Inlägg av Daerken

Inlägg som Daerken har skrivit i forumet

Skrivet av Mytacism:

Slutsatsen, spel med potential tyvärr så släppte man spelet förtidigt (för att hinna före MoP?) vilket tyvärr märks..
Kommer säkert att patchas till, men trist för oss som väntat.

Citerar detta, eftersom resten bara är tycke. Det var inte för att hinna före MoP, snarare så att Blizzard väntade på ett datum från ArenaNet för att sedan bestämma MoP:s release, eftersom datumet till MoP kom efter GW2s datumsläpp.

Att MMOs har problem de första veckorna är inget man ska tänka på. Alla MMOn har problem, och detta har varit det med de minsta problemen. Oftast är ett MMO ospelbart den första veckan. Själv kom jag in första minuten dag ett och har spelat utan problem sedan dess, förutom de få gånger servrarna har varit nere.

Skrivet av PcGamer:

Kört spelet en hel del och det jag gillar med det är att man kan komma på fler än ett sätt att lösa en bana på, bonus uppdragen erbjuder spelaren ett mer utmanande spel där man verkligen får tänka till för att klara av dom.

Angående buggar så använder väl många som gör dessa s.k Speedruns sig av sådana, vill minnas att det fanns en bugg i HL 2 som någon utnyttjade för att dra ner tiden avsevärt (detta då de kunde undvika en ganska tidskrävande del).

Det fanns massor med buggar man kunde utnyttja i HL2. Den största var nog möjligheten att flyga på objekt, dessutom utnyttjas bunnyjumping ordentligt.

Det kallas "muscle up" och kallas detta eftersom övningen involverar väldigt stora muskelgrupper. Att träna sig till den genom rå styrka är något som inte många klarar av, utan många lär sig genom teknik. Det betyder dock inte att vilken klenis som helst kan göra den, men det blir betydligt lättare med rätt snärt i rygg och mage.

Det lättaste sättet att lära sig en muscle up är att börja försöka med lite sving, när du är högst upp i svinget framåt så måste du svanka och "snärta" till i kroppen för att få energin uppåt. När du har fått till det så måste du tänka på att du inte ska DRA dig upp med stången nära kroppen, för där är det som jobbigast. Helst ska du dra stången framför dig, med nästan raka armar. Om du gjorde snärten riktigt så ska det inte vara några större problem att göra det om du har lite styrka i axlar, rygg och armar.

Hoppas det hjälpte!

Skrivet av Drapan:
Citat:

Det skiner igenom att Flash inte skapats för att driva äventyrsspel

På vilket sätt då? Känns skumt skriva med det som en minus punkt (den enda dessutom) utan att behandla det i texten... Som aspirerande flashutvecklare känns det bara fel, om det är någon genre som flash lämpar sig till så är det just äventyrsspel.

Flash är inte en lämpad platform för spel alls. Värdelös scripting, värdelöst program och det enda det lämpar sig till är skapandet av kortfilmer. Om man vill göra spel så finns det bättre alternativ, om man känner att ett programmeringsspråk är för mycket så kör Unity3D.

Alla som säger att Skyrim var GOTY 2011 kan slänga sig i väggen! Bastion är ett så sjukt underbart spel som absolut ALLA måste spela. Den som säger att grafiken ser för "manga" ut säger det bara för att få en ursäkt till att inte spela detta mörka berättelsedrivna mästerverk. Även om det kanske inte ser ut som ett mörkt spel så har storyn några ofantligt mörka bitar och vid flera tillfällen kröp det en tår ned för kinden.

Sen att det finns flera väldigt smidiga och innovativa system i spelet är ju bara ett plus. Svårighetsgrader är inte easy, medium och hard, man bestämmer själv i spelet vilken svårighetsgrad man vill ha genom att "prisa gudarna", eller helt enkelt göra dem förbannade. Sen berättandet gör det hela en så otrolig upplevelse då berättaren har en underbar röst och är sjuk på att röstskådespela.

KÖP GOD DAMNIT KÖP

Skrivet av korsnas11:
Skrivet av spel_15:
Skrivet av Daerken:
Skrivet av spel_15:

Vilket skit spel, bara min åsikt

Bra då vet vi. Tack för detta ofantligt konstruktiva inlägg. Är det så svårt att hålla sig från att skriva? Nej, vänta, internetgenerationen, alla måste veta EXAKT vad jag tycker och alla ska bry sig om det. Och nu klagar jag inte ens på din svenska.

Minecraft är ju underbart, det enda minuset för mig är väl att jag spelade slut spelet, eller blev trött på det kan man säga. Jag vill troligen bara ha lite substans i mina spel och något mål. Det gick bra när man fick en riktigt bra idé och byggde konstant i flera veckor, men sedan blev det lite långtråkigt.

Hoppas faktiskt att 1.0 gör spelet ännu bättre. Då kanske jag kan komma tillbaka till det.

"Klagar inte på din svenska", vad ska det innebära?

Skit spel är en särskrivning... Skall stå skitspel för att vara korrekt svenska.

Tack!

Skrivet av spel_15:

Vilket skit spel, bara min åsikt

Bra då vet vi. Tack för detta ofantligt konstruktiva inlägg. Är det så svårt att hålla sig från att skriva? Nej, vänta, internetgenerationen, alla måste veta EXAKT vad jag tycker och alla ska bry sig om det. Och nu klagar jag inte ens på din svenska.

Minecraft är ju underbart, det enda minuset för mig är väl att jag spelade slut spelet, eller blev trött på det kan man säga. Jag vill troligen bara ha lite substans i mina spel och något mål. Det gick bra när man fick en riktigt bra idé och byggde konstant i flera veckor, men sedan blev det lite långtråkigt.

Hoppas faktiskt att 1.0 gör spelet ännu bättre. Då kanske jag kan komma tillbaka till det.

Skrivet av Ermus:

Opinion in comment section = useless. Right...

Forum är till för diskussion, hade varit helt okej om du FRÅGAT varför folk tyckte det ser bra ut och/eller varför du tycker det inte ser bra ut. Att bara säga rakt ut är en helt annan sak.

Skrivet av Ermus:

Jag förstår verkligen inte vad det är som ska vara så bra med Guild Wars 2.

Tack, då vet vi, useless post of the day: complete.

Tycker ni borde ge TotalBiscuit credit i texten, det är ju han som har otaliga sömnlösa nätter och långa arbetstimmar och ger oss ofantligt med information och åsikter som faktiskt är smarta, inte internet. Men jaja, är man petig så är man.

GW2 ser ut att bli det bästa spelet på länge, menar verkligen spelet, inte MMO:t. Men, som första postaren sa så är han väldigt okunnig men han älskar det redan ändå, utan att ha fler skills t.ex. Ser riktigt bra ut för ArenaNet och vi som älskar bra spel/MMOn

Trackmania 2: Canyon

Anledningen varför denna modell är ofantligt smart är att man får bestämma själv vad man vill köpa. Grundspelet kostar ju ändå bara 20 euro eller något, så det är ofantligt billigt för ett spel med så hög kvalitet och oändligt med roligt i multiplayer med spelarskapta banor. Men om nya saker kommer som jag gillar så köper jag dem, men om jag inte gillar konceptet så kan jag välja att inte köpa det.

Så, glöm inte det billiga priset.

Ingen annan som hatar grafikstilen? Jag hade inga problem med Wind Waker men det här... Mörkheten i Twilight Princess var helt perfekt!

Skrivet av korvbollar:

Första spelet var ju riktigt tråkigt.

Om det ens ska vara värt att kolla åt en eventuell tvåa så måste de ta en mer orealistisk approach ala Quake. Allting känns väldigt långsamt och linjärt.
Trick jump-kartor i Quake är så mycket roligare. Främst pga strafe jumping men även att det kräver timing och precision! Det är otroligt tillfredsställande att lyckas hoppa igenom en trick jump-karta. Känslan att bara flyga igenom allting. Det är kul!
Mirrors Edge var i princip bara ett långt, utdraget quick time event:
Röd låda? -Tryck A
Röd stång? - Tryck Y
Röd dörr? - Tryck X
Fiende? - Tryck B

Troligtvis kommer den eventuella tvåan vara lika tråkigt eller värre.

Haha, gud vilken underbar post. Den är INTE subjektiv alls, en helt perfekt post i den här tråden. Men snälla, om du älskar Quakes trickbanor så spela Quakes trickbanor. Poängen med ME var att ha en lite mer realistisk approach på det hela med Parkour. Visst, spelet är inte felfritt och är väldigt linjärt, men det var ändå en väldigt ny och skön upplevelse. Tycker verkligen att man ska behålla konceptet och utöka mest på level-designen, då blir det ett fenomenalt spel.

Det behövs spel som ME, jag som själv håller på med Parkour tyckte att spelet var så sjukt grymt att jag har spelat igenom den korta storyn MÅNGA gånger bara för att lära mig varje grej, dessutom så var alla time-trials grymma.

Ändra inte på ME, förbättra det bara.

EDIT: BTW, om du inte märkte det, så krävde ME en riktig drös med timing och precision.

Kan nog bli så att det här blir verktyget man använder för att göra sitt projekt nu när man ska börja tredje året på gymnasiet... Ska bli sjukt spännande

GC: Guild Wars 2 på mastig Gamescom-rulle

<3

Jag älskar idéerna, men spelet ser så sjukt bajsigt ut! Alla animationer, texturer och modeller(exklusive monstren) ser så hemska ut! Ett spel som inte ens har ett release-datum måste vara MYCKET bättre grafiskt. Jag har ingen större koll, så om detta ska fixas till så säg till. Om det är fallet så kommer det att testas.

Ojoj... Spelet är P2P och "Exclusive Collector’s Edition Store: Unique in-game store with a dynamic array of items to assist you from your humble beginnings through your journey to become a galactic legend." låter riktigt knepigt... WoW har det, men jag tvivlar på att andra utvecklare kan hålla sig till mounts och mini-pets. Aja, får se hur det blir!

PS. Jag har ingen koll på SWTOR alls, därför jag reagerade.

Jo, dessa videor har funnits på GW2-sidan hur länge som helst, det var bara nu först som ArenaNet har lagt upp dem i 1080p på youtube.

De tidigare är SVÅRA. Ninja Gaiden-serien är känd för att vara ofantligt oförlåtande och sanslöst svåra spel. Men, intressanta spel, gillade dem.

Jag känner mig positivt inställd till Wii U eftersom stora spel visar sig och ska släppas till konsollen tillsammans med 360 och PS3. Hoppas maskineriet i Wii U är riktigt grymt och klarar av MYCKET framöver, förhoppningsvis. Go go Nintedo!

Skrivet av SToFo:
Skrivet av Wilfer88:

Kändes nästan löjligt att det inte är Sabaton, liksom de är väl ett av de banden som mest symboliserar musik med krigstema och är från Sverige.

Sabaton är fåntrattar.

Och Corroded är inte det?

Du måste för det första köpa classic WoW, alltså det första. För att sedan spela expansionerna måste du köpa dom också, finns inga genvägar som att köpa en expansion och få en annan, tyvärr.

Däremot när man köper classic WoW så får man oftast med 30 dagars speltid, vilket då är bra eftersom det kostar ungefär 100 kr.