Inlägg av soyd

Inlägg som soyd har skrivit i forumet

No One Lives Forever!

Tråkigt att rättigheterna hamnat i kläm osv! Hade gärna sett något nytt!

Haft Sony's svarta original på order typ ett halvår! Gav upp det och hittade då dessa från dbrand som jag personligen tycker är mycket snyggare än orginalen!

Jag har en i fint skick jag tänkte sälja om du är intresserad! Har bara inte kommit mig för att sälja den! Har inte använt min PS4:a på ett bra tag nu! så den ska säljas också!

Överlag var jag väldigt nöjd med min när jag spelade lite FPS spel online! Man får definitivt en edge sett till alla andra! lite extra knappar osv! Samt att man kan ställa in att man på ett "knapp tryck" vänder sig om 180° direkt för att ta någon som anfaller en i ryggen osv! Fusk eller ej ja?... Det är definitivt fler som använder samma funktion vilket fall!..

Ligger ute på blocket nu: https://www.blocket.se/annons/108307827
I fall att du är intresserad!

Edit: Lagt till bilder & annons länk!

F*n Vad jag har väntat på nått Surf lir! Vart kan jag förhandsboka? Senaste vettiga jag lirade var nog Kelly Slater's Pro Surfer på PS2!

Har haft PRO modellen sedan dag ett med (Crucial MX300 1050gb) men jag skiter fullständigt i allt vad 4K heter! Alla spel flyter på bättre än på originalet (Även den gick med Crucial MX300 512gb) Alltså även ej optimerade spel flyter på bättre! Så sluta snacka ner Pro modellen!

387kr på PSN (Med kod från PS Plus gäller fram till 24:e)

Problem solved: PS4:a Pro bokad amazon (EU) 3890kr frifrakt!

Skrivet av Puscifer:

Hon kan inte skriva DIABL0 med en nolla istället då?

0 och O är samma tecken i transportstyrelsens system.

Skrivet av blohm:

Xbox ligger i framkant och är bättre än PS4, inte mer än rätt att de för köra först. Sony har ju lite att lära fortfarande, lite amatörer helt enkelt.

Du förstår väll att Microsoft använder plånboken för att få dessa exklusiviteter mm? (Så som Tomb Raider osv). Har inget att göra med om de är bättre eller sämre än sin nuvarande konkurrent. Men jag förstår att Microsoft måste försöka göra någonting då Sony fortfarande säljer dubbelt så mycket enheter.

It's live on PSN!!!! (6.3gb) 161kr!

Skrivet av Megagurra:

Hur kommer det sig att spelet släpps kl 19 och inte 00:00 igår? Sitter ju och väntar!

Ja det är lite märkligt.. Men det släpps 10:00am (PST) borta i Staterna. Och om jag inte gjort någon tanke vurpa så blir det väll ca 19:00 här ?

Det är ju synd att man inte kan betala och "preloda" det även på PS4:an. Men det var väll inte så stort tro jag på PC runt 1,3-4gb så borde ju inte vara så mycket större på PS4:an tycker man!

Skrivet av SystemIDentifier:

Någon som vet när det finns att köpa på Playstation Store?

Om det är samma tid som till PC så bör det dyka upp runt/efter 19:00 i kväll!

Skrivet av Emsa:
Skrivet av jaicoas:

Fan vad jag vill ha spelet! Men hoppas att det floppar för att dom inte släpper det till ps4 samtidigt!

Bara att skaffa ett xbox. Ps4 blir först värt att köpa när det kommer lite bättre titlar. Typ som uncharted 4.

Det är väll ingen som har en PS4:a som kommer att köpa en Xbox "bara" för att Microsoft mutat till sig tids exklusivitet på detta spelet. Folk med PS4 är bara arga nu!

Första gångs konsol köpare av den nu varande generationen visst! Men det hade de kunna åstadkomma utan att reta upp PS4 ägare med att erbjuda en fin Xbox bundle.

Men va f*n! skrota nåt annat vad som helst utom just det!!! Story mode co-op är för mig det största/starkaste köp argumentet på ALLA spel!

Man ska inte kunna gå i fiendens "inc" annars nice!

Bra recension!

Det var länge sedan jag hade såhär "barnsligt kul" med med en online shooter!

Splatoon utan tvekan!

Tråkigt om det inte skulle bli av då Wii U skulle behöver ha en sådan här titel också. NX är för långt borta om du frågar mig för att det ska vara intressant i dagsläget.

Om det ligger i Nintendos intresse att få ut spelet (Vilket det kanske inte gör riktigt heller) Då de redan är ute till övriga plattformar och även Nintendo själva vet att de flesta har Wii U och något annat att spela på. Men om de (Nintendo) vill ha ut spelet och får kika på optimeringen själva går det nog att ordna till.

Om Nintendo redan har plöjt ner en massa pengar för att få det till Wii U så lär det nog bli av, har de inte det så lär det knappast komma ut till Wii U då det inte lär sälja så där super bra till Wii U så här sent efter en release till de övriga plattformarna.

Skrivet av eatem:

Skulle aldrig falla mig in. Betalar inte för att slippa reklamen i Spotify heller. I min värld är det inte värt att betala 99:- för att slippa höra någon säga något meningslöst i 10 sekunder var 20:e minut. Dessutom betalar jag för Netflix (men hade kört det gratis med om de hade reklamalternativ).

Men alla är ju olika.

Själv är jag inne på din linje!

Men jag hade nog bara klarat av Netflix med reklam innan filmen likt bio osv. Inte att det ska vara 15min reklam var 20 minut i filmen vilket jag är rätt säker på att det hade varit i en gratis version.

Själv tror jag dock att detta kan få lite omvänd effekt.. Folk som inte redan har en One idag men en PS4:a blir inte direkt mer sugen på att köpa en One nu..

Det hade räckt om Microsoft enbart ordnat en "Tomb Raider bundel" i stället.

Speciellt då alla ändå fattar att spelet kommer till PS4:a i början av 2016 (De kan inte bekräfta detta ännu då förlorar deras exklusivitet helt sitt värde..)