Inlägg av DeKvittar

Inlägg som DeKvittar har skrivit i forumet

D2 i Battle.net-multiplayer är nog en av de tråkigaste upplevelserna jag försökt att gilla. Skitkul att durdla på ett lan. Men min-maxande och vänta på rätt loot, nej tack. Fattar inte den aspekten alls och därmed fattar jag inte de flesta RPG heller.

Skrivet av dmn:
Skrivet av Pjotor:

Lycka till med nybygget! Få saker är så tillfredsställande som att skruva ihop en egen dator och se den vakna till liv.

Tillfredsställande att göra nåt så simpelt och banalt som att sätta ihop en dator? Du har inte höga ambitioner.

Du måste ha en tråkig tillvaro.

Du sitter på en klippa, vågorna som brusar nedanför och känna den svaga havsbrisen en varm sommardag. Din polare räcker dig en kall öl och du tar den magiska första klunken och du känner dig tillfredsställd, fri och avslappnad.

Det är väl simpelt att ta en öl utomhus med andra personer.
Men om inte du ser finheten så kan det vara så att för vissa personer är vissa upplevelser mer värda. Om man är uppväxt på Roslagskusten, alla sina vänner splittrades upp över halva Sverige, någon skaffar hus, någon skaffar barn och andra har inte tagit sig ur universitetsträsket och andra har fallit av banan.

Du kanske har haft en tung period, kanske behövt jobba övertid och känner att nu äntligen när du har tid för dig själv så är det dags för en monsterrigg.

Att sätta ihop datorn kan mycket väl ge samma sinneslag som att bara öppna en ölburk. Allt handlar om vad det betyder för dig.

Arrogans har du inget att vinna på. Jag struntar i vem du är, vad du håller på med, vilka ambitioner du har. Så länge som du inte kan finna lycka i det enkla så tycker jag synd om dig. Kram.

Om Anders Borg kan kräva att få kliva på i Skavsta så kan säkerligen Fridolin kräva att regeringen åker så miljösnålt som möjligt. Fridolin erkänner själv att han landat och rest ifrån Arlanda förut, då hans parti vill lägga ner Bromma flygplats så bör han säkerligen veta att de stänger 22:00.

Det är oerhört pinsamt att Miljöpartiet inte gör sin hemläxa.
Som miljömedveten person så tar jag alltid och läser mig på vad saker och ting gör för miljön. Att inte ett språkrör med assistenter och annan ledningspersonal gör kopplingen innan pressen är oseriöst.

Om högerpartierna friskriver det hör inte till saken, de är okej med mellanlandningar i Skavsta för Anders Borg så det är väl inget att tillägga där.

Flight Simulator X har man slängt iväg många timmar på.

Skrivet av Zappa:

Hade alla rätt men inte fan vann man för det. Första frågan var lite klurig men The Warriors var ledtråden sen var det inte så svårt att lista ut skådespelaren.

Walker Texas Ranger var det ju annars. Själv så körde jag korsreferens på https://en.wikipedia.org/wiki/Rockstar_North med http://www.imdb.com/name/nm0000467/, http://www.imdb.com/name/nm0001016/?ref_=sr_1 och http://www.imdb.com/name/nm0001569/?ref_=fn_al_nm_1.

Jag uteslöt alla Lemmings och GTA-namnen kom jag ihåg i huvudet. Vilket gav mig Menace, Ballistix, Blood Money, Walker, Hired Guns, Unirally, Body Harvest, Space Station Silicon Valley, Tanktics, Wild Metal Country och L.A. Noire.

Kollade på imdb för varje tv-serie som har gjorts med någon av skådespelarna sedan 1988. (Vilket direkt exkluderade Miami Vice som majoriteten verkar ha gått på.) Don Johnson hade ingenting som klaffade utöver Vice då. David Carradine hade inte någon träff heller. Chuck Norris, femte från toppen. Ser 'Walker' i listan och konfirmerar att både serien och spelet kom ut 1993. Fixat.

Alltså det är ju knepigare än vad det brukar vara men de är ju långt ifrån svårt. När dessa tävlingar blir ARGs då kanske man kan snacka om svårighetsgrad.

Skrivet av Tobz0r:

Förstår inte riktigt vad folk ser för problem i fråga 1

Folk tänker i alldeles för grunda banor, de förväntar sig inte svårighetsgraden och vill således knyta ihop någon utav GTA-spelens namn med en väldigt känd TV-serie. De är nöjda med sitt svar och tycker således att frågan borde förändras för att de vägrar att inse att frågan kanske sträcker sig bortom "mainstream".

Skrivet av KoP:

Finns det någon som är genuint intresserad av GTA V och inte har bokat det ännu och som hoppas vinna det i FZ's tävling?

Pga av ekonomin så avvaktar jag med köp till slutet av månaden, så denna tävling fits like a glove.

Sedan så kan man ju fråga sig om det är nedstämda för att de spelar WoW eller om det är tvärtom.

Har lirat alla Battlefield-spel och COD(original), MW2 och MW3. Likaså som LoL, HoN och Dota2. Klart lika öppnar upp möjligheten för konsumtion av lika. Finns ju en anledning till att Hollywood-filmer ofta kommer i par http://www.11points.com/Movies/11_Damn_Near_Identical_Movies_....

Skrivet av azynkron:
Skrivet av Chippen838:

För oss som faktiskt har råd med tv-spel och inte har lust att sitta inne på sommaren och bevaka vilken flash-rea det är på Steam.

Fantastiskt.. Det var nog den dummaste fanboy kommentaren hittintills. Du anser alltså att en rea med upp till 90% rabatter är en nackdel? Å söte jesus..

Du förväxlar med att belysa en nackdel jämfört med att påpeka hur obetydligt nackdelen är, så lägg ner.

Angående fanboyism. Har varit ägare utav konsolerna i följande ordning Super Nintendo, Playstation, Gamecube, Playstation 2, Xbox 360, Playstation 3. Började spela Half-life på dator med software rendering, första bygget jag gjorde var en ATI/AMD-konfiguration och jag sitter nu på en Intel/Geforce. Har använt Windows med några Linux-äventyr som inleddes med Ubuntu. Jag har haft en LG-tv och valde nu att köpa en Samsung-tv. Har haft en Nokia, Ericsson, Sony Ericsson, Samsung och Sony-telefon. Har för övrigt spelat Dota2, LoL och HoN. Har lirat både en del MW-lir samt alla Battlefield-spelen. Så snälla, förklara för mig varför min överväldigande fanboyism till alla företag, skulle påverka att jag inte gillar att samla på kuponger och kolla till Steam var tredje timme - utan istället att bara köpa de spel jag vill ha när jag vill?

Skrivet av Håkan:

Ni glömmer ju remaken av Ducktales!
Känns lite dom SR4 kommer rätt snabbt inpå SR3. Vet inte riktigt om jag är sugen på SR4, känns lite väl tajt inpå.

November 2011 kom SR3 och Augusti 2013 kommer SR4. Två år är väl ändå acceptabelt?

Skrivet av Luftman:
Skrivet av Mirage:
Skrivet av Luftman:

Snälla använd aldrig "YOLO" någonsin igen...

Att de använder YOLO på en såpass stor sajt som FZ visar att de inte är sura, tråkiga, stela svenskar, som större delen av befolkningen är.

Skulle hellre säga att det gör dom till korkade fjortisar, eftersom majoriteten som använder uttrycket är det. Därav mitt hat mot det.

Vad är du? Fjortonårig tuffing? Eller ska vi i alla fall låtsas att du är 20 år? Vilken del utav din ofrivilliga umgängeskrets använder YOLO? Alla på internet? Reddit? FZ?

Är jag för kultiverad och för gammal med mina 23 år som har lyckats missa "YOLO"-kulturens utspridning här i Sverige? Eller är du bara en skitnödig populististisk surgubbe som kanske borde chilla lite oftare?

Skrivet av Kane:

Spelar det nån roll rent praktiskt? Vilket hyckleri om, man upprörs eftersom det i varje spelserie alltid utvärderas hur ens karaktär, om man inte gör den själv, ska se ut. Givetvis är utseende en del av storyn, allt annat är bara lögn och förbannad dikt.

Om sen utvecklaren ville ha större bröst på en kvinnlig karaktär bör det knappast vara mer än om man fyllde biceps eller "klippte" frisyren på en man... ...eller kvinnlig char för den delen.

Förbaskat trams och sökade av offerkofta.

Du får gärna spela igenom och berätta i hur stor utsträckning hennes bröst bidrog till storyn.

Skrivet av Maria Myhr:

Åh, hon har fått större bröst. Har precis själv ökat från c-kupa till d-kupa pga p-piller, kanske är något liknande här...?
* läser vidare *
"Där har ni något att se fram emot!" Guppande bröst är alltså någon form av huvudsaklig bra-het i spelet? Min p-pillerteori är härmed upplöst.
Nåja. Man kan tydligen välja kläder. Hoppas det finns sport-bh, gillar inte att se bröst skumpa omkring på spelkaraktärer. Jag får sympatiobehag.

Mjo, själv så kan jag känna likadant när det är en alldeles för ihopklämd penis i alldeles för tighta byxor. Som tur är så är det väl inte lika ofta det hamnar i fokus(för min del). Men jag känner liksom att om brösten ska vara i fokus så borde man faktiskt kunna få bestämma storlek, häng och underkläder själv. Vilket så klart gör Saint's Row the Third till en av de mest jämställda spelen jag vet när det gäller karaktärsskaparen, välj vilken storlek du vill på bulan eller tuttarna!

Skrivet av Sapiens:
Skrivet av Itchy1:

Detta känns som att PS4 kan bli den mesta perfekta konsolen genom tiderna har själv inte sett några nackdelar med den

Öhm okej...Tja kanske om man enbart jämför med Xbox One. Men annars...
-Ej backwards compatible
-Kan inte använda dualshock 3
-Avgift för att lira multiplayer
-Påtvingat social facbook crap ingen vill ha
-Onödig kamera gimmick som man typ aldrig kommer nyttja
-Nya spel kommer vara typ 1.5-2x dyrare än till PC, äldre spel ska vi inte ens tala om...
-Inget vettigt mus&tangentbord stöd även fast 50% av alla spelen idag är shooters
-Prestanda som en 3år gammal dator

Men värst av allt, precis som 360, PS3 och Xbox One så ser jag inget annat än en wannabe PC i PS4:an. Nästan alla saker som förr gjorde konsolerna unika värda att införskaffa har mer eller mindre försvunnit.

Orginella och roliga spel väl anpassade för gamepads har blivigt ersatta av nerdummade och stela versioner av PC titlar.

Om du letar efter den "perfekta" konsolen så är nog Super Nintendo det närmaste man kan komma. Efter det börja allt sakta men säkert gå utför.

För oss som inte vill ta oss tiden till att bygga egna datorer eller sätta oss in i vad som är bäst just nu. Som nöjer oss med något som bara är att koppla in i hemmabion och sedan sköter sig självt med uppdateringar och annat tjaffs. Som gillar att allt som släpps till konsolen är 100% testat för just min hårdvaruuppsättning. Som älskar att äntligen slippa drivrutinsuppdateringar och slita oss i håret tills en forumguru har kommit på en hotfix som kräver 12 olika steg och ändringar i system-registret. För oss som faktiskt gillar gimmicks och nya sätt att interagera med våran teknik(vem fan vill ha touchscreen-mobil när knappar fungerar bättre? Alt. Vad fan ska en surfplatta vara bra för?), jag tycker det faktiskt är bekvämt att kunna vifta mot tv:n att sänka volymen när jag inte hittar fjärrkontrollen eller att leta upp nya youtube-klipp på min tablet innan man visar upp för polarna på tv:n. För oss som faktiskt har råd med tv-spel och inte har lust att sitta inne på sommaren och bevaka vilken flash-rea det är på Steam. För oss som har tappat twitch-förmågan i FPS och knappt spelar dessa längre. Finns det inte så många nackdelar.

Den största myten som the glorious PC master race drar fram som en konsol-specifik nackdel. "Bakåt-kompabilitet" är ta mig fasiken inte standard på en PC, har du någonsin uppdaterad ditt operativsystem? Hur många procedurer och steg behöver du gå igenom(om de ens funkar) för att lira 90-talsspel idag? Du vet de där som du faktiskt vill spela igen för nostalgi.

För den delen, jo det mesta som nämns går det att göra med en dator. Går det att göra på ett prestandakraftigt och smidigt sätt, som involverar att koppla in datorn i tv:n och strömkontakten till elnätet? Går det att göra för under 4000 kronor?

Skrivet av Ronzem:
Skrivet av DeKvittar:
Skrivet av Ronzem:

Men smartskaften här tror att reklamen kommer vara banners med "you're the 10000000 visitor to this website, click here to claim your prize"..... Om ni läser artikeln som länkas i nyheten ser ni att det inte är nå farligt alls.......

De kommer vara så dumma, helt hundra på det. "Do you want to be a millionaire? YES or NO" Om man väljer YES så kommer man få feta chansen att vara med i ett överprisat lotteri med nigeriabrev som vinst.

Skrivet av Augustus:

Jag tycker alla ni foliehattar som är rädda för kinect ska kasta bort era kameramobiler och sluta använda internet innan ni gnäller på Xbox för något ni borde ha gnällt på Google för länge sedan.

Jag kommer absolut köpa Xbox One. Ni kan idiotförklara och mobba hur mycket ni vill. Jag vill inte ha en lite kraftigare PS3 utan en konsol för den nya generationen med nya idéer och lösningar.

Sony är också PR, Sony är också affärer, Sony är också beroende av vad spelutvecklarna vill ha tillbaka från begagnatmarknaden i avkastning. Framtiden kommer visa hur det blir och hur ert idiotförklarande av en mer mångsidig konsol med en enorm onlinearkitektur kommer bita er i rumpan.

Rätta mig om jag har fel men är inte "Cloud Computing" ganska korkat att boasta med? Borde inte Sony kunna lägga till samma funktionalitet post-launch? Kommer inte de första spelen som kommer de närmaste två åren inte ha någon som helst användning utav Cloud Computing då de ofta är multiplattformstitlar som likt vid förra skiftet kommer släppas till den gamla generationen?

Jag gillar min spelhörna, vill inte möblera om för att kameran skall kunna fånga alla extremiteter på mig som är 2m lång.

Själv så har jag sedan länge ledsnat på "filter-bubblan", http://dontbubble.us/. Och kör alla möjliga anonymiseringstjänster och har gått ifrån att använda google till duckduckgo, för jag blir helt enkelt less på att inte få objektiv information eller nöjet att upptäcka något främmande och spännande. Så jag ser verkligen inga plus med "personaliseringen" som Kinnect 2.0 kommer innebära. Om jag vill ha samma skåpmat hela tiden så skulle jag sluta kolla andra nyhetssidor och enbart läsa FZ.

Själv så tänker jag kalla dig för en idiot, men det är enbart för att du väljer att förolämpa folk och sedan preventivt kalla dig syndabock ifall folk besvarar det. "Jävla foliehattar ska fan i mig inte våga kalla mig för trångsynt."

PS4 fanboy....

Kommer inte skaffa en PS-kamera heller, det släpptes en video idag här på FZ där de pretty much sa att "Vi kan allt det där också!" när det gäller cloud computing plus att de har gaikai för "legacy titles".

Jag gillar inte att företag tolkar vad som jag gillar bäst då jag oftast är en öppensinnad person, ser verkligen inga plus med hur igenkänningsfunktionen hjälper till för personaliserad reklam.

Skrivet av Exxo:

Mycket ointressant fokus på onlineaktivitet alltså.

Trist att de frångår spelen mer och mer. Men men...

Men för i helvete,
de spenderade E3 på att visa upp spelen och sätta gamers i fokus. Nu tar de och bara sopar över kattsanden ännu mer på skithögen aka known as 360 och säger "Jo, vi kan göra allt det där också."

Skrivet av Ronzem:

Men smartskaften här tror att reklamen kommer vara banners med "you're the 10000000 visitor to this website, click here to claim your prize"..... Om ni läser artikeln som länkas i nyheten ser ni att det inte är nå farligt alls.......

De kommer vara så dumma, helt hundra på det. "Do you want to be a millionaire? YES or NO" Om man väljer YES så kommer man få feta chansen att vara med i ett överprisat lotteri med nigeriabrev som vinst.

Skrivet av Augustus:

Jag tycker alla ni foliehattar som är rädda för kinect ska kasta bort era kameramobiler och sluta använda internet innan ni gnäller på Xbox för något ni borde ha gnällt på Google för länge sedan.

Jag kommer absolut köpa Xbox One. Ni kan idiotförklara och mobba hur mycket ni vill. Jag vill inte ha en lite kraftigare PS3 utan en konsol för den nya generationen med nya idéer och lösningar.

Sony är också PR, Sony är också affärer, Sony är också beroende av vad spelutvecklarna vill ha tillbaka från begagnatmarknaden i avkastning. Framtiden kommer visa hur det blir och hur ert idiotförklarande av en mer mångsidig konsol med en enorm onlinearkitektur kommer bita er i rumpan.

Rätta mig om jag har fel men är inte "Cloud Computing" ganska korkat att boasta med? Borde inte Sony kunna lägga till samma funktionalitet post-launch? Kommer inte de första spelen som kommer de närmaste två åren inte ha någon som helst användning utav Cloud Computing då de ofta är multiplattformstitlar som likt vid förra skiftet kommer släppas till den gamla generationen?

Jag gillar min spelhörna, vill inte möblera om för att kameran skall kunna fånga alla extremiteter på mig som är 2m lång.

Själv så har jag sedan länge ledsnat på "filter-bubblan", http://dontbubble.us/. Och kör alla möjliga anonymiseringstjänster och har gått ifrån att använda google till duckduckgo, för jag blir helt enkelt less på att inte få objektiv information eller nöjet att upptäcka något främmande och spännande. Så jag ser verkligen inga plus med "personaliseringen" som Kinnect 2.0 kommer innebära. Om jag vill ha samma skåpmat hela tiden så skulle jag sluta kolla andra nyhetssidor och enbart läsa FZ.

Så om jag vill göra något för obygden och hålla i ett mini lanparty, behöver jag alltså betala detta tillstånd? Känns som en spark i pungen efter man har kämpat för att få tag i en vettig lokal och sprida ordet vidare.

Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av ThreeZool:

Eller så nämnde de bara inte den delen och sedan när MS gjorde detta och fick skit för det så fick Sony panik och ändrade på sig och sedan ville köpa billiga poäng under E3.

*Facepalm*

Varför presenterade inte Sony nån DRM under sin reveal då? Som var 3 månader efter MS?
Var det för att dom visste att MS skulle ha DRM?

Knappast. Varför skulle Sony skrota en hel affärsidé bara för att MS fick skit för det under sin reveal? Isf skulle dom varit tvungna att ha det i åtanke när dom presenterade all det övriga som dom gjorde.

Men du får ju vara lättlurad om du vill så klart Med vetskapen om att MS kan våldta dig när som helst men får din förlåtelse om dom säger förlåt.
Patetiskt.

Jag tycker det är genialiskt och fullt möjligt att avvakta tills konkurrenten har sagt sitt.

Siba: "42 tums LED-TV till samma låga pris (10 000:-)"
Elgiganten: "42 tums LED-TV för 10 500:-, du får en cykel på köpet"
Mediamarkt: "42 tums LED-TV till REKORDBILLIGA 9 500:-"
Netonnet: "42 tums LCD-TV som man behöver trampa igång 9 457:-"

Xbox: "Ni får en hyffsad konsol och sämst DRM-koncept någonsin"
Playstation: "Ni får en hyffsad konsol och samma DRM som förut!"

Skrivet av Rockartisten:

Alla gnällspikar dödade allt som gjorde Xbox One grym. Tack så mycket bakåtsträvare, nu kan vi inte dela våra digitala spel över Live:en längre.

Min hype stendog nu.

Skrivet av floke:

Kommer de få skit för att de vänder kappan efter vinden nu istället?
Bra nyhet för de som inte har tillgång till nät och de som vill sälja/köpa obegränsat. Kommer man fortfarande kunna installera spel och sen inte behöva skivan i för att spela? Denna funktion måste väl ändå kräva uppkoppling annars kan man ju köpa spelet, installera, sälja det och fortfarande spela. Säg inte att de tagit bort denna möjlighet nu...

Det bästa är väl om de behåller nuvarande system för spel med skiva samt försäljning men om man vill spela utan skiva samt låna ut över nätet, så gäller 24 timmars uppkoppling.

Edit: Läste precis på lånken ovan. Nu måste skivan vara i även om spelet är installerat och man kan inte låna ut över nätet. Tack för det gnällspikar.

Skrivet av KoP:
Skrivet av Rockartisten:

Alla gnällspikar dödade allt som gjorde Xbox One grym. Tack så mycket bakåtsträvare, nu kan vi inte dela våra digitala spel över Live:en längre.

Min hype stendog nu.

Kan bara hålla med. Trist att folk inte förstod visionen bakom det hela. Nu känns det lika meninglöst att investera i en Xbone som en PS4:a. :/

JAG SKA INTE BEHÖVA GRÄVA NER MIG I SKIT FÖR ATT ÄTA KATAN. Är det så jävla svårt att fatta så borde ni nog skaffa en god man som ingriper i era inköp. Låt mig nu fråga er ideologiskt befriade personer, är det inte bättre om man får kakan utan att behöva skrapa av bajs ifrån den?

Vad förhindrar Microsoft att tillåta speldelning utav spel som man köper genom deras nätbutik? Vad förhindrar Microsoft att inkludera CD-nycklar och sedan låta en bestämma om man vill ha Live-funktionen eller Offline-funktionen och därefter låsa den nyckeln till det valet? Det är Microsoft som är bakåtsträvare, inte vi principfasta och kloka konsumenter. SKÄMS! För att ni ens försöker skylla det beslutet på oss.