Inlägg av uuuubers

Inlägg som uuuubers har skrivit i forumet

taack för svaret! jag har lyckats klocka den till 3.15 GHz, ligger på nästan 60 grader. De ska väl var lugnt

för att ja råka posta fel, men tacck

överclocka intel dual core 2.6 GHz

Jag är ganska ny när de gäller överklockning, men har lyckats överklocka den då funkar de hur bra som helst i någon timme innan den bara dör och kommer till reperationsläge. Jag har gått från 2.6 GHz till ungefär 2.9 GHz. Har testat gå upp ett steg i volt grejen och har haft kvar på samma utan resultat. Är de något mer jag ska tänka på för att få de att funka

tacktack för svaren, jo de är dom prylarna jag har kollat på. Blir att beställa efter julen.

Okej tack för svaret, tips på något nätagg som inte är för dyrt.

okej tack för svaren,
edit, jag tror mitt nätagg är på 400w räcker de tror du eller är de dags att byta de också ?

http://datorfixarna.com/catalog/product_info.php?cPath=29_31&...

http://datorfixarna.com/catalog/product_info.php?cPath=22_318...

Hur skulle de här grejerna fungera, jag har kommit fram till att jag inte behöver bättre grejer för tillfället.

http://www.pricerunner.se/sp/gigabyte-g41m-es2l.html här är moderkortet jag har.
Med tanka på vad jag har nu Nvidia geforce gt 220 och en intel dual core 2.6 ghz så är de en klar uppgradering. Eller borde jag spara lite till och gå upp en prisklass ?

processor och grafikkort tips

Tjena!

Funderar på ett nytt grafikkort och processor. Jag har inte så större koll vad som finns, så lite tips på någonting som passar ihop bra. De är framför allt till för spel och lite videoredigering. Min budjet ligger på ungefär 3000

Antingen en dazzle eller Hauppauge HD Pvr för att spela in. Sen är Sony vegas pro 8/9 de bästa för att enkelt redigera och klippa filmer. För lite för avancerat finns adobe after effects cs4 och Max 3D för 3D effekter, men gissar på att du är ny och då är sony vegas de bästa!:) lycka till

Japp alla portar är öppna. Jo fick ju med den med telia, men går det att köra någon gateway/router och fortsätta med telia..

Jag har thomson tg 787. Jag har öppnat alla portar som ska behövas. UPnP är aktiverat. Ändå funkar de inte.. Vad mer kan jag göra.

NAT Problem Modern warfare 2

Tjena, har märkt att de är ett vanligt problem, men aldrig lyckas hitta en lösning. Min NAT type står som strict fast det ska bara open. UPnP är på
Snälla hjälp mig

// uuuubers

Mount hjälp

behöver hjälp att installera ett spel, är nybörjare när de gäller sånt här och skulle behöva förklaring vad allt menas med..
1. Mount the DVD 1 file with PowerISO
2. When the install screen comes up and it says options on the bottom click this and uncheck "Launch game after installation has completed"
3. Click install and let it do its thing
4. When disc 1 finishes installing and the installer says to insert disc 2, you must first UNMOUNT DISC 1, then MOUNT DISC 2 in the same drive. This is very important because otherwise the installer still thinks that disc one is in the drive, and disc two is not even if both are mounted.
5. Let disc 2 install, upon completion click finish and the installer should close
6. Next run the application called "fsx_sp1_ENU" this basically an update for flight simulator (note that despite the name service pack 1, this is a service pack for the game not windows it self).
6. unrar the file named "FsimX_serviceP1_Fixed_Working", open the unrared file and copy the cracked .dll files into the microsoft flight simulator folder.
7. After this run the game and don't be surprised if the program takes a long time to load textures and such, this is normal and eventually the game should start.

Hoppas någon kan hjälpa mig, de jag vet inte förstår är hur man mountar.. :S

fel på ramminnet?

Tjena, min dator dör efter någon timmes användning. När jag sedan startar kommer den till reperationsläge och säger att de är minnet de är fel på. Väntar jag en timme och startar den som normalt funkar den i ngn timme till. Finns de ngt sätt man kan se om minnet funkar som de ska utan att ta ut dom och byta. ?
De är windows 7 om de har ngn betydelse

MvH uuuubers

tack som fan för svaren

genväg skrivbord

tjoo, hade en genväg på aktivitetfältet till skrivbordet på vista förut. Har nu windows 7 går de fixa på något sätt.

MvH uuuubers

Skrivet av linkan18:

har alla hittat dom hemliga knapparna i museumet?

vilka knappar?

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:

Starta utan hårddisk och sen sätt i den igen när du kommit till dashboard?

brukar göra så när jag fått de någonting, funkar perfa!

fable ?