Inlägg av LancelotSwe

Inlägg som LancelotSwe har skrivit i forumet

Ooopsie

Skrivet av Ruffles:

Känner mig bara skeptisk till allt Xbox presenterar numera. De har bränt så många broar de senaste sex, sju åren att det är svårt att känna hopp ens om kommande och rätt lovande titlar. Tyvärr.

Lite blandat men många spel har utvecklats till något bra. Spelat mängder med Sea of Thieves och State of decay 2, blivit två mycket bra spel.

Tog ett tag men lirade precis igenom Gears 5 och det var nog det bästa av dem.

Ettan är fantastiskt, spelat det många timmar. Många av dem har varit moddat då det finns mängder med bra moddar. Gillar Halo och Starwars mest. Halo-modden håller på och gör en version till Sins 2 så borde dyka upp så småningom.

En häftig mekanik i tvåan är planeter som går i omloppsbana vilket kan ändra hyperspace-lanes.

Är i Berlin nu och åt en Döner Kebab. Satans så gott det var, äter nästan inget kebab hemma men om det smakar såhär så borde man äta det varje dag!

Skrivet av Augustus:

Var är State Of Decay 3?!

Måste visas upp mer nu!

Skrivet av Maggot:

Tack, men nej tack! Jobbig resa detta spelet har haft. Utvecklarna är säkerligen lika frustrerade som jag som slutanvändare, för kvaliteten finns där? En bra ide, ambitiös utvecklingsstudio och ett genuint mål. Ett piratspel, en öppen värld. Massa kul rövande att göra tillsammans med sina kompisar. Ingenting av detta blev av. Kass ledning, dumma beslut och dålig ekonomi.

Releasemässigt håller jag med dig kanske men nu flera år senare har de verkligen uppfyllt allt de sagt. Så kul som jag haft med det här spelet har jag knappt haft med något annat spel.

Skrivet av KoP:

Och vem tänker kontrollera huruvida vi stänker lite sås på kebaben här i Sverige? 🙄 Låter orimligt att det skulle finnas kontrollanter som åker till Gurras Gatukök i Ockelby och kontrollerar detta.

Om det blir av så är det livsmedelsinspektörerna på kommunen som sköter det. Exempelvis om de har parmesan på menyn måste de också visa upp att de har de och ingen billigare kopia. Kommer bli liknande om detta går igenom då.

Skrivet av smuts:

Tycker dialogen karaktärerna emellan är rätt nice ändå, definitivt inte ett minus i min bok. Lite extra personlighet till karaktärerna och så kort dialog att röster inte behövs. Enkelt, effektivt.

Jag tror mitt första intryck var inget vidare så jag har bara scrollat vidare nu. Tror det var smileys i konversationerna som gjorde att jag ogillade dem.

Men det är en så liten del så gör egentligen inget.

Skrivet av PeTTs0n:

Potentialen finns där, men det är mycket som måste fixas till och läggas till imo, och med tanke på den i allra högsta grad makliga takten Bethesda hållit hittills när det kommer till att patcha det kan det nog ta ett antal år innan det blir någorlunda vettigt med mina mått mätt.

Kommer troligtvis inte komma i närheten av Skyrimnivåer, att det fortfarande pratas om tio år senare och säljs i nya versioner.

Det är synd

Skrivet av PeTTs0n:

Borde kanske kunna bli värt att spela vilket år som helst. Det kändes otroligt själlöst i höstas, och vad det verkar finns det varken mods eller patchar släppta som råder bot på den känslan. Rejält frustrerande buggar (woo, Bethesda) och copy-pastat innehåll in absurdum gjorde det verkligen till en extremt mellanmjölkig känsla att spela.

Men möjligheten att det gör en No Man's Sky och faktiskt bättrar sig över tid finns nog där.

Hade nog rätt så tur men stötte inte alls på många buggar och inget som var spelförstörande på något sätt!

Hoppas på en matig expansion, tycker grunden o spelet är riktigt bra, gameplayet är kul och skeppsbyggarfunktionen är fantastisk.

Jag fastnade aldrig för det, hann nog bara testa några timmar. Men uppskattade grafiken och designen.

Klarade precis Gears 5, riktigt bra spel.

Svårt val i slutet, spelade om det och gjorde andra sen, rätt så känslosamt ändå.

Får se hur de gör med Gears 6 angående valet.

Skrivet av SunShine:

Ja de har rätt grym fysik på det mesta men det aldrig något fokus på det. Kameran zommar inte in på hennes bröst eller rumpa eller så som det gör i ex bayonetta.
Så jag tänker inte ens på det om jag ska vara ärlig.

Tänker att det blir skillnad om man ser klipp på det gentemot spela igenom det.

Skrivet av SunShine:

Nu har jag spelat i ca 7 timmar och en ska jag märkt än så länge är hur extremt välgjort och polerat detta spelet är.
Var längesedan jag spelade ett spel som fungerar så här bra från dag ett

En annan sak är ju att det är uppenbart att hela debatten kring Eve och huruvuda man objektifera kvinnor eller inte är ett rent o skärt hittepå problem.
Än så länge har det inte varit en enda kamera vinkel som fokuserar på hennes röv, skrev eller bröst. Man får ju som spelare isåfall manuellt greja detta.
Eve pratar även som en normal kvinna till skillnad från ex Bayonetta där hon mer ofta än inte pratar som om hon är konstant kåt.

Nej det här var ett hittepå problem utan dess like, såvida spelet inte ändrar karaktär rejält längre in.

Har sett lite videos av det och gameplayet ser kul ut. Något jag inte kunde sluta tänka på i varje cutscene med karaktärerna hur mycket brösten rörde sig, minsta rörelse i karaktären och de började guppa så smått.

Det är helt klart ett val spelutvecklaren gjort. Påminde om de gamla Dead or Alive-spelen!

Härlig recension, aldrig spelat det själv då jag är för ung för att ha spelat det när det kom ut!

Skrivet av Coffeeandrain:

Är ohemult peppad på Moderskeppet 3.0... Hur uppvarvade är vi nästan ett halvår innan?

Superduper!

Skrivet av Gaara:

Hah ja ibland kanske det känns så, har sina fördelar iaf då jag hatar att vänta

Fusk, jag har väntat flera år på det och du behöver bara vänta några veckor!

Survivalspel är väldigt hit-or-miss tycker jag. Överlag gillar jag det. Men har ingen direkt att spela med, det är kul att ha en server som flera är inne på i omgångar.

Nej verkligen inte.

Men när det görs på ett bra sätt blir resultat ofta fantastiskt. Det är väl ett beslut man får göra när man skapar sina spel.

Ett spel med bara spelglädje är inget negativt!

Skrivet av Gaara:

Fasen vad kul, hade ingen koll på att det va en 3a på gång. Äger de första 2 spelen och de har stått o dammat i bokhyllan länge, mycket bra spel.

Har du bott under en sten?! =p skämt åsido, det har varit på tapeten under lång tid nu. Hoppas verkligen att det ska bli bra!