Inlägg av batteridriven

Inlägg som batteridriven har skrivit i forumet

Jag attackröstar på Handsome Jack i varenda nivå. Finaste skurken i ett spel genom alla tider, hoppas han vinner hela klabbet. Också ofattbart att man tvekar på om Hitler (!) verkligen är den bästa skurken

Ganska medikokert spel i övrigt, men bossen "Hedgie" i Atomic Heart var helt otroligt cool. Då kände jag mig verkligen som en grym gamer när jag klarade den. Inte supersvår boss i sig kanske, men miljön och musiken var häftiga och problemlösandet för att klara av den var väldigt uppfriskande och belönande.

Ifyllt!

Jag förstår att det är svårt att få frågorna att bli bra rent språkligt, men det var några mot slutet som blev riktigt konstiga och man fick svara det "dåliga" alternativet för att få fram att man är glad.
Något att tänka på till nästa gång.
Mvh

Det här är verkligen en väldigt rolig artikelserie. Jag läser allt!

Titanfall 2, trista vapen men helt perfekt kontroll. Det kändes direkt när jag installerade, att om jag skulle dö i det spelet var det för att någon annan var bättre, eller att jag begått ett misstag.
Overwatch är bra också, Quake 2 och Quake 3 är bra.

Det är väl knappast något att skryta över, och svårt att verifiera såhär i efterhand iom brist på online leaderboards.... men jag hade två världsrekord i det gamla gulliga bilspelet Ignition på PC för hundra år sedan. Gold Rush hette en av banorna, och den andra..... ja, den med fyrtornet och den tighta kurvan 180-graderskurvan.

Provade också, det var roligt. Bra jobbat och skojigt koncept.

Tack För Att Du Deltog!
Du fick 30 av 50 rätta svar.

Delad ledning, det tar jag!

Svårt som vanligt.....

23 och ny ledare.... men jag är osäker på om det egentligen var ett Påsk-Quiz?

Blev färdig med Atomic Heart idag.

Jag är väldigt kluven kring det. Spelet är konceptuellt/visuellt bland de coolaste spel jag kört på åratal, och storyn var tillräckligt intressant för att jag skulle fortsätta. Men jag har så svårt att gilla spel där ammunition är en bristvara, och där crafting är nödvändig. Ge mig inte massa coola rollspelselement där jag kan bygga en karaktär kring hur jag vill spela, och se ta ifrån mig utrustningen som gör att jag kan spela på det sättet. Och fienderna.... robotar är nog fan det tråkigaste som går att spela mot (förutom i Borderlandsspelen), och så i kontrast de helt osannolikt coola bossfighterna.

Hur som helst ett imponerande debutspel, och om studion bara får chansen igen och resultatet blir lite mindre brokigt, med ett mer fokuserat spel som vill vara riktigt bra på en sak - ja då har de all möjlighet att få mer pengar av mig.

Klarade på näst sista. Det var ett sånt där ord där jag till slut fick köra uteslutningsmetoden.
"Här kan inte X vara, enda platsen som är kvar är där..."
(Humble brag: Jag har klarat alla hittils, fast jag har inte försökt på speciellt många. Kanske femton.)

Alla hjältar ser ju OP ut i såna här trailers, men det här blir spännande att testa. Jag gillar en hjälte som verkar kunna neutralisera inkommande skada, jag har spelat flera hundra timmar Overwatch och det är väl kanske det enda jag egentligen ogillar, hur starka ultimates är. Väggteleporteringen blir... en spännande mekanism.

Jag köpte på 112,5 Zloty och sålde på... ja, jag minns inte exakt nu.. 430-ish?
Den resan gör jag aldrig om, lyckades med tur och skicklighet förvisso. Men de sista dagarna innan release av Cyberpunk hade jag ordentlig ångest. Sålde kanske två veckor innan eller sådär.

"Hang 'em high" från Halo(1), om vi snackar multiplayer. Den och "The pit" från Halo3 är de bästa två kartorna i hela serien tycker jag.

All form av samlande.
När en utvecklare inte klarar av att balansera en ekonomi, utan istället inför en ny valuta efter halva spelet. Så ditt guld som du slitit ihop är värdelöst, för nu använder man "soul gems" eller nåt löjligt.

Svarat!

Jag skulle vilja ha en ragequit-knapp. När man missar tolv zerglingar som springer in i ens bas trycker man bara på snabbknappen som i just SC2 är "F10 + N", i Overwatch när genji reflectar ens ultimate för andra gången i en och samma match, "Esc, leave game".

Alt F4 stänger ju av spelet, jag vill bara ha en fräsch start (med sämre motspelare).

Klart det blir flopp.... men roligt blir det! Min är förhandsbokad och (kanske) kommer Q2 2022.
De kan inte tjäna många ören på de här hårdvarupriserna, och jag är redan inknuten i ekosystemet så jag handlar ju redan på Steam.

Första tian! Jippii!

Klart man ställer upp!