Inlägg av Xaion

Inlägg som Xaion har skrivit i forumet

Skrivet av Shiroo:

*Suck* Hur många expansioner tror ni kommer släppas ? jag sätter mina pengar på 8 >_>

Det var väl lite till att ta i. 12 tror jag.

Det är helt otroligt.
Först så var det absolut ingen chans att det skulle komma till pc. Bara en jävla massa konsoller. jag ville ha det till pc, men eftersom jag har spelat det till 360 så ser jag hellre ett de gör ett nytt spel inom jedi knight serien. JK4 ftw

Skrivet av Aftonstjaerna:

Underbart, härligt!!! Äntligen! Skönt att slippa göra alla övergångar och skit manuellt, allt på plats direkt från disken så att säga

Lätt köp första dagen! Spelhösten börjar alltid med ett underbart Fifa-spel!

På fifa 09 slipper du göra övergångar o sånt "skit" själv. har du internet så uppdaterar den då o då när det görs övergångar. även i allsvenska lag dessutom. i början så var inte t.e.x Sundin med i truppen sen uppdaterade fifa och vipps då var han där färdig o klar. Så det är inget nytt.

FAN! hatar att det ska vara knappar. lite mer känsla att kunna ta med spaken. Varför ändra det nu. Bara för att det ska bli buttonmash live. Ne, lär er spaken isåfall

Dett spel verkar ju suga mer kräm från cpu:n än ifrån gpu:n

Kanske inte nytt men dock så är det ju skillnad att se sig själv på Fn än på Nhl. dom kunde lika gärna struntat i det. Fn 4 kommer bli stört skönt.

Fan va fet trailer. även om inte gameplayet blir såhär så ska jag ändå införskaffa det. Star wars fan som man e. Dock så hade det varit fett med jk 4 också!!

sjukt bra!:D

Damn. nu när jag börjat lira ettan igen. Bara ettan är sjukt bra tycker jag. har väntat i år o dar på detta. skönt att dom skjuter upp det för att fixa till det lite.

Skrivet av Wahlstrom:

Skippa Golf, det är FIFA 10 vi vill ha!!!! Orkar inte vänta till i September och mitt FIFA 09 är redan så uttjatat

Så sant så. Tycker att dom borde imponera med fifa 10 för det är klart det var en viss skillnad mellan 08-09 men dock så borde dom gå steget längre nu. vet inte vad men det borde dom veta. jag vet att det finns mycket mer dom kan ändra på.

Shit den nya funkar inte till mitt xfx 280 kort. när jag startar om datorn så har jag en upplösning på 640*400 med 7 bit färg.
desuttom så kan jag inte ändra just det med upplösningen och färgen. verkligen fail.

Sjukt spännande om de fortfarande ska satsa på co-op. då får man lite flashback från star wars jedi power battles till ps.

Nä fan jag kör på min deathadder tills den kolappsar. trivs jävligt bra med den faktiskt.

fan har lirat survival en gång bara får fan skärpa mig. men va fan 23 grader varmt o sol det är sällsynt i sverige.

Skrivet av JakeTheSnake:

Yes!! Måste säga att 2009 kommer bli ett lovande år. Dead Rising 2, BF 1943, Portal 2 (förmodligen). Fan va kuuuul!!

Och glöm inte mafia 2.

Kvadrupla Need for Speed på väg

Ursäkta mig men är det inte dags o ge upp nfs nu. Nfs Underground 2 var bra sen tycker jag bara det gick nerför efter most wanted.

Jag blev besviken på demot faktiskt. tyckte inte det höll riktigt. Passade inte rikigt in tycker jag.

Skrivet av MFC:

Jag får gissa... ännu ett MMORPG?

Tror du på det själV? eller du var bara ironiskt. Jag hoppas att de kommer lägga mer tid på detta spelet med banor o sådant. kanske lite mer avancerat combat system med jedierna.

Skrivet av Gortie:

Dark Forces och dess uppföljare gillade jag.

ohh darkforces var underbart. älska storyn till det asså!

Skrivet av General_Toxer:

Du kan ju testa star wars galaxies 10-day trial och se om du gillar det, det finns folk som spelar men absolut inte som förr.

Så sant så. Alla knasiga uppdateringar som gavs ut var helt konstigt. Alla springer runder som jedier nu förtiden. Dock så är jag med jedi men som sagt just nu spelar ca 50 pers på den serv jag spelade på för nån månad sen och det är typ en bråkdel av vad det var innan!