Inlägg av Lioras

Inlägg som Lioras har skrivit i forumet

Nu svarade jag "nej" på denna frågan, men det har ju ändå hänt en eller två gånger.
Det beror ju såklart på _vilket_ spel vi talar om ^^

Med ett möte emellan höll quizet på ^^'

May the odds be ever in MY favor!

Jag blir lite sårad av denna recensionen... detta... är... ett bra... spel! DU MÅSTE KOMMA IHÅG NÄR DET KOM! "Kantigt", "Variationsbefriat"? Det fanns inte mycket mer när vi äldre växte upp än detta inom lönnmords-gebiten! Näe! Ändra till en fyra PLUS... minst! Detta är ju ett kanonspel med en fantastisk story inte minst.

Den var ju riktigt bra för att vara en speltrailer tycker jag! Hade rysningar på slutet! Bra jobbat!

Kom på häromdagen att jag träffade min fru för sex år sedan, den 6/6! Förklarade för henne vilket kosmiskt, fantastiskt, tufft, mega-super-duper COOLT sammanträffande att Diablo 4 kommer ut då! "666 älskling! 666! Fattar du?!" ... hon var måttligt imponerad!

Skrivet av itsnotme:

Jag håller med om att det är tråkigt när det blir trendigt att göra memes för att hata någons kreativitet.
I detta fall är det en ny tolkning (ordvits), vilket är bra. Men jag hade hellre sett en helt originell idé. Tolkiens arbete ska inte bli urvattnat så som Star Wars eller Marvel

Hehe gillar ordvitsen ^^
Men jag förstår dig att man inte ska urvattna saker och ting, men samtidigt har det väl inte gjort _så_ mycket spel som har Gollum som huvudroll? *I haven't googled it, don't hurt me if I'm wrong*

Skrivet av PeTTs0n:

"Problemet" är ju att en video i stil med den här gjord för att just marknadsföra grafiken. RTX ON!
Hade man fokuserat på annat än det visuella hade det väl varit en annan sak, men här ligger fokus på det grafiska och då är det väl hyfsat rimligt att också kritisera just grafiken om man inte känner att den håller måttet?

Men visst, det kan mycket väl finnas något som räddar det här spelet också, även om den sannolikheten känns mindre och mindre för varje grej de visar upp. Och precis som @B-itta nämner, de släpper en trailer som de döper till "4K RTX On Gameplay Reveal", men var är denna gameplay de pratar om? Allt innehåll i videon ser ut att vara cutscene-material om man ser till kameravinklar och att ingen interaktivitet direkt uppvisas.

Det är mååånga varningsklockor som ringer med det här spelet, det visuella är bara en av dem.

Visst, jag håller med om att man inte gjort väldigt bra PR-prepp för denna videon ^^ men jag pratar i allmänhet om detta spelet. Visst de kanske inte ser så jäkla snyggt ut som spel "tydligen" bör 2023, men vad fasen, cut 'em some slack.
Minecraft skrattade jag åt första gången jag såg det på Chalmers, men det var ju lite småmysigt när man väl började spela det.

Tycker det ändå är lite hemskt att folk som försöker göra något av en karaktär som är såpass "älskad", ändå får så mycket kritik. Visst, det är inte världens snyggaste spel, men hälften av alla spel som görs idag är väl knappast state-of-the-art heller?
Ge lite kärlek istället vetja! Storyn kanske är kanonbra!

Skrivet av theBoosing:

Crossplay är superviktigt, och jag skulle vilja att allting var cross-progression också så att man kan ta upp sin save oavsett plattform. Jag vill dra det ännu längre, jag vill bara köpa spelet 1 gång och kunna spela på flera plattformar.

Ta diablo4 tillexempel, skall jag punga ut 99 dollar 2 gånger för att kunna välja om jag vill lira på ps5 eller pc? Svin-aktigt som sjutton

Fast det är väl en ganska orimlig tanke eller?
Ska man kunna köpa ett "universal"-spel som har olika installationer/systemkrav för alla konsoler/PC osv?

Känns som om man köper en bil som man sedan vill kunna använda som en cykel... ^^'

Håller dock med dig om att cross-progression är viktigt, men ett köp känns inte som rimligt. Enligt mig alltså =P

#bildtext Geoff visste inte ens som vuxen att man helst inte bör ta en selfie framför gravstenen, och inte heller att "Victory"-tecknet kan tolkas på olika sätt beroende på vilket håll man ger det...

Ok, jag älskade "Breath of the Wild", men... var detta allt de ville visa?

Härlig krönika! ^^ älskar spelhistorier som dessa!

Skrivet av Hajfena:

Blod ser ut som torkat stearinljus Speciellt i en smått jobbig videosekvens men en vagn.
Zooma ut karaktären tack. Man borde ju kunna gå första persons vy om man ska vara så nära.
Hyffsat märkligt röstskådepeleri och berättande, bland annat när Lorath rider iväg och man ser vyer på byn, men lika hög röst hela tiden, han är redan borta...

Karaktären Neyrelle var ju lite för mycket efter att man mötte hennes mor... eller själva storyn efteråt.
Har vi nu upptäckt 1/6 av hela kartan, man kan teleportera när som helst, även waypoints och vi ska ha hästar i spelet, känns inte riktigt som Diablo, är det för att slippa slåss på vägen?
Spelet är ju en live-service så allt är en illusion, dödar man en mob måste någon städa den så att en ny kan respawna var femte minut så att de kan vara i vägen för en.
50000 guld plus material för att max uppgradera ett vapen i act 1, vet inte ens om det var ett bra vapen till att börja med, påminner om Torchlight II där man måste spara på varenda loot man har för att ha råd att maxa utrustningen

Necromancer:
Corpse på marken ser inte ut ett lik, utan som något rött lysande och gegga. Inte ens i närheten av Diablo 2 här.
Jag glömde bort att jag kunde ha skelett eftersom jag inte såg några "lik" på marken, helt plötsligt spawnade det skelett till min Necromancer från ingenstans, jaha tackar.
Om de har kvar så att man kan skapa corpse's från ingenting har man förenklat/försämrat spelet totalt eller av att bara gå i närheten av en.

Det här blir bra på rea till Jul

Jag tror du missförstod att när Lorath talade, så är det mer i "framtiden" han talade. Det var inte att han i realtid berättade vad som hände och vad han gjorde =P

Skrivet av Tomas Helenius:

Sent svar - sorry!

Kommande streams listas på Youtube under https://www.youtube.com/@FZseMultimedia/streams. Men det går inte att lägga in så många eftersom vi ofta inte vet vad vi kan streama förrän några dagar innan. Är tyvärr ofta sena besked i den här branschen: vi har t.ex. en stream nu på torsdag som vi inte kan berätta att vi gör förrän några timmar innan den går live. Då är det svårt att göra ett vettigt schema över nån längre tid.

Sen har vi ju releaselistan här på siten för... releaser! Jag tror man bör hålla isär olika saker, blir lätt oöverskådligt annars. Sen är det en hel del jobb att underhålla allt, vi måste väga det mot läsarintresset. En kalender, t.ex., kräver en insats av vår kodare. Vi har bara en sån, och vi delar honom med Sweclockers, så det blir prioriteringsfråga.

Tack för svar bäste Thomas!

Jaa, den är jag medveten om, kommande streams på Er Youtube-sida alltså, likaså "releaser" här på sidan ^^ tänkte bara att det hade varit smutt med en som sagt "hederlig kalender" allt till trots. Förstår att det blir lite underligt att ha "kanske-en-stream-här" och "kanske-en-stream-där", men precis som med spel som har "fasta" releaser, så tror jag de flesta (ja, jag talar för _alla_ här ^^') här inne ändå skulle uppskatta en indikation på det.

Men ja, med en kodare kanske det blir lurigt att "maintaina" så att säga. Vill ni att jag hoppar in som frilans är det bara hojta till ^^ 9 år plus inom området!

PS. Väldigt tacksam för svaret oavsett om det blir en kalender (i framtiden) eller inte!

Skrivet av bronie:

Jo det har jag. Mycket. Visserligen finns det bara två synliga skill slots, men man kan binda skills till en massa andra knappar (default F1-F8), denna möjlighet finns inte i D4. Har du spelat Diabo 2 och spelade du då bara med 2 skills?

Vad menar du med två skills? Det fanns ju bindings på 1-4 också iaf? =S