Inlägg av Volk

Inlägg som Volk har skrivit i forumet

🔎 ZoomOut 2024-01-17: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Det är alltid lika tillfredsställande när en chansning går hem.
Men det är ändå imponerande hur ofta man kan tidsbestämda spelen på små grafiska detaljer.

🔎 ZoomOut 2024-01-07: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Fasen vad sjukt. Har inte spelat det, vet inte ens hur det ser ut. Men de pratade om det i senaste Fulkultur så det låg väl och kliade där i huvudet och kändes rätt tidsålder med grafiken

Kan väl tyckas lite onödigt med en remake men om det kan få fler att uppleva det är det väl positivt, fantastiskt spel. Passar på att länka TotalBiscuits video om det, mest som en påminnelse om hur bra HAN var.

https://youtu.be/lz3EmqraAxc?si=TzuYSzx8ZxVFVJEx

Vill bara ge en liten heads-up att för oss som är nya på VR och inte hunnit testa så mycket så är Pistol Whip gratis att testa på Steam i helgen.
Jag laddade ner och testade en kortis ikväll och det verkar riktigt kul. Syskonbarnen på besök tyckte det var grymt kul och spelade över 2 timmar, efter det blev det tjat om ett eget headset.
Så har ni missat det så skynda att testa.

Oj! Hade helt missat att det varb så nära släpp. Tänkte på de häromdagen är det var länge sedan jag hörde hur det går med uppföljaren så detta var en kul överraskning.
Ettan ligger för mig där uppe i toppen, en riktigt positiv överraskning trots att jag visste det var ett bra spel.
Tvåan är ett garanterat köp.

Skrivet av robbis:

Varför? Känns ju jävligt onödigt att köpa en helt kass studio... Alla serious sam suger ju rått balle...

Då får du hemläxa nu. Köp The Talos Principle, spela igenom det och engagera dig i storyn. Jag tror nog att du kommer ändra din åsikt om Croteam efter det.

Tittar på Dunderpatrullen som spelar Diablo 1 på svenska. Kolla in på Twitch och Youtube
.

Josef Fares nämnde i det senaste avsnittet av podcasten Overkligt att vi snart ska få information om hans nya spel på ett event som snart ska gå av stapeln. Känns väl inte helt osannolikt att han syftade på detta då Hazelight väl går under EA.
Ska bli intressant att se vad han hittar på den gången.

Så självklart köp för min del. Vet inte hur många gånger jag skrivit här att Ori and the Blind Forest är ett av mina asboluta favoritspel, fullkomligt underbart. Och jag förväntar mig inget mindre att uppföljaren. Helgen är uppbokad.

Precis kollat färdigt 6 Underground. Oklart varför dock, h*lvete viken usel film...

Nu vet jag inte vad grundtanken med ljudet var men fasen vad mysigt det blev med erat snack. Mer sådant tack.

Spelet blir säkert trevligt men... Älskade New Vegas men det var många år sedan då man faktiskt hade tid att spela så stora spel. Inte nu längre.

Hade faktiskt helt missat att 4an var på gång. Skoj!
Har dock inte spelat 3an än, såg TotalBiscuits recension när det begav sig och tog aldrig upp det spelet. Frågan är om man "måste" spela det först eller man gör som alla andra ock väljer att glömma det.

Tråkigt men förståeligt. Får väl göra som man gjorde förr och helt enkelt spela det själv.

Angående kabel kallade vi det nollmodem-kabel. Finns en Wikipedia-artikel på det men som vanligt hänger jag inte med på alla standarder med portar och pinnar och dess syfte. Det gick utmärkt att spela DOOM 2 I alla fall. Jag vet inte hur många timmar jag och kompisen spenderade på bana 7, springandes runt, runt.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Nollmodemkabel

https://youtu.be/LIybXYL4pXU

Jag antar ni har fullt upp med planeringen inför E3 men en liten stream av detta hade uppskattats.

Onödigt, går ändå inte att toppa första från -95 med Christopher Lambert. Felfri film, fem av fem.

Diablo 2
Broken Sword: Shadow of the Templars
Ori and the Blind Forest
Uncharted 2: Among Thieves
Command & Conquer 1

Skrivet av CARTMAN:

Hehehe "Ready to serve, my lord" Fan vad detta väcker minnen alltså. Trevliga sådana! Jag lirade pirat version av WarCraft 2 med expansionen på 90-talet. Körde den där fusk koden som gjorde att man fick massa guld/cash så jag byggde upp värsta arme o kötta på runt kartan. Använde bara den koden dock. Old School fun times.

Glittering prizes. Använde dock inte den själv. 😉

Jag har orimligt stora förhoppnignar på detta, speciellt efter att ha lyssnat på podden Overkligt från första till sista avsnitt det senaste året. Så sjukt kul att höra hur mycket Josef brinner för detta, hans visioner är något att glädjas över.
Nu ska jag bara lyckas övertyga någon att spela det med mig, vilket jag tror är det största problemet för detta spel.

Galet hur man lurar hjärnan. Under hela filmen såg jag hur Mario gick från vänster till höger TROTS att jag vet att det var bakgrunden som rörde sig. Imponerande bygge får man säga!