Inlägg av a10388

Inlägg som a10388 har skrivit i forumet

Jag har grejat med lite allt möjligt genom åren. Främst edm/house/ uttjatat fjortisdunk. Men blev lite taggad för någon månad sedan igen när jag hittade ett riktigt schysst gratispaket med orchestral-element. Så nedan kommer en salig blandning:

movieintro turned edm
https://soundcloud.com/alexandersson9212/movie-intro-ny-hard/...

elektroniskt fjortisdunk
https://soundcloud.com/alexandersson9212/master-borta-daft-fu...

Gamla kanalen: https://soundcloud.com/alx-16

Sitter i fl studio

Bättre än i Helgen!

Jag hade massiva problem i fredags, men lyckades kringgå strulet genom att istället hoppa in på både amerikanska och asiatiska servrar. Lagget märktes knappt av!

Är nu level 96 (Warlock) och har haft jäkligt kul med hittills 2 olika builds.

Skall testa en ny variant nu fram till 100. Kan varmt rekommendera en content creator med alias ’thecurse’ som släppt väldigt många bra klipp som ger en inblick i både spelet och klasserna. Känns nästan som en wudijo för LE, med rejält begränsad följarskara. Hittills…..

No russian please

Tycker att det är riktigt ballt, men anser likt många andra att endgame var något av en besvikelse. Tråkigt att behöva manuellt specca om varenda paragon. Tråkigt att det kostar multum , särskilt när items som droppar väldigt ofta är sacred (= lägre säljvärde). NMs är skoj till en viss gräns, känns inte riktigt som att får ut något vettigt av det annat än några achievements här och där. I D3 fick man ju i alla fall XP. Konstigt nog var 80% av mina positiva upplevelser under storyn istället för endgamet. Det kanske var tanken?

Uber lilith ligger sedan 4h under jord. Vete fasen vad man hittar på nu.

Måste nog ändå säga att den största bedriften är att jag lyckats behålla frugan trots frenetiskt klickande och knappande i diverse spel genom åren. Malenia i elden ring känns som en riktig mystant i jämförelse med en grinig och understimulerad sambo.

Liten men livsfarlig! Snart passerar vi 80-strecket.

Jag kommer att bli grav-herreligt, ben-tyranniskt och levande dödsglad! Hoppas att solen håller sig borta i sommar, och frugan likaså.

Tyckte trailern var riktigt bra! Bra låtval rent kommersiellt också. Tanken är nog att locka till sig den stora massan, och inte endast die-hard fansen från forna tider.

Någon som vet vilket klockslag early access drar igång? Funderar på om det är Torsdag natt eller Fredag em som servrarna drar igång för oss bosatta i Sverige?

Måste ändå säga Nvidia 6600GT. Sjukt bra prestanda back in the days, och Crysis flöt på ganska Ok ändå.

Lätt 4/5 från mig! Lirat ca 35h och har försökt cleara så mycket så möjligt. Ca 60-80% i samtliga världar förutom muspelheim. Där har jag precis landat.

Kort inflik till alla som klagar på att det är för lätt med pussel etc.. Testa ’Give me god of war’. Inte mycket curlande hittills för min del. Sjukt utmanande fighter dock!

Jag hade gjort ett 360-noscope för en nyckel!

Skrivet av trickeh2k:

Hoppas detta nu blir bra!

Du skrev säkert bara för att visa upp den fläskiga speccen som utan tvekan kommer rulla detta med maxat grafikgodis i 100+ fps.. 😉😈

/6 år gammal hårdvara som behöver ett lyft

Jag har knappt haft ett enda problem. HUDen har försvunnit någon gång men i övrigt flyter det fint! (Förutom sista bossfighten. Sjuka fpsdrops)

Känns som att många kommit ganska långt...? Jag är klar med WT15 sedan länge och pushar tiers men kommer verkligen inte förbi tier12 solo.

Spelar det jag känner för, oavsett besvikelse / ej uppfyllda förväntningar. Minns R6 Siege första gameplaytrailer (Med in-game motorn), och blev rejält besviken när slutprodukten såg ut som ett helt nytt (gammalt) spel.. Gillade mekaniken och spelet i sig till trots.
Är även en fifa spelare av rang som år efter år stöttar med en kopia och några tusenlappar på deras lotteri till paketköp. Förbannad nu dock, då åsikter från användare i forumen totalt nonchaleras av EA. Jävligt lågt att de sitter på sin höga häst med trogna spelare och inte tar till sig av feedbacken. Menmen. Köpte det oavsett.

So help me god! Låt en uppsagd karantänare få njuta av en utomlandsresa denna sommar!!!

Skrivet av Ducci:

Super tråkigt att 2an är typ samma spel som 1an inget nytt, kändes som att spela ettan igen fast snön tinat och det blivit vår.
Man springer omkring och letar efter nått att få skuta på, hittar en grupp på 3 som man alla dödar på ett å samma mag och sen står man i menyer och slänger och sorterar gammalt loot.
Inventory management spel, knappt att man får skuta, fett tråkigt precis som ettan.

Håller helt med angående management av inventoryt.. Frustrerande. Men det slipas förhoppningsvis till!

Dock älskade jag ettan, tycker betan på 2:an var väldigt spännande och därav blir det ett köp.

Vilken skuta missade jag att hoppa på undrar jag dock!? 😉☝️

Skrivet av conthox:

Men det var inte det som var ursprungsfrågan. Hur du än vänder och vrider på det så är datorn eller liknande enheter ingen "skrivmaskin" då de inte skriver ut. Eller anser du att fjärrkontrollen till garageportöppnaren också är en motor "för den skickar ju signalerna till motorn som drar upp porten och utan den ingen request, ingen response"?

Tyckte bara att du var ute och cyklade lite när du skrev att man inte behöver någon 'dator' för att skriva ut. Vilket inte riktigt stämmer, då du inte har något material att skriva ut så länge det inte finns någon input. (Syftar på smartphones, plattor osv som du skrev som svar till någon annan.) Samtliga elektroniska föremål som programmerats kan rent krasst kallas för datorer. Något som alldeles för många glömt bort/ missat.

Edit: Är en 'skrivmaskin' programmerbar? (Hålkort.. Host.)

Skrivet av conthox:

Alltså, det är ju fortfarande inte de enheterna som skriver ut. Dom skickar dokumentet som skall skrivas ut till skrivaren som sedan skriver ut. Datorn, mobilen, surfplattan, eller vad du nu använder är inte den enheten som sätter bläcket på pappret.

(Vet inte varför det blev så stor sak av detta...)

Precis! Men utan dator, - Ingen utskrift☺️ Ingen request, ingen response.

Skrivet av conthox:

Jo, kan skriva ut från mobilen, surfplattan eller annan kompatibel enhet.

...... Varpå dessa, rent funktionsmässigt, också är 'datorer'. #BabbagePower

Haha vad i heeela..

Welcome back! While you were away for 6 days, your swarm produced:
218.624 million hives
1.25711 quadrillion greater queens
7.61127 sextillion nests
583.760 tredecillion meat
83.1114 billion larvae
944.376 septillion territory
103.255 thousand energy