Inlägg av Vincent

Inlägg som Vincent har skrivit i forumet

1
Skrivet av HiRoller:

Orkade inte ens köra färdigt storyn.
Aldrig ångrat ett spelköp så mycket.
Men ska dra ner och ge det ett försök till.
Hoppas det är mer intressant.

Jag gillade storyn! ... så här långt ...
Även om du hade spelat ut det så har storyn inte ens ett försök till slut. D3 hade iaf ett slut före expansionen och sen en fortsättning.

Skrivet av Karmak:

Testa igår direkt när det kom ut. Kolla klockan efter en stund så var det helt plötsligt 2 på natten. Detta är den bästa uppdateringen till D4 såhär långt.
Spelet skulle varit såhär från första släpp så skulle det varit fantastiskt

Haha! Flashback till Diablo3!
Det gick iaf fortare för dom att få av sig rövhatten denna gång,

VR-stöd till Subnautica 2 skulle få mig att köpa ett headset direkt

Skrivet av Kavakava83:

Använder själv 42 tum som bildskärm och det är en viss inlärning men nu skulle jag aldrig vilja byta tillbaka 🙈

Så bigger IS better?;)

Skrivet av theBoosing:

https://www.inet.se/produkt/2221909/asus-42-rog-swift-pg42uq-...

Verkar som att dom blir lite större då när man ställer in dina krav

42 tum ??!! jävlar..

Skrivet av FejkFejksson:

Gillar ändå Mulle.

Mulle Meck bygger spel

bah. ge mig SimAnt remake

Skrivet av 4liv3:

Roligaste sättet imo, har fått en stor aversion mot att kolla på trailers och alla react-videos där spel totalt grävs ur innan allmänna befolkningen ens har startat spelet. Kommer ha skitkul
I D3 hade jag som roligast i party med polare med varsin hardcore-gubbe. Paniken som uppstår när någon är påväg att dö är underhållning på hög nivå!

Jag håller med om HC! spelade mycket hardcore i D2 och spänningen under tiden överväger frustrationen när man dör imo.

Skriver också under på att gå in blind i ett spel är bästa sättet! blir säkert skitroligt om du inte pommes när du skulle pizzat, Bossarna verkar inte vara någon lek, svårare än D2 imo.

Skrivet av 4liv3:

Taggad till tusen! 6/6 går jag helt blind in i hardcore, endast sett revealtrailern

Skrivet av bulleboss:

Magic survival åt precis upp hela min jobbeftermiddag. Vet inte om jag ska tacka sig eller avsky dig för tipset. Kittlar på precis rätt (eller helt fel?) Ställe. Jobbigt kul spel!

Varsågod/beklagar, jag hade rejäl love/hate till spelet!
Har du klarat dig till 30 minuter än?

(Kan ju också fråga sig varför jag skrev 32 när jag är 39.. undermedvetet önsketänkande?)

32/M/Norrland

Senaste spelet är Magic Survival på mobilen.

Testade först Rogue: Genesia på datorn och hade riktigt kul, första gången jag testar ett "bullet heaven" spel och fastnade direkt. dock Early Access så inte så mycket content, var "klar" efter ~14 timmar, och googlade då reda på inspirationen bakom detta spel, som alltså verkar vara Magic Survival...
och jävlar.. jag har inte blivit så beroende av ett spel sedan Tap Titans, (1M taps achievement, wohoo!.......) och fort gick det.
Inte det bästa spel jag spelat på långa vägar, simpelt upplägg men galet väldesignat för vad det är. Har ett oväntat djup, är välbalanserat och galet beroendeframkallande.
Den bekanta "bara en runda till" slog följe med "hmm, kanske göra en sån här build?..." och resultatet blev att jag var tvungen att ta bort det från telefonen efter några dagar för jag fick ingenting annat gjort öht.

Kul när det kommer nya genres (nya för mig iaf), och denna verkar populär just nu med flera titlar som får uppmärksamhet! (Vampire Survivors, Dome Keeper).

Salt and Sacrifice, till PC och PS 10/5.
"1:an" Salt and Sanctuary var en mycket positiv överraskning för en soulslike-gillare som jag. Fångar mycket av grimdark-stämningen från DS i sidescrolling-format fast mer lättillgängligt (lättare) och med IMO ännu bättre arpg-mechanics än DS.
Höga förhoppningar!

Skrivet av MaXMC:
Skrivet av darkthunder:
Skrivet av Malicone:

Det heter "swtor kommer aldrig slå wow".

Jag tror inte SWTOR kommer "slå" WoW's rekord på 12 miljoner användare inom närmaste framtiden, men jag tror det kan definitivt -sno- en hel del av deras spelare. Finns många som tröttnat på WoW och vill spela något nytt. SWTOR har mycket som känns bekant från WoW, och därmed kommer även locka över en hel del WoW spelare. Samtidigt har SWTOR en hel del nytt, och en långt mer "levande" miljö att spela i.

Vem orkar läsa quest texts, när man kan "prata" med npc'erna istället, och göra val som påverkar ditt framtida spelande?

Vem orkar lyssna på NPC:erna när man kan läsa texten mycket snabbare... Egentligen håller jag med dig om att det är bättre med story-baserat och det är säkert coolt med voice-overs men samtidigt så brukar jag faktiskt läsa mycket mycket snabbare än vad de talar i spelen,

Immersion.
SWTOR har hittat nått jag saknat i många andra mmo, att det är kul att följa storyn. Mycket tack vare dialogerna.
Jag känner inte att jag måste (eller vill för den delen) klicka bort dialoger för att få börja grinda questmob för exp så fort som möjligt.

Men det beror förståss på vad man är för slags spelare, vad man tycker är kul

hade kanske varit ett bra spel om dom inte envisats med att försöka skapa konstgjord realism genom musacceleration i spelet som inte går att stänga av, testade demot men blev helt avskräckt. (och ja, har googlat runt som fn för att hitta lösning men finns ingen som funkar bra och utvecklarna kommenterar inte ens denna feature/bug som inte ens "drabbar" alla...)
surt som fan faktiskt, var riktigt sugen på en mer realistisk shooter.

1