Inlägg av Leckan

Inlägg som Leckan har skrivit i forumet

12

Om man tar Savage som måttstock, så är det topdown för commander och tredjeperson till spelarna... Tror tillochmed man kunde välja mellan tredje person och first person. Känns ju logiskt att det blir liknande.

Sins of a solar empire är riktigt nice, så jag förväntar mig ett nice spel från dessa! Även "Savage" konceptet är väldigt coolt.

Detta låter väldigt lovande, känns som att det kommer bli mer eller mindre i DaoCs anda. Enda problemet jag ser är att det troligen blir som i warhammer. Keeps är dåligt byggda och när det väl kommer till stora episka strider laggar det så mycket så att servern crashar till slut.

Verkar som många antar att blizzard vill ha DotA varumärket, men hela lega oppositionen handlar ju endast om att bestrida Valves krav och hålla det "öppet". Det är ju endast bra.

Go Blizz!

Varit reggad sedan länge nu, kan bli ett skönt humorlir vid sidan av.^^

Får väl se när det börjar närma sig release, men priset känns ju som nämnt väldigt avskräckande.

Får väl se när det börjar närma sig release, men priset känns ju som nämnt väldigt avskräckande.

Med guild capital ships får man nästan en liten EVE vibb. Verkar bli nice det här, synd att man har för mycket för sig med annat :(.

Kör spelet för tillfället och det är snabbare nu, men endock fortfarande en hel del grind. Överlever pga sällskap i lvlandet och varva med lite andra fina spel.

Vet inte riktigt vad man ska tycka, jag skulle nog känna mig mindre motiverad att skriva nåt alls på forumen, med hur lätt det är att hitta information om folk nu för tiden.

12