Inlägg av Legalinn

Inlägg som Legalinn har skrivit i forumet

Perfekt! Skall lyssnas på.
Tack för tipset Calle!

I jämförelse med dom tidigare spelen, Spintires och Mudrunner så är detta mer som ett komplett spel, med många timmars underhållning. Själv störs jag inte av att det är folktomt på gator och torg. Hade jag fått möte med en annan bil på "vägen som gud glömde", så hade jag gått i taket! Dessutom är det riktigt kul i coop.

Oj! Det här spelet körde man som en galning en gång i tiden. Otroligt bra simulator för sin tid. Kul att se att det fortfarande finns aktiva folk som kör det.

Underbart Initiativ!
Här kommer några till:

Ett gott healthpack förlänger livet.
Den som väntar på Halflife 3 väntar aldrig för länge.
Man kan inte lära en gammal gamer att sikta.

Hunt: Showdown: I mängder.
Football Manager: I vanlig ordning. Har liksom blivit mitt "go to" lir när jag inte kör något annat.
Red Dead Redemption 2 (PC)
Blood Bowl 2: Något oväntat kanske, men beror på att ett gäng irl polare kört igång en liga igen.

Brukar klämma igenom Mass effect serien över Julhelgen, Alla 3 spelen rakt av.

Sedan brukar jag göra ett försök att komma in i Mass Effect Andromeda och avinstallerar som vanligt omgående

Konstant random krashande och störig muspekare på skärmen. Men med tanke på dom som inte ens får igång spelet, så är det väl inga allvarliga problem.
Verkar dock som om den senaste patchen fixat krasharna ( peppar peppar). Men muspekar-helvetet kom tillbaks igen efter att jag lyckats trolla bort den tidigare.

Ni glömde nämna att Crusader Kings 3 kommer 2020!

Blixtar och Dunder! Magiska Under!
Blir köp direkt när det släpps! Länge gått och fnulat på att köpa en PS4 bara för detta spel, nu kan jag spara in dom pengarna =D

Bra recension Calle!
Har plöjjt ned nästan 800 timmar i detta lir sedan det kom som early access!

Kan förstå ditt minus för styltig styrning, även fast jag inte håller med. I mina ögon är spelet gjort för att vara lite långsammare action än om man jämför med t ex Quake, Apex eller PUBG. Inget hoppande och "twitchande" här inte!

Håller tummarna för att Crytek bygger vidare på detta och fortsätter lägga till content i samma takt som dom gjort under betan/early access.

Spänningen under fighterna, eller när man försöker ta sig till Diligensen med kulorna vinande runt huvudet är svårslagen. Samt att det inte finns någon räknare som talar om hur många spelare som finns kvar på banan, vilket gör att man aldrig riktigt vet om det sitter någon och siktar på dig i närmaste buske.

Skrivet av ulpmaster:

@SWEBarb: har runt 100 timmar i spelet på steam och har aldrig råkat ut för någon fuskare eller hackers, tror det mer beror på att folk blir dödade utan att se någon kill cam

Kan bara hålla med. Jag har klockat runt 800 timmar i Hunt: Showdown sedan beta release och heller aldrig sett en fuskare.
Det finns numera en "Kill Cam" i spelet, eller en variant av den. Du får se vyn från den som sköt dig som en stillbild, med en linje ritat till din plats där du dog.

Annat: Ett Playstation 2 som står och dammar i något hörn. Varit all in för PC sedan jag spelat klart PS2 spelen

Är konstigt nog riktigt taggad på detta spel!
Kanske påminner detta "no handholding" om barndomens lirande där man var tvungen att lista ut allting i spelen på egen hand. Mycket tack vare bristen på manualer och internet.
Vad vet jag, men blir nog ett dag 1 köp för min del.
Kul med lite annorlunda idéer inom spelbranchen iallafall!

Såg en längre video via Kotaku, som lovordade spelet i den formen att hen inte kunde sluta tänka på hur man skulle lösa olika moment i spelet även när hen inte spelade. Vilket i sig är ett ganska gott betyg. Ser fram emot att testa det.

Sedan kan man tycka vad man vill om Epic och deras exklusiviteter, men jag anser att det är bra att det finns lite konkurrens till Steam (tilläggas skall att jag har en backlog på närmare 300 spel på Steam). Men konkurrans brukar i slutändan bli bättre för oss konsumenter.

Nej,nej och åter nej. Befann mig precis där, i början av WoW-eran, såsom mängder av andra spelare. Been there done that.
Visst, allt som Blizzard släppt till WoW efter "classic" var inte alltid bra. Men nötandet på den tiden var helt galet när man tänker tillbaka. Inte en chans att jag sätter min fot där igen.
Men jag önskar alla er som är sugna ett stort lycka till!

Skrivet av Johan Olander:

Håller med dig och har inga problem med det i till exempel en bastu, men om de är tusentals och rusar emot mig...

Haha! Ja det är en helt annan historia.

Riktigt bra trailer! Något oroande att jag skymtade "pung"rustningar i förbiarten. Men som en vis man en gång sade: - Lite pung har ingen dött av =D

UBOAT kommer den 30/4 och är en mix av Ubåts-simulator och man-management spel.
https://store.steampowered.com/app/494840/UBOAT/

Att kombinera några bärs med gaming och ett gäng online polare, är bland det bästa som finns en Fredag efter en arbetsvecka i mitt tycke.

För det mesta går ju själva gamingen åt fanders en sådan kväll, men det genererar oerhört mycket positiva känslor och gapflabb

Det finns dock undantag som den gången vi lyckades klara av den "där" grottan i WoW som vi aldrig hade mäktat med innan, trots mängder av försök. Jag antar att folk slappande av mer efter några bärs och att vi gapskrattade oss genom hela grottan istället för att våndas.

Min första konsol köpta jag via ON OFF i Uddevalla (3 mil från där jag bodde då). Ett Playstation 1. Det enda jag hade i sikte då var EA sports NHL. Minns inte vilken utgåva det var, men hade otroligt många roliga timmar med det spelet. Efter en tid fick jag höra talas om Final Fantatsy VII, som jag givetvis spelade igenom och älskade. Men det spel som jag minns med mest ömhet är FInal Fantasy Tactics. Spelade igenom det flera gånger och var för alltid fast i "spelträsket". Inte ångrat en endaste sekund dom pengarna jag lade ned på konsol plus spel från den tiden. Man saknar den tiden innan PC :n och Quake tog över med tiden.