Inlägg av Mike_Swe

Inlägg som Mike_Swe har skrivit i forumet

Skrivet av AdamMK:

Om enskild person inte kan säga hur de upplevde det hela är det väl ingen mening med att ha recensioner alls.

Håller med 100% och det är vår rätt att tycka vad vi vill om den recensionen och jämföra hur skribenten har uttryckt sig i tidigare recensioner bla.

Skrivet av Sarato:

På vilket sätt sexualiserande de Kratos? Kratos muskler är en manlig power Fantasy, inte en sexualisering. Hade de gjort honom dummy thicc och putsat med rumpan varje gång han klättrade i stegar så hade det kallats för "woke".

På exakt samma sett som Eve han var ett Manligt ideal som är mycket svårt att uppnå exakt samma sak med Eve hon är ett kvinnligt ideal.

0 skillnad i min värld och inget jag tänker debattera, det är solklart för mig om det inte är det för dig så bryr jag mig inte.

"Tveksam karaktärsdesign"

För att hon i huvudrollen är sexig, ni är fan tragiska som sätter det som ett minus, låter som osäkra och avundsjuka Tonårstjejer som skrev det.

Ni har ALDRIG nämnt tveksam karaktärsdesign när män är stora muskelberg med halvnakna kroppar tex Kratos, men när det är tjejer då jävlar.

Bevis, ingen som nämnde att Kratos var ett halvnaket muskelberg här inte, FYI ni är Hycklare.

En till recension av samma Skribent, så det är ingen tveksam design med all halvnakna män och kvinnor i Tekken 8, skumt:

Mitt intresse för Star Wars upphörde iom Star Shit: The last Shit (Episode 8).

En Remake av the Old Republic spelen hade jag köpt däremot.

The Messenger 2 hellre please

FYI Nintendo har gjort liknande saker sen 90-talet, de som vill piratkopiera kommer inte att stoppas oavsett vad Nintendo o Co gör.

Är det bara jag som får känslan att Nintendo är livrädda att släppa en ny konsol som floppar som Wii U gjorde?

Att de inte har tillräckligt med spel eller tillverkade konsoler köper jag inte, det gör inte heller deras investorer.

Med tanke på att jag inte bor i Sverige med Flamskyddsmedels-skatter och 25% moms osv så är mitt Max pris 750€ hade det vart i Sverige max 1000€

Skrivet av Johan Lorentzon:

Problemet med Ahsoka var att den mer var Rebels säsong 5 än en Ahsoka-serie. Jag hade inget problem med det då jag gillade Rebels, men kan förstå man blev besviken om endast sett Clone Wars innan, eller inte gillade Rebels.

Jag älskade Reels, Ahsoka var tråkig som fan i hennes egna serie.

Skrivet av Gaara:

2 månader in på året och vi har redan massor av bra spel, den eviga frågan hur ska man hinna med.

Story of my life min backlog är enorm men FF VII tränger sig garanterat först i kön

Skrivet av Knalle:

Jag tycker att Sony sköter den här generationen dåligt när det kommer till lanseringar från förstapart. Ragnarök sent 2022, Spider-Man 2 nästan ett år senare och nu ingenting förrän i mars 2025? Ja, det kommer mycket intressant däremellan man kan spela och personligen är jag sysselsatt. Men ta en studio som Bend som släppte Days Gone för fem år sedan. Vad gör dem? Varför är det helt tyst? Bristen på kommunikation från flera av deras studios börjar bli skrattretande lång. Och nej, jag är inte för att man släpper en teaser för ett spel som är fem år bort men 4-5 år efter sitt förra släpp borde man ha något konkret att visa upp.

Med tanke på antalet studios är detta rent ut sagt dåligt, de har kapacitet att släppa 2-3 spel per år. Hellre det än att man släpper 5 spel ett år och inga nästa år.
Uttalandet öppnar visserligen för något nytt IP men att det skulle komma något i år som inte ens avtäckts ännu känns inte troligt.

Men återigen, AAA har blivit alldeles för kostsamt och tidskrävande. Som gamer är det egentligen helt sanslöst vilket tålamod man måste ha nuförtiden när det tar 5-6 år för vissa uppföljare. Och det värsta är att jag tror att mycket av det som utvecklarna lägger så mycket tid och resurser på är sånt som gemene spelare inte bryr sig speciellt mycket om. t.ex. att fylla spelen med absurt mycket side content som de flesta inte ens rör.
Jag vet inte, 5-6 års väntan och allt dyrare spel - då ska det fan i mig också vara bra när det väl kommer ut men vi ser ju otroligt mycket spel med lång utvecklingstid som inte säljer speciellt bra och snittar 7/10 i betyg. Ohållbart.

Sony behöver en regelrätt showcase för att visa upp vad som komma skall. Jag som PS5-ägare har liksom ingen aning hur deras roadmap ser ut efter våren. Wolverine är det enda man vet.

Avfärdade tidigare indiespel som tråkiga men det har jag fått käka upp de senaste åren då den typen av lir upptar allt mer av min tid. Har tröttnat på AAA och de stora utvecklarna. Indie är bra mycket mer valuta för pengarna som det ser ut nu.

Sonys nuvarande taktik har gjort att jag spelar 90% på min PC tror inte det var vad dom ville med PS5

Jag älskar kaptialism men vi måste ta tillbaka skammen, att man kan göra detta utan att skämmas visar att kaptialismen och girigheten nått gränser som bara den riktiga Diablo hade vart OK med.

Kefka från FF VI var helt och hållet Psykopat och en underbar Fiende

2024 Hittils har det mest blivit spelande på min PC med mitt nya 7900XT

Tror att detta är anledningen till att Sony hade så många tunga avhopp under 2023.

Skrivet av filbunke:

Tidigare än så. När han, för 27 år sedan (tiden går...), fick för sig att klippa om och ändra handlingen i orginaltrilogin.

https://en.wikipedia.org/wiki/Changes_in_Star_Wars_re-release...

Det var då det började gå utför.

Håller inte alls med jag föredrar de nyare versionerna av Orignaltriologin.

Mitt absoluta favoritspel av alla FF spel är faktiskt VIII, av den enkla anledningen att det var den första delen jag spelade, spelade igenom reste efter att jag blev helt kär i FF VIII

Skrivet av Querth:

Köpte en Switch direkt vid release. Sedan en Switch OLED och gav bort min första switch till en vän som inte hade en.

Spelar handhållet typ 75% av tiden och aldrig haft min switch dockad. Är det stationärt så är det PC som gäller

Trevligt en OLED skärm hade vart nice, jag valde Switch Lite stort misstag och funderade på att köpa en Oled nyligen men Switch 2 känns som att den är mycket nära.

Skrivet av Querth:

Den enda konsolen jag har köpt två exemplar av någonsin

Får jag fråga varför?

Skrivet av vbgbasse:

Det gnälldes mycket på Disney när de köpte upp star wars franchisen, och efter star wars 1 med jar jar binks så var katastrofen ett faktum. Men sen tog disney sig i kragen och jag har inte hört mycket gnäll på dessa senaste satsningarna disney gjort inom området såsom mandalorian och ahsoka.

Med det sagt så tror jag att steam bör känna oro för denna kombo. Epic har aldrig kunnat matcha steam ensam, men disney har mycket som steam inte kan erbjuda. Med det sagt så använder jag steam i regel till 99.9% när jag skall spela, men jag har också ett abonnemang hos disney för diverse serier hos både vuxna och mina barn. Kommer det tex ut att jag får spela spel gratis om jag redan har ett abonnemang för tv-serier och filmer; varför skall jag då köpa spelen på steam i framtiden? Givetvis bara spekulationer från min sida, men ändå.

Mandalorian S1 var bra sen urartade det, Ahsoka var aldrig bra, gillade exakt ingenting i den Serien och jag älskade Clone Wars

Bra för Epic, För Disney känns det som ett slag i Luften för att rädda sig själva