Inlägg av Arvid

Inlägg som Arvid har skrivit i forumet

"[...] utvecklas av allt annat än klockrena Behaviour Interactive, [...] Men det kanske kan bli bra ändå!"

Skrivet av Hipshot:

Är det bara jag som ser snett eller är det inte en stor bugg, han på berget har inget huvud, men får ett när han blir knuffad?

När jag drar ner hastigheten och tittar på det tycker jag att det ser ut som att han står och tittar långt ner, huvudet framåtlutat så långt det går, och att han sträcker ut sig när han blir knuffad. Men inte helt säker på det.

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

En 360 kontroll som började glappa, annars Fridens Liljor...
min bror däremot har varit världens sämsta förlorare sen NES tiden och antalet väggar och golv har fått vika hädan där han går fram

Golv?!

Just nu är det Insurgency. <3

Skrivet av Joakim Bennet:

Noterat och uppdaterat, tack för att ni är uppmärksamma!

Fortfarande ingen slutparentes.

Har förståelse för att folk blir besvikna när det först sägs att det inte kommer bli några microtransaktioner men att det sedan kommer sånt ändå. Lite som att säga att bensinskatten inte ska höjas, men att den sedan höjs ändå.

Skrivet av Pooslice:

De blir en del av Team17!

Skrivet av Buio:
Skrivet av KoP:

Köper mest fysiskt. Det ligger dessutom i människans natur att samla på fysiska ting, saker man kan känna och ta på. Vore hemskt trist att inte kunna ha en fin samling spel i hyllan.

Tror du har helt fel där faktiskt, angående att samla enbart på fysiska saker.

Det finns spel där digitala vapen säljs för tusentals kronor som t.ex. CS. Bara att leta artiklar t.ex. på FZ om det.

Spel som World of Warcraft har massor av spelare som gillar att samla på digital utrustning som gör dem unika och även "achievements".

Våran natur att samla eller vilja visa upp sig som speciell finns absolut även i digitala världen.

Det är så sant som det är sagt, jag samlar både ovanliga achievements och badges på steam... :$

Tycker för övrigt att uttalandet om att fysiska spel aldrig kommer försvinna känns rätt naivt.

Skrivet av bent toe:

Ubisoft är duktiga på udda och nyskapande spel. Synd bara att dem alltid släpps ofärdiga och mjölkas sönder.

Jag skulle då säga att det här är fasligt likt Chivalry.

Samma folk som gjorde Brink? Jaha! Ja men då förhåller jag mig minst sagt klädsamt skeptisk...

Skrivet av jimbow1234:
Skrivet av Arvid:

Är det bara jag som har lite svårt att se tanken med att lägga upp det här på kickstarter om det främst är tänkt att användas vid professionella tävlingar? Är det dessutom inte rätt bra säkerhet (eller vad en nu ska kalla det) vid proffsmatcher?

Kan bara hålla med, är produkten tillräckligt intressant så borde de kunna vända sig direkt till företagen som står för de stora e-sport eventen.

Men folk har väl insett att man kan tjäna lätta pengar på Kickstarter...

Ser inte riktigt ut som att så är fallet för just den här produkten, han hade inte ens fått ihop 1% när jag skrev min tidigare kommentar.

Är det bara jag som har lite svårt att se tanken med att lägga upp det här på kickstarter om det främst är tänkt att användas vid professionella tävlingar? Är det dessutom inte rätt bra säkerhet (eller vad en nu ska kalla det) vid proffsmatcher?

Skrivet av Thomas:

P.S. Vad gör apostrofen i titeln?

Väldigt bra fråga...

Tog inte många minuter att hitta lite av hans vetenskapliga publikationer, vet inte riktigt hur Kojima och co. skulle lyckats få dem publicerade... Se till exempel:
http://www.surgicalneurologyint.com/article.asp?issn=2152-780...

eller

Neurosurgery
Issue: Volume 32(4), April 1993, p 693–694
Copyright: Copyright © by the Congress of Neurological Surgeons
Publication Type: [Departments: Correspondence]
ISSN: 0148-396X
Accession: 00006123-199304000-00041

Tror som ForrestFox att det handlar om att de valt att göra karaktären lik doktorn, inte om en pr-kupp. Eller ja, det hela blir ju något av en pr-kupp nu också förstås...

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Bilden på Trevor i skogsdungen ser ju helt galet bra ut.

Varför minskar ni upplösningen så väldigt? Från 4K till 1600*900, ni gjorde samma sak sist när det släpptes nya screens, http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150227/sanslost-vackra-bi...

Skrivet av Ender:

Låter onekligen intressant! Grymma konceptbilder, även om jag ser att damm och gravitation kommer förhindra en framtida produkt att se lika bra ut
Branschen skulle inte må dåligt av lite bättre standardisering och förenkling bland pc komponenterna, men jag är rädd för att det där bara kommer resultera i en "Dell"-dator, med svindyra komponenter som inte passar med några av konkurrenternas.

Nåja, kan bli spännande iallafall.

PC-komponenter är väl standardiserade om något? Hur ofta kommer du hem med ett nytt grafikkort/ljudkort/nätverkskort/hårddisk/blu-ray bara för att inse att "damn, mitt moderkort har inte rätt port för den här prylen" eller "fan också, mitt nätagg har inte den här sortens kontakt"?
Det här är väl snarare ett avsteg från standardisering?

Med det sagt så ser det rätt häftigt ut och som tanke är det intressant, frågan är bara om det finns en framtid för det.

Skrivet av Schnabel:

Herrejävlar, RIP headphone users

Word!

Skrivet av nilfisk:

Dom roligaste stunderna för mig i battlefield har varit med moddar. Allt från Interstate 82, 1918, Desert Combat, Forgotten Hope, Galactic Conquest till Project realilty och Point of Existence i BF2. Kommer väl aldrig få uppleva sådant igen, tyvärr.

Vill du ha en stark modscen finns ju alltid ARMAIII nu.

Skrivet av Angust:
Skrivet av Apministern:
Skrivet av Brandter:
Skrivet av Luftman:

Tycker att Keiji borde få äga rättigheterna till Mega Man...

Och Ron Gilbert borde få tillbaka Monkey Island.

Samt, Insomnia borde ta tillbaka Spyro the Dragon.

och att någon listar ut vem fan som äger rättigheterna till No One Lives Forever

Det vore något det!

Xbone = ny Dreamcast?

Skrivet av ThreeZool:
Skrivet av Aresz:

Totalt värdelöst om det sämmer, och deras snack om att dom inte tar betalt för begagnade spel en lögn. Och samtidigt så sabbar dom hela prismodellen så att man "alltid" får betala nästan fullpris?

Påverkar detta att prissänkningen av nya spel kommer senare så är detta också en förlust för konsumenten. Man åsidosätter marknadens regler och låser in kunden. Stämmer detta så hoppas jag att folk tittar åt andra plattformar, Sony, Nintendo eller PC.

edit: för satan va svårt det ska vara att editera sitt inlägg o få det som det ska vara då?

Varför skulle spelet minska i värde till att börja med? Ett spel blir inte sämre eller slits (Mer än den fysiska skivan) så det går inte att jämföra med andra prylar som blir begagnade som tex bilar där saker slits och måste bytas ut, därav sänks värdet.

Jag blev lite nyfiken och googlade lite, avskrivningstiden för mjukvara är aldrig mer än fem år, alltså en värdeminskning av 20% per år.