL! De va så jävla kasst under alphan å inte va de bättre nu.

Sry guys men detta spelet kommer att floppa i slutändan

BFBC2 VA KUL ÄVEN UNDER BETAN. DETTA FÅR MIG BARA ATT GRÅTA!

Har kollat en stund nu. Men LoL känns möe trevigare..

Spelet va skit kul. <3 både multi å singel! så ni som lipar: STFU!!

Spelade precis igenom Episod 1 och tyckte faktiskt de va underhållande. Över min förväntningar!

Verkar rätt nice.. gillar sagolika spel med maffig musik.

Laggar lika jävligt för mig!
Har blivit bättre på vissa servrar. MEN F*N VAD JAG BLIR ARG PÅ SÅNT. Missar och DÖR hela tiden pga LAGG