Inlägg av Johnhedlund

Inlägg som Johnhedlund har skrivit i forumet

Skrivet av Nimin:

Att de stänger ned det gamla spelet bara för att det hindrar deras vinstmaximering i "nya" spelet är ett svek. Är det en ny trend? Stäng ned gamla spel när nya kommer? Jag är djupt oroad över framtiden för gamingkulturen. Ex. Stoppa försäljningen av boken och bränn alla existerande verk så fort det kommer en ny!

Om ditt bokexemplar ska vara mer lika med verkligheten bör du nog jämföra detta med lagboken eller ett uppslagsverk. När de släpper en ny version vill de att alla ska använda den nya istället. De gav dessutom alla en gratis kopia av den ny versionen....

Intressanta kommentarer.
Mitt inlägg i debatten blir att jag tycker det är en bra förändring. Spelet gratis för alla, det är kanonbra, nu kan alla ge spelet en chans och slippa ångest för att man köper ett spel och tröttnar efter några timmars spelande.Hoppas fler spel blir Free2play. Särskillt multiplayerspel.
De som vill se snygga ut, varsegoda och spendera pengar.

LoL gjorde detta kanonbra.
Fortnite lyckades kanonbra med Battlepass.

Och för övrigt ser jag fram emot att spela spelet då jag inte spelat OW1.

Ashes of the Singularity: Escalation
Ser ut som Starcraft, någon som vill berätta lite om det?

Skrivet av BaraShiro:

Direkt efter man disarmerat bomberna kommer man till sektionen där man får köra bil, och det första man måste göra är att gå in i en byggnad för att hitta missiler till bilen. I den byggnaden finns oxå en fjärdedels pizza och en hel pizza. Missiler och pizza kommer tillbaks om man går ut ur byggnaden och in igen, så man kan spela om den byggnaden så många gånger man behöver för att alla ska ha så högt liv som möjligt. 😏

aha det provade jag aldrig. precis som att jag aldrig provade att gå över lilla hålet senare på bana 3.... fick veta att det var det man skulle göra i AVGN videon om spelet, tappade hakan......

Ni som skriver att ni snabbt kunde läka upp alla turlar ige, hur gjorde ni det? vad jag minns så var pizzaslicar ovanliga

Det var ju något annat bolag som pratade om att lägga bud på EA för några månader sedan. Men efter att Fifa bröt sammarbetet och EA's fotbolls spel framöver kommer heta något annat var det inte lika kul längre, undrar hur Amazone tänker här.
Men eftersom två skrivit att det var fake så slipper vi nog spekulera

Jag tycker inte det är konstigt att Blizzard behöver hitta ett sätt att tjäna pengar på sitt populära gamemode Battleground. Jättebra spel med hög omspelningsfaktor. Spelet får ofta nytt innehåll och balanseras om regelbundet. Att de ska göra detta utan att få betalt, det vore för bra för att vara sant och så fungerar inte världen....

Tycker det blir kul att det införs med rankning även i detta, en extra morot istället för nuvarande system.

Skrivet av Mirage:

De där 10 kronorna kan du upprepa mer eller mindre för alltid. Jag är inne på min tredje 10 kronorsperiod.

har du lust att dela med dig av hur du gör?

Minecraft, även om jag inte spelar det själv så har jag svårt att se ett motargument att något annat svenskt spel spelats så många timmar, vilket är ett gott betyg på att det är bäst

jag som är oinsatt, är det xbox game pass samma spellista som game pass på pc?
(har bara pc och vill spela sniper elit och Vampire surviver)

Fler bra spel till Gamepass kan vi hoppas på

sjukt att släppa nyhet att de kommer släppa nyheter.... allt kring detta spel verkar konstigt, synd. Hoppas spelet blir bättre än utvecklingen.

Skrivet av Komplett:

Woo! Fasen vad kul att du gillar vår dator @Shadee! Ett bra och grundligt test, snyggt jobbat 🔥🔥

Vi vet att det är svårt att navigera alla olika modeller, särskilt nu i dessa tider när tillgången sviktar fram och tillbaka och vi tvingas byta komponenter, mer eller mindre, på daglig basis för att kunna hålla våra datorer lagerförda.

Missa inte att vi har en eminent konfigurator där man kan anpassa datorerna efter eget tycke och smak. Alla komponenter som finns att välja är validerade och kvalitetssäkrade. Vi har ett helt team med tekniker som vars enda jobb är att testa och kompatibilitetssäkra alla möjliga konfigurationer av komponenter. Vi ger 100% garanti för att det du väljer fungerar.

Om du är sugen på just den modell vi skickade på test så finns den såklart att köpa med ett par klick i vår konfigurator. Dock är grafikkortet inte tillgängligt längre, men vi har valt en bättre modell. Med dagens pris så sparar du en tusenlapp om du köper den "gamla" konfigurationen. Observera också att Battlefield 2042 försvinner om man väljer den här konfigurationen, då den koden är knuten till SSD-enheten från Western Digital.

Önskelistan hittar du här: https://www.komplett.se/wishlist/shared/dc28a6ca-2060-4514-8b...

Kötta på med frågor så svarar vi ✌
//Erik

Kul att ni på Komplett kommer hit och svarar på frågor.
Familjens äldsta dator, köpt från er med ordernummer 19045398. Den kallades då i35, 9 år gammal nu. Grafikkortet är utbytt mot ett 1050 då datorn krashade på varma sommardagar. Ramminnet är nu 16 gb istället för 8 gb. Är dessa gamla datorer värda att uppgradera mera, eller ska man byta ut dem när man vill byta upp sig? Mina funderar är om det blir obalanser mellan de gamla komponenterna och de ev nya grafikkortet / moderkortet.

Om jag köper ett nytt paket, prisnivå i stil med denna som var i detta test. Kan man spara pengar genom att ta ut hårddisken från den datorn jag nämnde ovan, för att då slippa köpa en ny windows licens? Eller är man i detta läget dum snål, för att den äldre hårddisken slöar ner. Det är en Intel® SSD 330 Series 180GB 2.5", 25nm. Och då enbart köpa en till sekundär hårddisk att använda för övriga saker än windowsinstallationen.

Hur är Ai'n i spelet? Remakens Ai var hemsk, utmanande första minutrarna sedan helt hopplös...

Tråkigt att inte kunna spela när man är så sugen, men precis som folk innan mig sagt, det är såhär MMO releaser är... inget att bli upprörd över... Men tycker de kunde slängt upp fler servrar då de redan på förväg berättat vilka som kommer mergas ihop om de blir för få spelar på dem framöver.
Hoppas på dubbelt utbud imorgonkväll

Grymt kul spel!
Behöver inte vara mer avancerat, så fort det blir tävlingsmoment och humor, då kan det bli bra

Det ska bli jättekul!

Skrivet av r4v3nl0rd:

Kan du länka dessa?

https://www.kjell.com/se/produkter/dator/datortillbehor/overs...

Jag har satt in "mellankontakter" som ska skydda mot att blixten ska slå ut elektroniken... oklart om de fungerar dock då de kosta ca 70 kr på Kjell.

Jag tycker det var riktigt bra, ser verkligen fram mot att spelet släpps. Får vibbar från Dark age of camelot. Vågar man hoppas på att en grott att fightas om?

Jag hoppas på att joina ett svenskt lag där fokus är på att ha spela ihop och ha skoj med nytt spel.