Inlägg av Robanky

Inlägg som Robanky har skrivit i forumet

1
Skrivet av Trouler:

Oj vad brått du har när du skriver Calle!

* Gädjande
* Starwew
* ConceredApe

Inte jäkta så, tänk på en stackars grammar police och hur han/hon kan sätta kaffet i fel strupe

För att vara on topic så blir jag nästan rädd när jag ser hur mycket spelet uppdateras, det ligger fortfarande superhögt på min bucket list. Så antingen blir jag overwhelmed eller så blir det bara awesome cake! Time will tell!

Stava "rett" sjelv pleas hahn/hohn skka du vel stava Hen äle?

On topic Kul spiel

vilken pajas, han gör inget mer än viftar lite med armarna. Epic kan lätt kontra det, bara ändra om rörelserna lite grann i värsta fall.

@almblad: Helt rätt, spelet är rätt lamt svårighetsmässigt. pumpa 20 mag på en snubbe är inte svårt bara drygt. Builds blir ganska viktigt men även där blir man tillslut best in slot. Incursions i pugs slutar oftast med att 2 är döda och dom 2 levande prejar för kung o fosterland tills man vinner. Hade inga vänner o spela med så antar med ett team så är incursions en walk in the park.

Survival är ett helt annat spel tycker det är bättre än battlegrounds, o all den här nya battle royal trenden. Hoppas tvåan blir mer sådär där du får leta till dig vapen och gear

@almblad: Du kan klara i stort sett ALLT under en vecka själv. (6-10h dagligen) därefter är du bored

gör legacy, old school, ancient time wow eller whatever de heter o lägg till eran jävla månadskostnat på de, sen integrera petsen o en del mounts man kan köpa i blizzstore o sen se cashen rulla in.

Orkar ni släng in transmog med om ni nu gnäller på spelet är too old n hard to refix blabla, dom har ju alla filer o skit så allt jag säger är 100 % möjligt inte direkt så de inte har råd och anställa några fler som kan jobba på vannillaproject. Ännu bättre hade de släppt att jag skrev hade de nästan kunna sälja gamla wow spelet på nytt typ "vanilla wow 2016" edition" 29.99dollas + free month or w/e

mja nya wow verkar ju bli clash of clans med lite raids o pvp vid sidan om, overwatch kan bli något annars har blizzard tappat en del efter activision eller va de heter

300 för alla de spelen jag nämnde finns vissa gratis spel man fick med på vissa events som jade empire etc.

Kolla mitt reg datum jag är seriös har väldigt ont om cash. vet man kan bli bannad av EA men kontot är mest inaktivt och ospelat så det finns i stort sätt 0 proof att det är sålt.
Tänkte mig swish så ni som tror jag kommer lura er på 300 kan ju gå vidare eller köpa spelen för fullpris, detta är mer till för folk som kanske vill ha men inte har råd med alla spelen

PM vid intresse

origin konto med massa spel

bf3 bf4, star wars battlefront,, titanfall
knappt använt säljes för billig peng då min pc är broke

Black ops 3 Zombies pc

Tja är lvl 15 på zombies och letar efter folk som är kunniga med mapen och kan visa en runt osv, skype finns

steam id ferothos

Pre purchase for exclusive episode and dlc, pink birds,

de är2015 ska dom göra ordentligt spel spelar de ingen roll för mig om spelet ligger på 150gb. Spelen kommer ändå nå den storleken så småningom.
Orka spela 20h för sen få en roadblock "wait for next episode in 1 year, however with pre purchase u get early acess 1 day early" stil.
Chansen att de gör det bra gick ner med 80%

Skrivet av unoR:
Skrivet av conthox:
Skrivet av Nornvik:

Idiotiskt att betala för att få spela ett spel som man köp imo

Javisst. Och har man väl köpt en bil, så skall man givetsvis kunna köra med den gratis. Fan, helt idiotiskt att betala för att köra en bil som man redan har köpt.

Otroligt att folk fortfarande tror att vidareutveckling och underhåll av så stora och komplicerade spel såsom MMORPG inte kostar något, eller helt och hållet kan finansieras av enbart det som spelet kostar när man köper det.

Se månadskostnaden som en slags bensinkostnad, som krävs för att hålla spelet rullande och gå framåt.

Fast Guild Wars 2 lyckas ju?

Fast GW har shitloads med estetiska grejer osv man köper med gems, där får dom sina pengar.

Skrivet av neonille:
Skrivet av Rakoon:

lång gameplay = episkt?

Handlar om kvalité inte kvantitet.

Inte så walking dead avsnitten eller wolf among us är längre än 2 timmar, och varje avsnitt känns lika episka.

å andra sidan kostar dom 50:- stycket också...inte 400:- som detta..

Metal gear har ju mer sidogrejer som inte finns i walking dead direkt

tanka en äldre driver, 10.90 eller något hette den, då funkar spelet bra

Skrivet av MugiMugi:
Skrivet av Robanky:

Zoe ser annorlunda ut, gillade hennes look i förra spelet mer

Inget av de assets du ser i videon är vad de kommer använda, det de arbetar till stor del just nu är själva spelmotorn i sig. Även karaktären är en placeholder du kan läsa mer om det på deras senaste utskick på kickstarter.

Vad skönt! Dreamfall kan nu få allt jag äger

Zoe ser annorlunda ut, gillade hennes look i förra spelet mer

Victorious Boxers Challenge släpps 28 mars

JAG HATAR ENGELSK DUB PÅ JAPANSKA SPEL!! GÖR SÅ MAN ÅTMINSTONE KAN BYTA MELLAN DOM SOM PÅ DZB SPELEN... Gud jag stör mig... mycket intressant spel annars

1