Inlägg av RoxonMicke

Inlägg som RoxonMicke har skrivit i forumet

Har bara haft 360 och 360 slim. 360it fick RROD och vi fick betala mellanskillnaden till ett slim om jag minns rätt. Många timmar Halo Reach, Banjo Kazooie nuts and bolts och senare GTA V.

Lätt värt 10 dollar för en andra genomspelning med fullt dualsense stöd och bättre grafik bland annat. Riktigt bra spel även om storyn är kontroversiell.

Skrivet av gorbatjov:

Kul men jag har inte skaffat grundspelet ännu😬. Ni som har spelat, är det lika bra som GoW 2018?

Ja.

Få se om Dbrand kontrar med snarlika skins till kontrollen/konsolen (gif där MJ äter popcorn i biosalongen)

Skrivet av Band1t:

Pantheon of hallownest från Hollow knight. 42 bossar på rad som blir svårare och svårare och dör du får du börja om från början!

Har spelat hollow knight och har inte ens vågat tänka tanken på att försöka. Klarade du de?

Senaste var i God of War Ragnarök. Skyldiga är 2 beserker bossar vid namnen Svipdagr The Cold And The Sisters Of Illska och Hvitserkr The Bold. Värst var Svipdagr där det är inte en, inte två utan tre (!) fiender i fighten mot Svidagr, det flyger projektiler till höger och vänster konstant genom hela fighten samtidigt som man måste parera fysiska attacker.
Hvitserkr är allmänt irriterande då denne spawnar mobs.

Det sista jag vill ha är ett till trasigt spelsläpp. Team Cherry gör helt rätt, att välja mellan att vänta och att spela ett trasigt spel är enkelt.

Helt i min smak. Alltid kul med svenska spelutvecklare. Första spelet från en indie studio kan nästan inte bli annat än bra.

Köper majoriteten på rea. Storspel som Zelda Tears of the Kingdom förbokas. Enda spelet jag förbokade 2022 var God of War Ragnarök.

Wind Waker HD till switch hade varit skoj.

Är förra månadens spel fortfarande tillgängliga till 1:a Maj?

Kunde bara duke nukem frågan då p3 spel har en riktigt bra dokumentär om hela historien, flyt på resten av frågorna