Inlägg av adde111

Inlägg som adde111 har skrivit i forumet

Extremt många, skulle säga att kanske 30-40% av alla mina matcher har haft en fuskare. :/ (har ungefär 3 timmar spelat)

@Ruffles: Vad är det för vitrinskåp du har på första bilden? Alltså dom som är breda. Letat efter ngn bra ett tag

Lite kaotiskt kanske men här

Skrivet av Anton Q:

Eller så kör man digitalt bara.. Det är snarare vad som är minimal plast/osv användning. Supermiljöemedvetet.

När du ändå är igång, bli av med datorn och spelkonsolerna också. Sälj huset och bygg en gräshydda. /s

Lite larvig kommentar på en artikel om "samlarutgåva".

Skrivet av Thane:

Är väl rätt bekräftat att de har jobbat på någon form av L4d på sistone. Sen om det är VR, portning till Source 2 eller både och är lite oklart. ValveNewsNetwork rapporterar lite då och då om det på youtube så ett tips är att följa honom där!

Inte sant. Valve sa tidigare i år att de inte har jobbat på L4D3 på flera år https://www.theverge.com/games/2020/1/17/21070893/valve-left-...

VNN skapar alltid korkade rykten och irriterar Valve anställda.

Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle spela COD igen efter så många år. Spelade alla spel i serien upp till MW3 och sen gav up på skiten. Testade Warzone tidigare i år och nu är jag och mina polare helt beroende. Inte haft så kul med vår grupp sen BF3! Älskar kaoset, ju mer spelare desto bättre.

PS5 är den fulaste konsolen jag någonsin sett, men den kunde sett ut som en smält bebis och jag hade fortfarande köpt den med tanke på hur bra Sonys spel är.

Spelade spelet runt release, lyssnar fortfarande på musiken ibland. Nästan som meditation

Skrivet av heady89:

Brilliant spel, klår cs på det mesta rent tekniskt. Att designen är som den är försvarar att ha sfärer och annat för smokes vilket gör det betydligt mer fair än att renderera upp pluffsig rök som skiljer sig på klienter. En annan sak jag gillar starkt är att det är rena banor i stil med cs men inte så jävla kliniskt rena utan spelmöjligheter, det finns några lådor, inboxade gömmor av banan osv, och det finns abilities och annat som gör att du inte kan sitta och hålla en vinkel i perfekt huvudhöjd och vara 100% säker att det är där han kommer som i cs.

Nätkoden är betydligt mer solid än cs och det säger väl en hel del, även betydligt bättre anti-peakers advantage och annat sånt skit, och inga despawnade kulor som cs faktiskt har om man rör sig felaktigt. Men de som föredrar cs har anledning att vara glada oavsett, detta kommer sätta fart på Valve som aldrig behövt anstränga sig för att ha e-sport scenen.

Aldrig varit ett fan av cs men älskar valorant, det borde ändå säga något då valorant är väldigt tydligt inspirerat av cs. Hade hellre haft ett cod2 e-sport dock, men den tiden är förbi

Uppenbart att du inte kan ha spelat mkt csgo från det du säger, valorant klår inte cs på något tekniskt. Plus 128tick vs 64tick är bara placebo, i tester så kunde inte någon skilja på det två. De flesta skillnaderna mellan spelen är helt subjektivt.

Förstår inte varför så många som tycker om Valorant måste säga massa negativt om CS. Förmodligen föredrar du det för att det är mer casual och nybörjarvänligt jämfört med cs. Det är också nytt, alla är inne i smekmånaden med Valorant och ser bara allt som är positivt. (gräset är alltid grönare)

Skrivet av dummle112:

Fast banorna är ju mycket större än csgo... det är det som är problemet enligt mig. Man hinner typ aldrig rotera och byta site. Det som gör att kartorna känns mindre är att man kan springa fram så långt innan det börjar. Öka movementspeed och öka roundtimern så blir det bättre

Designen på banorna är typ 80% rotations/connectors vilket gör att mycket av spelet blir att sitta och hålla hörnen eftersom du inte kan få map control. Det är nog det sämsta med spelet jämfört med CS, sådana banor passar mer spel som COD.

https://www.youtube.com/watch?v=cVawE31xl-o

Wow han drar in 200k ($20k) i månaden från deras Patreon https://www.patreon.com/razedmods

Ännu galnare är han som gjorde Minecraft "Unbelievable Shaders". https://www.patreon.com/sonicether

Coolt att se moddare äntligen få pengar för sitt arbete, men skulle aldrig tror sådana höga summor Tjänar ju mer än de som utvecklade själva spelen.

Skrivet av Shadee:

Så är det säkert, men om jag förstår artikeln rätt så är det här endast på MOBILVERSIONERNA. Alla inkomster på konsol och PC-versionerna tillkommer och de lär ju vara större.

Venne asså, mobilspel tjänar sjukt mycket pengar. Kolla bara PUBG mobile

Skrivet av Baronova:

Det låter ju helt bisarrt!
För att få någon slags referenspunkt, hur mycket pengar drar andra stora spelföretag in?

Jag får royaltyinkomst av Valve och känner väldigt många andra som är i samma sits. Kan inte säga något om vad jag tjänar eller vad min andel är men att ett företag drar in 1 miljard dollar om året från ett väldigt populärt spel är inte så bisarrt som du tror.

Ubsioft drog in 636 miljoner dollar från bara MTX och de säljer inte ens speciellt mycket kosmetik jämfört med andra företag.

Tänker inte köpa Xbox eftersom deras spel kommer till pc, men definitivt PS5 eftersom deras exclusives är så sjukt bra. Men kanske väntar ett tag och inte direkt på release.

Outer Wilds. Det enda jag visste om spelet var att man var en astronaut som utforskar ett solsystem, så när jag dog första gången blev jag rejält överraskad. Sen kunde jag inte sluta spela och utforska allt! Definitivt mitt favoritspel släppt de senaste åren.

Min favoritdel var nog användningen av musik tillsammans med utforskningen, väldigt unikt och sjukt bra på att bygga atmosfär.

Att grilla marshmallows bredvid en munspelande astronaut på en liten måne medan solen slukar ens värld i bakgrunden är inget jag någonsin trodde jag skulle se i ett spel. Väldigt vackert spel.

Skrivet av Fezk:

Breach har förvisso varit ute sedan starten av betan. ;P Rolig gubbe, är min nuvarande "main"-karaktär.

Men trevlig liten video oavsett. Gillar hur han säger "tack tack" när någon köper vapen åt han.(mer åt norska dock)

Här kan ni höra hur han låter lite mer ingående;

VALORANT - All Breach quotes / voice lines
https://www.youtube.com/watch?v=7GfcUQkZFtg

wow låter ju inte något svensk Förstår inte poängen att kalla honom Svensk, byt bara till Norwegian hero..

Close the polls!

Tycker det ser ut som ngt Asiatiskt F2P du skulle sett för flera år sen. Riktigt dåligt, ingen känsla i spelet när man tar delar från andra spel och pusslar ihop till ett nytt. Allt jag kan tänka när jag kollar är att jag skulle hellre spela OW för abilities och CS för det andra.

Kul! Outer Wilds var definitivt min favorit från 2019! Förväntade mig inte så mkt när jag började spela men atmosfären och musiken var så bra.

Skrivet av Fr0gg0.:

Hade varit 3 miljoner om det inte vore för VR.

Hade varit 0 eftersom spelet bara existerar pga av VR. Hela poängen med HL serien är att göra stora framsteg, därför är Valve inte intresserade av att släppa dem regelbundet om de inte tror att de kan göra något revolutionerande.

Tråkigt för folk som är intresserade av att se mer handling men det är så Valve alltid har tänkt kring sina spel.

Tror alldeles för många tror att Valve satte sig ned och sa "nu ska vi göra ett Half life VR spel" men det var anställda som experimenterade i VR och kom sedan fram till att Half Life hade passat bäst.