Inlägg av Daerken

Inlägg som Daerken har skrivit i forumet

Skrivet av Annanaz:
Skrivet av uberpwnage2.0:

Tror faktiskt det inte är så farligt för en "normal person". Finns nog mycket som ligger till att det var så många av just Japanerna som hade problem.

mest rasistiska idag då, en japan är alltså inte en normal person? ok då

Skojar du? Haha, vilket skämt!
Rasist för att gissa på något som helt troligt inte är korrekt? Det var något NYTT!

Rasism börjar bli jävligt uttjatat. Visst om någon går och skriker på folk pga annan hudfärg, men som det är nu så blir man kallad rasist om man säger åt en "färgad" person att bete sig om denne inte gör det.

Dags att växa upp och se verkligheten?

On-topic: det låter som någon/några går ut för att trycka ner 3DS. Är det ett team utskickat av Sony för att få mindre att köpa konsolen? Huhu, skulle vara ganska lustigt.

MotoHeroz - nytt från Trials HD-folket

You wat you lose.

@Jozo: gör det bara lättare att läsa det man vill läsa. Kan säkert få upp alla nyheter också.

Richard Garriott är 200 miljoner kronor rikare

Texas...

@Tomtefar: spelet har enorm kvalitét. Synd bara att det ska förstöras av dåliga lösningar till saker runtomkring.

@Cyberz: om jag inte har fel så visar färgerna mest vilken "serie". Grön för Microsoft relaterat, blått för Sony och lila för Nintendo.
Ett ganska smart system måste jag säga.

Är det några jag har förtroende för så är det ArenaNet och Guild Wars. Älskade GW och spelade flitigt och ArenaNet höll nästan alltid vad de lovade. Ett bra exempel är dina egna heroes som du kan starta ett helt party med som kom i Nightfall. Var ett sjukt bra system för folk som inte hade tid/ville dra ihop en hel grupp.

Längtar ivrigt till 2011!

Citat:

är du verkligen frisk i huvudet?? Läs vad jag skrev..JAG har spelat MW2 i 6 månader..DEM har arbetat med maps under några månader.
Under dem här 6 månaderna har dem här stackars utvecklarna fått sina semester OCH fått klara ut jävla massa buggar och fix som har kommit efter releasen.
Så du tror verkligen att dem har suttit där i deras kontor och runkat under 6 månaders tid lr?? Bara för att man släpper ett spel betyder inte att man är klar med spelet lilla gubben.

Då vill jag fråga dig: vilka buggar har blivit fixade? Jag vet EN och det var en av care package glitcharna. Det finns så sjukt mycket skit i spelet och asen ger fan inte ens ut patch notes.

PFF, säga att de SLITER ärslet av sig är så SJUKT fel! Lovar att Activision sitter och drar in folk och säger åt dem att ta ledigt (utan lön) i några månader. Kommer aldrig lita på varked Activision eller IW igen.

Dra åt helvete BIG CORPS OF THE WORLD

Man får inte skämta om Kannan! Det programmet är min religion.

För att bryta trenden så måste jag säga: Sitter här med min relativt nya Razer Lachsesis och min QPad Large som är i perfekt skick! Hoppas jag vinner!

Nu ska det liras, måste bara testa det! Som alla andra så blev jag lite besviken vid release och köpte aldrig spelet. Men nu finns det ju ingen anledning att inte prova! Tankade spelet under natten så nu är allt klappat och klart. Hoppas det kan ge samma gnista som finns hos WoW's PvP (comment flameproof from trolls).

Tror ändå inte att det kan vara lätt att komma åt alla knappar... Håller mig till mina tangentbords-binds

Jag köpte en Razer Lachesis för ca. 4 månader sedan borde det vara och den är helt underbar! Aimet i CoD ökade sjukt och jag fick fina twitchkills med R700:an
Kan tillägga att jag gillade aldrig Copperhead och de äldre mössen, men denna är väldigt nice. Rekommenderas!

Era jävlar xD Så jävla sköna allihopa! Vill se resten!

Section 8 är ett bra spel. Jag spelade det i betan och hade skitkul! Att det finns "aimbot" osv hjälper bara spelet. Man dör inte på några skott som i "vanliga" FPS och man är mycket mer mobil. Du har också en stat som gör att den som lockar på dig träffar mindre.

Men... Jag köpte det aldrig, kändes inte som att det skulle hålla allt för länge. Men kul var det.

PS. De som provade spelet, whinade och ragequittade har inget att säga om spelet DS.

Eftersom jag tycker Twilight-serien är så sjuukt överskattad så var den här sjuukt rolig! Precis vad jag tänker/tycker om filmerna

Hämtar mitt förhandsbokade ex. imorgon Längtar!

Vill höra först om det är värt att prova

Super Mario Galaxy 2 blir riktigt utmanande

Haha, med tanke på hur lätt det första var så kanske detta blir lika svårt som.. Hmm.. Call of Duty på Regular?

Vagrant Story snart på PSN

Bara en grej angående svenska. Vårt är inget ord. Vår eller vårat. Hihi

Min farsa gjorde laseroperationen i somras. Han fick inte utsätta ögonen för ljus på säkert en vecka eller mer. Han hade stora smärtor i ögonen i säkert 2-3 dagar och var tvungen att ändå ta ögondroppar, haha. Men, han ser bättre nu. Fast jag hörde att hans syn kommer att försämras igen med tiden till det den var förut och bli tvungen att göra om det igen eller börja med glasögon.