Inlägg av Johnhedlund

Inlägg som Johnhedlund har skrivit i forumet

Skrivet av SCORPION2000:

Överskattat skit spel som är jävligt repetitivt! Jag bad om pengarna tillbaka från Steam efter mindre än 1 timme men dom sa F U enjoy...

hur kan du ha upplevt spelet som repetativt efter att ha spelat i mindre än 1 timme? Jag har svårt att tro att du har klarat mer än 1 bana första timmen?
Spelet var 4 av 5 enligt mig, kanonbra

Älskar dessa spel, har dock aldrig kört iväg sista delen i Satisfactory.
Men Factorio och Dayson project har jag dragit i mål.
Skulle säga att Satisfactory är bäst följt av Factorio.,,, önskar att det fanns fler liknande spel.

jag spelade 4 timmar, hade inte jätteskoj, jag upplevde mest att jag drog ut områden och tittade på. Det finns säkert ett djup i spelet men jag hittade det inte. Synd, hade sett fram emot det

Jag förstår inte varför så många klagar på att GH och microtransaktioner skulle vara en så dålig kombination. Tänk att få köpa guitarren för en peng och sedan köpa de låtar man faktiskt vill spela, istället för att behöva nöta flera låtar man tycker är dåliga, bara för att komma vidare.

Men jag ser ingen framtid för detta spel, vi hade alla GH som kom under "storhetstiden". Några år senare kom en ny guitarr, med två rader knappar, det köpt vi också men spelade den knappt. Det var lixom redan gjort.

EXTRA EXTRA
Jag har det installerat på min dator, säljer den nu till högstbjudande.
Pentium 166 MMX
8 gb ram
Geforce 970
500 gb hårddisk

Vi börjar budgivningen på 37 000.

Jag ville så gärna tycka om AoE:2 remaster men går inte spela mot Ai'n, den är för "dålig" (stark i början men sedan hopplös)

12 - 0 i Hearthstone Arena är nog min största bedrift. Gick och väckte frun som fick komma upp o ta en bild på mig framför skärmen.
Hunter - Unlease the hounds hade jag 3st, och många kort som kombinerade fint med dem

Jag sätter 2. Jag vill tycka om det men det är så enformigt. Är level 38ish. Vart man än går så är allt ungefär likadant, ingenstans är det för svårt eller för lätt. Kanske blir bättre senare i spelet, men då skulle startsträckan vara för lång

kan man spela D4 med handkontroll om man köper det på PC?
Jag har inget tv spel men dator o PS4 kontroll

haha

Skrivet av Hipshot:

Kan kanske fråga här, hur långt i tiden sträcker sig detta? Jag blandar ihop alla dessa spel, kan man spela det längre fram mot våran tid eller är man fast i äldre tågset?

Jag tror enbart äldre tåg, kan inte åren

Railway empire 2 - warehouse

Hej!
Jag försöker förstå hur warehouse fungerar i Railway empire 2. Men det vill sig inte för mig, jag ställer upp ett scenario och hoppas någon kan förstå och förklara.

Jag har fem städer som sitter ihop på rad, A-B-C-D-F.
Till stad A levererar jag majs från station 1.
Mina tågsträckor är alltså A-B B-C C-D D-F samt 1-A
Alla fem städer vill ha majs.

Först - hur får jag tåget som åker mellan station A-B att ta med sig majs till staden B, för att uppfylla deras demand?

Andra - Kan jag få majs till staden F, för att fylla deras demand?

Jag har provat att bygga warehouse, och sedan välja vilken produkt som ska hamna där, men det blir sällan något som kommer in där, allt går till staden A's eget behov och sedan händer inget mer.

Skrivet av Kalliban:

Känns nästan lite skevt att Diablo Immortal ens är med på listan, det är ju ett mobilspel som råkade få en pc-klient också. Gissar att det får det lägsta betyget på listan. Jag tror dock Diablo 4 kommer få rätt höga betyg, så hoppas på en liten uppstuds i betygstrenden!

Det står ingenstans att det är Blizzards PC spel som ska rankas....
Immortal är om jag kommer ihåg rätt det mest lönsamma spelet förra året och för ett företag är nog det bästa tecknet på framgång (även om det finns som inte gillar det spelet)

Berget i bakgrunden ser ut som klippt och klistrat från Sea of thieves.... är det samma team o motor?

Skrivet av fejksson:

Lol trodde det hade släppts eftersom det redan är spelbart på emulator på PC

Du är välkommen att lämna 90-talet och istället komma in i en tid där spel släpps olagligt på internet innan de släpps till försäljning....

Underbart är minnet.

Var nog den första e-sporten jag började följa, vi såg med koreanska kommentatorer, förstod aldrig men älskde peppen när de skrek av upphätsning.

Även min första kommentatorkändis Klazart, saknade när han helt plöstligt förvann

Vad blir det bästa Switchexklusive spelet?

Skrivet av AplAy:

Prismässigt så verkar ju 4090 nästan vara mer "prisvärt" utifrån dagens snedvridna prissättningar.

Om man ändå ska uppgradera från kanske 1000- eller 2000-serien så skulle jag rekommendera 4090 istället för 4080 så är du satt för framtida CPU:s och spel i 4K.

Anta att du använder det i alla fall i 36 månader. Då blir snittpriset 611 kr/mån om kortet kostar 22 lax.

Jämförelsevis innebär det kanske 1 krog-/utekväll per månad eller färre än 5 biobesök per månad.

Kul att det finns folk som har gott om pengar att spendera, 5 bio i månaden eller 600 kr per krogkväll... det är utanför min liga

Själv klarar jag och familjen oss på 10xx och 20xx korten vi har, vi har ännu inte sett något spel vi inte kan spela, och mig gör det inget om vi får nöja oss med low på några inställningar.

Grabben på 11 år har svårt att förstå vart man ska gå, det är flera gånger vi behöver ta till youtube för att veta vart man ska hitta nästa puzzel, finns det någon inbyggd funktion att se vart man ska gå?

Skrivet av Nimin:

Att de stänger ned det gamla spelet bara för att det hindrar deras vinstmaximering i "nya" spelet är ett svek. Är det en ny trend? Stäng ned gamla spel när nya kommer? Jag är djupt oroad över framtiden för gamingkulturen. Ex. Stoppa försäljningen av boken och bränn alla existerande verk så fort det kommer en ny!

Om ditt bokexemplar ska vara mer lika med verkligheten bör du nog jämföra detta med lagboken eller ett uppslagsverk. När de släpper en ny version vill de att alla ska använda den nya istället. De gav dessutom alla en gratis kopia av den ny versionen....