Inlägg av Skullkid

Inlägg som Skullkid har skrivit i forumet

1

Ettan var ganska stelt men hade sin charm, Mycket de kunde fixat. Idle animationer för hästarna, bättre styrförmåga när man red, och collision i strid. Multiplayer var skoj, men nackdelen var att man var tvungen att byta område jämt. Spelet kan bara göras bättre, personligen hoppas jag på 60 kvadratkilometer open world RPG Multiplayer med upp till 16 andra, det hade varit något det.

Det roliga var att jag laddade ner NXE, körde igång det fixade min avatar, sedan installerade jag Halo 3 på hårddisken. Därefter spelade jag i drygt 20 minuter via hårddisken, stängde av och gjorde annat, när jag senare på kvällen skulle spela igen så startade boxen upp normalt men bakgrunden i halo 3 blev flimmrig av texturfel, nästan som myrornas krig i dashboarden fast grönt. Tänkte att det var nått med AV kabeln så drog ur den och startade om och nu står boxen där och blinkar med en röd LED ned. Nedersta vänstra om den står lodrätt, samt ett felmeddelande E 74. Xboxen har fungerat felfritt fram tills nu, har ringt supporten men deras expertis är ju verkligen sämst då den skånska tanten jag pratade tog för givet att det var Red ring of death som består utav 3 blinkande LED ljus som jag haft en gång innan. Försökte förklara men det gick inte -_-

Det var faktiskt inte så roligt som jag hade förväntat mig, om man jämför med BF2 så är BC inte någon direkt förbättring förutom att i princip allt är förstörbart.

Snipers skall kunna lägga sig ner och skjuta från en skyddad position, det kan man inte av nån idiotisk anledning.

Helikoptrar är i princip omöjligt att manövrera pga kontrollerna

Det tar sjukt långt tid innan man är tillbaks efter man dött och en massa andra småbuggar... -.-'

Visuellt och ljudmässigt så är BC riktigt ljuvligt men resterande element är inte att rekommendera, speciellt inte i ett Battlefield spel.

Skärp er dice, efter BF2 så har det gått mer utför

Kan ju alltid hoppas på att turen är med en denna gång, även om mitt svar inte var det mest seriösa svaret jag kunde tänka ut.

Nah hell's no! Diablo is coming to town!

De skulle åtminstone kunna ge oss med 360 Subsistence...

1