Inlägg av anon543

Inlägg som anon543 har skrivit i forumet

Någon som lagt märke till hur konstiga de flesta trappor är i spelet (främst de som man inte kan manipulera)? Trappstegen har samma djup som de har höjd, vilket för att en trappa med tolv trappsteg ser helt sjukt bisarr ut.

Helt okej spel, men ganska ojämt. Vissa delar är fina, genomtänka och polerade, medans andra skulle behöva mycket mer jobb. Betyget blir 3,5/5 för min del.

Skrivet av Segas:

Jag hade offrat mitt högra ben för Red Dead Redemption för PC. Verkar sjukt jävla skoj!

Billigare att lägga 2149 kr på ett Xbox 360 + Red Dead istället för att kapa benet kanske?

Föga förvånande, när Halo: ODST har sålt 5,04 miljoner exemplar, och Crackdown (som dessutom funnits att köpa två och ett halvt år längre) bara sålt 1,68 miljoner.

Dessutom så finns det säkert mer än dubbelt så många 360 i hushåll nu än vad det fanns 2007. Så inte direkt förvånande, och ger ingen indikation om Reach är bättre än Halo 3 eller inte.

*statistik från vgchartz.com

Skrivet av Exroz:

Vilken jävla skit!
Bra att det kommer ur betastadiet men hur ska jag kunna köpa det när man endast kan göra det med kort via deras egen "butik"?

De måste ju skeppa ut en skiva för de som vill köpa spelet via butik...annars lär de förlora massor med spelare.
Och vad jag kollat runt så finns inte produkten i några affärer.

Ehm, nej? Jag tror att kanske ett par procent kanske drar sig för att köpa spelet digitalt. Och det skulle kosta mer att tillverka en box, manual och skiva för att det få antalet människor skulle kunna köpa spelet i butik.

Det är ju bara att lassa fram ditt Visa eller Master Card och köra, inga konstigheter.

Nu håller vi tummarna för att de slutar med att trycka upp skivor lagom tills nästa generations konsoler, där hårddisken kan vara tillräckligt stor för att rymma ett gäng spel.

HAHAHAHAHHAH!!!!

Tänkte innan jag gick in på kommentarerna för den här tråden, "Undrar ifall gnällspikarna kommer gnälla som vanligt och hota med bojkott för att Blizzard släpper ett spel du kan få för 120 kr och spela ett halvår vilket ändå är tillräckligt med tid för de allra flesta".

Och visst, ni gnällspikar gör mig verkligen inte besviken, ni lever upp till er supergnälliga standard än idag. Tror aldrig jag sett en gnälligare samling människor än användarna på FZ (dock ej absolut inte alla, ta inte åt dig om du inte hotar med bojkott av SC2 p.g.a. detta).

Helt sjukt vilken konstig logik ni har...

Undrar hur denna lösning är gjord, letar efter exakt samma sak. Jag vill driva en Noctua-fläkt (råkar ha en sån över) via USB. Problemet är dock att fläktarna behöver 12V, och USB-utgångar ger bara 5V, vilket tydligen kan leda till problem från vad jag har läst.

Är det bara en 3-pins till USB-adapter som används, eller har killen på Kjell & CO lött och fixat? Hittar ingen adapter iaf :S.

Skulle vara tacksam för snabbt svar, var även inne på Kjell och frågade, men killen i kassan hade ingen aning.

Skrivet av Redstar:
Skrivet av Lingon:

Jag tycker mus och tangentbord fungerar perfekt i vissa spel, till exempel StarCraft och Quake/Unreal Tournament. Men i lite långsammare actionspel (t.ex Battlefield eller Call of Duty) är det roligare med handkontroll, så länge alla spelar på lika villkor.

Långsamt på konsoll kanske, vet inte om jag kan kalla dem långsamma annars... Vad är då ett exempel på ett snabbt fps?

Ett snabbt FPS är till exempel Quake där du strafe-jumpar fram i 100 km/h, hoppar runt hela banan på 15 sekunder, medans man vandrar fram i 10 i Battlefield och det tar 5 minuter att ta sig runt en bana, som alltså då är långsamt i jämförelse.

Sen är ju fordonen en annan aspekt i Battlefield, som fungerar mycket bättre med styrspakar, speciellt flygande fordon.

Skulle nog helt ärligt säga att det bara är FPS i stil med Quake och Unreal, strategispel och MMORPG som jag hellre spelar med mus och tangentbord, på resten föredrar jag absolut en bra handkontroll. Och då har jag bara ägt konsol de senaste två åren, och spelat PC i femton år. Även spelat Unreal Tournament på högsta nivå, så det är inte så att jag har svårt att spela med mus, tycker bara det är softare att lägga sig i soffan med en kontroll och köra.

För att det är bekvämare och roligare att spela med handkontroll? Har lirat Battlefield: BC2 på PC, men ångrar att jag inte körde det på 360 istället (där jag spelade demot). Visst, det är snyggare på PC, men annars föredrar jag Xboxkontrollen.

Jag tycker mus och tangentbord fungerar perfekt i vissa spel, till exempel StarCraft och Quake/Unreal Tournament. Men i lite långsammare actionspel (t.ex Battlefield eller Call of Duty) är det roligare med handkontroll, så länge alla spelar på lika villkor.

Lite tråkigt att varje nyhet om ett konsolspel på FZ har massa "åhh, handkontroller suger" "åhh, inte på PC!!!111" inlägg. Det kanske var "häftigt" att klaga på sånt för fem år sen, men kom igen nu och försök vara lite positiva istället, superskoj att DICE fixar en tävling!

Skrivet av Emils:

Happ, nonchalanta jävlar som inte tänker på de som inte kan se i 3D, dvs.. de som skelar.. såna som jag alltså. Roligt o titta på TV när man inte kan förstå vad som händer på TVn i framtiden när man inte ens heller kan skaffa en TV som inte är i 3D.

Du inser att en 3D-tv fungerar utmärkt som en gammal vanlig hederlig tv också va?

Skrivet av Pliskin (Amöban):

Idiotiskt, no try, no buy.

Ehm, det är precis vad ett demo är, try.. Eller? Och om du inte har guld får du vänta lite, du hinner endå testa det innan det kommer ut. Vad alla gnäller hela tiden...

Spelet var mäkta skoj faktiskt, går inte att sätta fingret på det, men det hade ett riktigt bra flyt. De tidigare Splinter Cell har alltid haft lite låg fps, men detta var ju uppe i 50-60 stabilt iaf.

Skoj som tusan, lirade igenom det tre-fyra gr.

Skrivet av Geetcher:
Skrivet av Lingon:

Det är ju mest småsaker, som personer som pratar med varandra i de olika städerna, där kan du säkert lägga in 100 av de där 700 punkterna. Samt spammail till ens personal terminal och såna grejer.

--- SPOILERS!!!!! ---

Sen finns det några riktigt stora, så som om Wrex lever och är kung över Kroganklanen, eller om han är död osv. Och om du träffade Garrus i ME1 eller inte. Om du hade en romans med Liara, och Ashley eller Kaiden dog. Finns massvis med stora beslut med där också!

Kan man undvika Garrus i ME1? Hur man än gör träffar man väl honom hos Michel?

Man kan gå till Barla Von istället, och man behöver aldrig gå till Michel, man går bara dit för att träffa Garrus. Fast om man gör hela Citadel utan att träffa Garrus så står han vid hissen till Normandy och gormar åt dig att han vill följa med, så det går inte att undvika honom till 100%, man måste ha en liten kort dialog.

Det är ju mest småsaker, som personer som pratar med varandra i de olika städerna, där kan du säkert lägga in 100 av de där 700 punkterna. Samt spammail till ens personal terminal och såna grejer.

--- SPOILERS!!!!! ---

Sen finns det några riktigt stora, så som om Wrex lever och är kung över Kroganklanen, eller om han är död osv. Och om du träffade Garrus i ME1 eller inte. Om du hade en romans med Liara, och Ashley eller Kaiden dog. Finns massvis med stora beslut med där också!

5/5 verkar lite överdrivet, spelat igen kampanjen och spelet MP-demo. Det är ett fint spel, men behöver sex månader till för finputsning, på tok för mycket buggar och skit i single player.

Men det är ett fint spel. Det är värt 3,5 eller 4 av 5.

Edit: Ser nu att de inte hade satt betyg än, bra! Hade tappat respekt för FZ ifall de gav 5/5.

Varför är alla på FZ så anti när det kommer till MW2? Grämer ni er fortfarande att det inte finns några dedikerade servrar?

Spelar man MW2 till Xbox så är det minst lika bra som MW1 och i många fall bättre, i alla aspekter. Speciellt multiplayer, och då har jag klockat in över hundra timmar i båda spelens multiplayer.

Can't Sign in...WTF?!

Sony gjorde någon stor tabbe, så de flesta tjocka PS3 har slutat fungera som de ska. De hoppas att det ska lösa sig av sig själv, annars kommer det nog någon patch framöver.

GTA IV har sålt 14 miljoner exemplar än sålänge, så de har nog tjänat in de där pengarna ett par gånger om. Och i de 14 miljonerna räknas inte DLC eller nyversionen som kom för ett par månader med.

Skrivet av Halvars90:

Men för i helvete!

i det förra spelar så dog hans dotter när man var ute på ett uppdrag! och Lambert avbröt det just därför att de hade hänt nå med Fishers dotter!!!

Detta sabbar ju story känslan något helt jävla fantastiskt mycket!!!!

Oj va arg man kan vara. Du berättar aldrig varför du är arg, du förklarar bara att Sams dotter dog i början av Double Agent, och sen är du skitarg utan någon som helst förklaring. Jag förstår inte. Gillade du inte storyn i Double Agent, tyckte du det var storyn förlorade sin känsla när hon dog? Var muttrar du om?

Och om du menar att han har en dotter i den här filmen så är det rätt uppenbart att det är en tillbakablick, eftersom han bara har en dotter, och hon var ca 22 år gammal när hon blev mördad i början av Double Agent.

En ung nörd idag konsumerar underhållning för tusentals kronor varje månad, så självklart finns det problem även fast man kan lägga 100-400 kr i månaden. Det har gått en månad lite drygt på 2010, och redan så finns det snart tre st "måste" spel (Bayonetta, Mass Effect 2 och Bioshock 2), och om de ska envisas med att ta 700(!!!!) kr betalt per spel så räcker inte de där 100-400 så långt. Då är vi uppe i över 2000 kr, utan att räkna med film, musik, serier och annan populärkultur.

Jag tycker att man ska betala för sig, jag tycker att artister och studios ska få betalt för sitt arbete. Men det är inte så världen fungerar, Lada Gagas låt Pokerface fick en miljon lyssningar på spotify, och för det fick hon inte ens tillräckligt med pengar för att köpa två av de spelen jag listade här ovanför. Medans musikbolagen tjänar storkovan, när de har blivit helt redundanta.

Till "That guy" och alla andra självutnämnda moralexempel här på FZ som hela tiden tjatar om att utvecklaren måste få betalt. Har ni någonsin köpt eller sålt ett spel begagnat, på GAME eller tradera? Då är ni lika mycket pirater som alla oss andra. Hur mycket pengar tror du EA tjänar på att du köper FIFA 10 i begagnathyllan på GAME? Eller om du lånar spelet över helgen av en kompis? Det är precis samma sak, ur en moralisk och ekonomisk synvinkel, som att ladda hem torrenten, bara att det råkar vara lagligt. Tänk på den.

Mahone, antar att du pratar om xbox 360 demot nu. Jag körde förut idag på eftermiddagen, då fungerade allt klockrent, nu kan jag inte ens komma in på någon server längre :S.