Inlägg av Lioras

Inlägg som Lioras har skrivit i forumet

Haha jag hittade alla tio, men den sista som jag hittade tog nog 25 minuter om inte mer ^^'

Rolig tävling, MEN jag vill ha tillbaka "julluckorna" som ni hade för ett par år sedan igen också ^^ där ni hade små korta filmer varje dag =P var himla mysigt att följa med i ert gamla kontor, även om vissa bara var nån minut lång =D

I 10-talets sociala medier-anda och miljömedvetenhet kommer det givetvis vara VR-spelet "The Social Environmental Influencer's Life" som kommer kräva enorma mängder utrymme.

Med detta kan du i din virtuella värld blev den miljömedvetna influencern som du förmodligen aldrig kommer lyckas bli i verkligheten. Ladda upp dina egna bilder och filmer i ditt virtuella hem och streama dem direkt till andra spelare (följare) i spelet och kika in deras för att få fler följare och öka medvetenheten om miljön. Du kanske kan lyckas sno något bra från någon som inte har så många följare och lägga upp det som din egen post? Filma och scanna in din riktiga verklighet till andra i communitiet för att tillsammans mappa hela världen som mål! Samtidigt blir du inbjuden att resa över världen i flygplan, men det är ingen flygplansskam då det ju bara är virtuella plan såklart ^^ här kan man se världen i all dess form och man kan äntligen ha råda att besöka platser som man inte skulle kunnat i verkliga livet. I give you - "The Social Environmental Influencer's Life".

PS. Glöm inte att du kan ta bort dina videor om de inte gillas och/eller får för få likes. Man vill ju inte skämma ut sig och bara få 12 likes liksom?

Jag är egentligen bara sugen på ett helt nytt Diablo 4 =D men Warcraft 4 eller något nytt är ju inte helt fel det heller

Personligen har jag alltid älskat achievements sedan jag köpte mitt första Xbox360 =D
Jagade och spelade om i oääändlighet för att lyckas få "platinum" på vissa spel. Mitt första som jag lyckades med var det första Assassin's Creed, vilket var mycket grind för att få alla hundratals flaggor, men den värsta var dock att genom gå alla dialoger i "mellansekvenserna" då detta inte gick att spela om ett vist kapitel =P
Dock har jag blivit mer och mer irriterad på "online"-trophies osv. Jag vill kunna klara alla achievements själv och inte behöva lita på att mina online-"buddies" kommer "sköta sig". Och nej, jag gillar inte att man ska behöva skriva på forum "my account name is X, add me if you want to help with" ^^'

Jag skulle säga enkelt Settlers 2 och Transport Tycoon som oftare än sällan kommer upp från lådorna! Guuuuld!

Istället för "De är likvärdiga" skulle jag vilja ha "De har båda sina bra sidor".

Vad är detta? År 2003?

Härlig uppvärmning till VM! mm MMM!

X won't mark my future box that's for sure!

The Settlers II utan tvekan! Men Fallout-serien och C&C ligger varmt om hjärtat.

2142 var ju ett av de roligare spelen om man bortser från BF2 och Vietnam!

Män och kvinnor går bra att döda men valar?

http://www.youtube.com/watch?v=Qw9oX-kZ_9k

Riktig härlig läsning! Skrattade högt flertalet gånger, speciellt vid "man aldrig får kniva pappa".

Vi får se

Det är ju helt sjukt om man vet hur svårt inferno är egentligen...och Hardcore på det ock? Nä, helt klart en bedrift som kan kallas duga!

Skrivet av Tybalt:

Strategirollspel? Det låter ju underbart! Fast jag förstår inte riktigt vad det innebär, men det låter fantastiskt.
Tropico är himla kul, så detta skall hållas koll på.

Håller med, det låter riktigt spännande! Men jag förstod inte heller helt var strategin var i filmen. Såg ut som en sämre version av Mafia i nuläget.

Men hoppas det växer och framgår tydligare vad det går ut på!

Det är fasen värre än när man var liten och väntade på pap.. jag menar jultomten!

Ett av de första av många spel som min mamma förbjöd mig att spela men som jag spelade ändå.

Jag minns att jag satt med min storebror hos hans klasskompis. Vi turades om, parvis, en fick styra med piltangenterna (näst bästa platsen). den andra fick skjuta (bästa platsen) och den tredje och sista platsen som jag oftast satt på, var vid sidan av hjotande och skrattande (sämsta platsen). Även fast jag inte fick spela själv så mycket, var det detta spel som fick in mig att älska FPS-spel.

TACK Id Software för att ni gett mig dessa minnen!

GIB MIR!!! NUUUUUUUUUUUU

Skrivet av Annanaz:
Skrivet av Lioras:
Skrivet av Annanaz:
Skrivet av apokalypze:

Ruggigt dåligt att inte ha med en pc-version av spelet i denna tävling också. Ursäkter som "Framtida tävlingar, chanser att vinna pc-spel också" duger inte när det dessutom gäller vad som enligt er skulle kunna vara årets spel. Jag minns en tid när det var fokus på pc-spel på denna sidan. Skäms ni så förbannat för era rötter?

Eller hur, håller helt med, fyfan vad dåligt av dem att de bara "GER" bort Xbox och PS versionen, jag menar vafan om dem nu ska "GE" bort spel, ska dem väll föfan (en en gång) "GE" bort spelet till alla format.
RAGE!!!

Eller så kan man ju vara tacksam över att FZ ens har tävlingar?
-_-'
Don't hit me...

Om du menar till Apokalypze, so Ja det ska man.

Men om du menar till mig, så hoppas jag du förstod att jag var extremt ironiskt.
Därav CAPS och "Rage!!!"

Hmm, efter att ha analyserat lite kanske inte mitt svar heller helt kunde uppfattas att vara ironiskt...tillbaka alltså!
Men tack för infon om det där med caps, då var väl mina klasskompisar ironiska när de skrev "TÖNT" i pannan på mig! YEY ME!

höhö förlåt jag är väldigt trött peace out