Inlägg av floke

Inlägg som floke har skrivit i forumet

Dead Space 1 & 2 är ju lite som Alien och Aliens. 1a mer krypande skräck medans 2an är större och med mer action, men minst lika bra på sitt sätt och fortfarande bra skräck.

Sen gick det utför med 3an...

OT men har någon annan sprungit på svenska NPCs? 🙂
Gick förbi en random person och tryckte på konversationsknappen mest för att se vad som hände - och fick ett "tjena" till svar. 😄 Stod kvar en stund och fick fram "oj", "hallå" och "oj förlåt".

(Inte min video)
https://youtu.be/y0PJmpokOXQ?feature=shared

Skrivet av Tomas Helenius:

Ja, jag tycker nog detta är bäst i serien. Körkänslan är det definitivt, och jag uppskattar verkligen att alla kringgrejer skalats bort. Men snittbetyget från andra är betydligt lägre, och en del klagar just på att det är för enformigt och har för lite innehåll. Smaksak, så kan vara läge att testa med Game Pass om man har andra preferenser än mina.

Låter lovande! I mina ögon är det lite märkligt att klaga på att ett banracingspel är enformigt... men folk är ju olika. Själv kan jag lägga timmar på att försöka få till ett bredställ i en enda kurva (efter att innan detta spenderat en halv dag med att välja fälgar), så om körkänslan är bättre än FM4 så är jag rånöjd även om det inte är lika stort utbud av banor.

Tar den kronan från den tidigare kungen i serien - Forza af Motorsport den IV:e? 😍

Efter att ha blivit påkommen med att använd illegala substanser, vilket han sjävl försvarade genom att mena att "vadå, jag tyckte att jag kanske hadå fått en släng av diabetes, vad är problemet?", så valde The Coalition att avbryta allt sammarbete med Kenneth Starfighter.

De gav istället uppdraget till en mystisk prisjägare, som ingen riktigt vet vad han gör i skuggorna.

The Nandorlorian.

Ombord på hans skepp "The Relentless" finns alltid hans trogna familjär Gillmor, som här tillsynes har statusen "tired" efter en hård dag av att tjäna sin master.

"För att bli en äkta hjälte så måste man se till att inte glömma sina gainz".

Kenneth Starfighter visar upp resultatet av ihärdig hård träning samt rätt kost och låter hälsa att "nu är jag minst lika stark som Kenny".

Tog mig flera timmar från start att ens slutföra 1a uppdraget i Starfield och både mina och Vascos fickor var fulla innan jag ens nått våning 2 av Crimson Fleets outpost. Fick kasta lite skräp för att få plats med 4st hantlar som jag hittade och så klart var tvungen att ta med till skeppet.

Har precis landat på Mars och sprang på detta; Ni som sett What We Do In The Shadows (serien) - visst faen är det här Nadja???

https://www.xbox.com/play/media/UWPN8DK6B2

Fan... nu ångrar jag att jag inte gjorde en långhårig prisjägare som heter Nandorlorian, och döpt hans skepp till Al Qolnidar.

Skrivet av Ftmch:

Tycker om att sitta och dikta ihop backstory och inre monologer karaktären har medans jag springer runt på platter och scannar grejer och gör sånt som inte kräver så mycket fokus. Började bara med utseendet och bakgrunden som "long hauler", sen kunde man sitta och hitta på massa livshistoria. Hjälper ju att han ser ut att vara 50+ och ha upplevt rätt mycket också.

Håller med 😀
Det blir så mycket roligare att spela då. Har t.om. börjat tänka på det när jag lekte runt med photomode. Tog en bild där Kenneth står i hjältepose framför en död jätteskorpion (1a uppdraget) och tog sedan ett lite grynig "back stage" foto "från 5 min innan" där Kenneth sitter på huk och tar skydd bakom Vasco, och i mitt huvud skriker han "ahh döda'n då Vasco! Döda'n, jag är ju skaldjursallergiker för i helvetet!".

(Sedan skrev jag min backstory i ett något halvsovande tillstånd i natt... men nu vill ag inte ändra...)

Kenneth Starfighter

När Kenny drog sig sig tillbaka så fick Kenneth allt svårare att leva på broderns berömelse. Efter att ha varit gäst vid en extremt blöt uppesittarkväll hos glöggfantomen Kenneth Ålborg, så hade Kenneth dagen efter ett gig som Kenny i en skolpjäs på Majblommans dagis. Tyvärr råkade Kenneth i sitt fortfarande berusade tillstånd ta fel på rekvisita och äkta vara, vilket resulterade i att 23 av barnen blev förvandlade till deo-slime och Kenneth blev dömd till straffarbete i en gruva på planeten Vectera.

Epilog:
"-Vi ville egentligen att Staffan Starboy skulle komma, men fröken sa att då måste vi skära ner på konserverna, för han kostar så mycket", säger Göran 6 år till Svt:s reporter.
På frågan om han saknar sina kompisar svarar Göran att "-Jo det gör jag ibland ute på rasterna, men fröken säger att de fortfarande kan höra oss, och ibland tycker jag att det ser ut som att de ler", säger Göran och pekar på de 23 små glasburkarna med grönt slime som står bland kottarna i leksakshyllan.
På s.k. alternativa radiokanaler så pratas det alllt mer om att Kenneth blev lurad, och att det i själva verket var rektorn som bytte ut rekvisitan som en besparingsplan, då de enligt regelverket fortfarande får skolpeng för elever även om de är slime i en burk samtidigt som de kan skära ner på skolmaten då "slime har ingen ämnesomsättning" enligt skolforskaren Dr Rollon.

Uppdatering:
Rapporter kommer nu in om att Kenneth är anmäld försvunnen efter en attack mot det kommunala arbetslägret på Vectera. Det är oklart om detta var en fritagningskupp av gruppen "Återställ Kenneth" som varit relativt högljudda över HAM-radion den senaste tiden, eller om det hela var en slumpmässig attack.

Skrivet av Tomas Helenius:

Sonny Starfighter – direkt från allitterationsgalaxen!

Jag ser ett helt familjedrama in the making här... 😀 Någonstans, någon gång så kommer en co-op mod med Conny, Sonny, Ronny och Kenneth
"Kenneth and the Starfighterz"
Som ett jädra dansband 😄

Skrivet av Kalliban:

Underbart. Det enda jag reagerade på var att Kenny ofta är smeknamn för just Kenneth, så förnamnet kanske borde vara nåt annat om det ska va brorsan? Typ Ronny Starfighter eller nåt i den stilen. Annars 5/5!

Jag tänker att Kenny bara är just Kenny, så att t.om. Kenneths namn låter som att han skulle kunnat få ett coolt smeknamn som Kenny, men inte ens det gick pga brorsan 😄.

Men jag ser din poäng. Ronny låter lite för "raggigt" men kanske Conny...hmm 🤔

Har redan min karraktär klar i huvudet...

Kenneth Starfighter... Blont stripigt hår, ser ut som en avdankat 80-tals pudelrockare som vägrade "klippa sig och skaffa ett jobb". Bitter och cynisk över att alltid levt i skuggan av sin storebror "Galaxens Superhjälte No1" och efter en tragisk kort karriär som Kenny-look a like på diverse barnkalas så tvingas han nu till ett riktigt jobb som gruvarbetare.

(Ja, jag har en förkärlek för gravallvarligt och torrt tönteri...)

Skrivet av Fredrik Eriksson:

One does not simply tappar bort spel.

Det var ju ännu värre när någon på SVT råkade radera Trazan & Banarne. One does not simply raderar Banarne!

Man skulle kunna säga att Olyckan var framme - om han inte hade varit raderad.

Skrivet av Soulless:

Ge mig Another World!

Ja tack! 😃

Starfield där jag kommer lägga onödigt mycket tid på att bygga om mitt skepp och baser, och Forza M som jag knappt kommer komma någonstans i pga att jag sitter i timmar med att bara välja fälgar till mina bilar...

Skrivet av GenitaliskaGardet:

Fråga till alla hugade sci-fi-nördar fz-gemenskapen : är tv-serien ett bra substitut för böckerna om man har ont om tid i vardagen? Eller bör man prioritera att ta sig igenom böckerna istället?

Har inte läst böckerna men serien är en av mina absoluta favoritserier, och inte bara i kategorin sci-fi. Ett solklart val om man är ett fan av sci-fi som lutar åt det lite mer realistiska hållet. Jag gillar alla små detaljer som t.ex. hur de får 1g "gravitation" när de reser i rymden osv. Allt känns väldigt genomtänkt.

Och så är Amos "that guy" Burton en riktigt underhållande karraktär.

Fick 100% rätt på 80% av frågorna.

"Big news next week.

Stay tuned."
https://twitter.com/therealcliffyb/status/1647328403903721472

"It's not what you think, I assure you"
https://twitter.com/therealcliffyb/status/1647330905395011586

Hmm...🤔 Om många verkar tro på en come-back för Lawbreakers så måste det väl vara något annat?

Något att göra med den kommande Gears of War-filmen/serien på Netflix kanske?

#Bildtext

“The Gods Pause for a Moment to Contemplate Your Fate”