Inlägg av Monocryl

Inlägg som Monocryl har skrivit i forumet

Skrivet av Pettor:

"Good artists copy. Great artists steal".

I slutändan har dom samtliga inspirerats at Tolkien, inkl Warhammer, Wizards of the coast etc etc etc etc, det är inte direkt patent på gröna orcher, goblins och mages.

XBox har en mycket vassare bumpmapping i sin GPU än PS3, det mesta ser snyggare ut i faceoffs. ex i DMC4/Bayonetta var det extra tydligt.

Xbox360 kör med DX9, medan PS3 använder antika OpenGL ES 1.0 från 1993.

Spel för multiplattform är därför svåra/tidskrävande att porta om, potentialen i PS3 är annars inte sämre för spel som programmerats direkt i Open GL.

fantastiskt spel! det kändes som Zelda lite fast bättre, snyggare och roligare att rida runt, otrooooooligt vacker och detaljerad grafik, fin atmosfär, story och handling.

en tydligare 5:a än så här går inte att få, tyckte det var en svag recension.

Starbreeze återupplivar Syndicate

WIN

Star Trek Online ute i februari

Verkar inte vara någon större hype kring denna MMO

AvP 1 var i särklass ett av dom roligaste och mest annorlunda MP lir på sin tid. Hoppas att dom fångar samma anda i denna.

Hon är en häxa, hon ska inte vara snygg.

:S koncepten ser läckra ut, men ingame screens är riktigt usla. Ser verkligen ut som skit.

Spelet ser otroligt snyggt ut på filmerna som är släppta, känslan hos CoD 4 var enorm och ser ut att bli bättre i MW2. Jag som spelar på konsoll för att slippa större delen av fuskarna på MP kan vara lika glad som innan då inget har ändrats på multifronten för konsoll.

Väntar med spänning på att få sätta tänderna i detta stycke konst från IW.

(det jag tyckte var dåligt var att konsollernas p2p servrar klarade inte av mer än 32 spelare, vs PC-dedicated där man kunde ha uppåt 64st)

Warren Spector berättar om Epic Mickey

Det ser så läckert ut på alla screenshots / artwork

[bonnig göteborgska]Bräjjden e så himla najjs änna![/bonnig göteborgska]

Skrivet av Fletchett:

... bara för att vi Svenskar inte kan gå med i USAs militär betyder inte att idén med att rekrytera tonåringar till det mest våldsamma yrket på planeten via underhållning är rätt. Krig är skitigt och brutalt. I spelet är det snabbt och sterilt.

Monocryl, att andra spel skulle vara lika fyllda med propaganda kan jag inte hålla med om. I spel som Battlefield 2 är det ju just två arméer som slåss, ingen förklaring på varför eller att den ena sidan har rätt/fel eller är god/ond. I CoD4 så ser man ju hur de Brittiska soldaterna gör rakt av onda saker som att avrätta och tortera fångar. På vilket sätt skulle det vara en förskönad bild av väst?

Jag kommer lira spelet visserligen... spelen är välgjorda och ganska roliga (annars hade dom varit ineffektiva för jänkarnas ändamål). Det tar inte bort faktumet att tankegången bakom spelet är förhållandevis vidrig.

Jo BF2 är väl rätt neutralt, COD4, ja... vilken nation har defacto använt a-bomb i krig? och ändå visar dom mellanöstern som detonerar skiten, ryssar o araber som kapar plan, och britter & amerikaner som frihetskämpar och globala räddare, eller såg jag fel?

Jag dömer inte, det är grymt bra spel, och jag digar AA för sin "realism" på samma sätt som att jag bara står ut med COD4 Hardcore mode.

Gillar man inte krig är väl den ena inte mkt bättre än den andra.

tycker allt att en XBOX 360 för 1700kr är oslagbart verkligen! En fin liten mediaextender dessutom. Önskar Ps3 hade varit lika billigt så kanske man hade investerat i den. finns nog en hel del som skulle kunna tänka sig just en PS3 men som inte betalar 2000kr extra när majoriteten av spel redan finns till xbox och inte skiljer sig så mkt.

har haft så många timmar med kul på V1 & V2, ingen annan shooter har varit lika rolig för mig till COD4 & BF2 dök upp!

Reggat och väntar gladeligen, gratis är gott!

vad beträffar propaganda, jaja who cares? det är ju inte direkt befriat i spel som COD BF eller andra shooters, väst är alltid kompetenta hjältar och ryssland / mellanöstern är onda förgörare. Inget nytt under solen där...

Skrivet av Snorken:
Skrivet av emoless:
Skrivet av Snorken:
Skrivet av HavoX:

Sådär, ja. Då har man Win 7 installerat med key.

Vart laddade du ner det?

Är det så svårt att kolla runt i tråden? Har länkats hur många gånger som helst.

Ett exempel är FYRA inlägg före ditt...

Ok men när jag laddar ner det därifrån så stannar den efter 218 mb och indikerar att den är klar så det var därför jag undrade.

har samma problem, den stannar på 218, men huvudsaken är ju att få en nyckel, resten går ju att lösa senare

Funkade fint, fick en nyckel yaay!

http://www.neowin.net/news/main/09/01/10/psstheres-how-to-get...

jag loggade in med mitt MSN nick.

GI JOE!! & Transformers yaay

Skrivet av Bluevortex:

vaddå? "Ubi" är förkortning för Ubisoft

UBI är ett företag som tillverkar streckkodsläsare där jag sommarjobbade ;D

Provsprunget - Mirror's Edge

klent betyg!

Richard Garriott lämnar NCsoft

dax att omsätta rymdupplevelsen i något som hämtar in färdkostnaden